grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
270
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni budapesti értékelései

Itt bizony el lehet hízni -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Félve mentee be a Mammutban található Leroy Cafe-ba, hiszen engem pár hónappal ezelőtt egy másik egységükben, a Liszt Ferenc repülőtéren a földig aláztak (lásd a tavaly ősszel írt bírálatomat! ). Hát bizony meg kell vallani, hogy a Mammut-béli egységüknél minden a legnagyobb rendben. Nagyon kedves és udvarias a kiszolgálás és az ételek, italok kelletik magukat.
Megosztom
Így mutatkozunk be a külföldieknek -

Flocafé - Ferihegy Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Természetesen nekem sajnos semmi beleszólásom nincs, de az illetékesek helyében valamilyen módon biztosan szabályoznám az ország kapujának színvonalát. Gondolok itt a mellékhelyiségek állapotára, a valutaváltás árfolyamára, vagy akár a feketén dolgozó taxis hiénákra. Erre a vendéglátó helyre például úgysintén nem vagyok büszke.
Megosztom
Megnyerte a versenyt -

Dr. Juice Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Milyen versenyt is nyert meg? A biztonsági vizsgálat után általában vizet szoktunk venni, hogy a gépre vigyük. Ennek az ára évente brutálisan emelkedik, mely bőven meghaladja az inflációt. Pillantást vetünk ilyenkor az árcimkékre, aztán döntünk. Most a Dr juice nyert. Így aztán itt ittuk meg a kávénkat is.
Megosztom
Nincs elég ülőhely -

Starbucks - Mammut Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Alig találtunk magunknak ülőhelyet, mert laptopos gyerekek ott ücsörögnek a laptopjukkal. Kamu kávéjukat már rég elfogyasztották, de hát a korlátlan ingyenes wifi igencsak vonzó. Mint minden látogatáskor, most is finomak voltak a torták és a kávék. Van egy hely, ahová le lehet tenni a használt edényeket. Ez nagyon derék dolog, de a személyzetnek gyakrabban el kéni vinni a mosogatóba.
Megosztom
Gépies ételválasztás, gyenge végeredmény -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nagyon kedves kislány vette fel a rendelést, majd meg is dícsérte a szép bankkártyámat. Ezzel el igy fogytak a dícséretek, melyek a helyre vonatkoznak. Képzelj el egy excel-táblázatot, mely alapján összeállítod az ételedet. Az alap lehet többféle tészta, illetve rizs. A pakolmányok lehetnek húsok, tengeri állatok, vagy vega. A harmadik a szósz.
Megosztom
Jó hely a Lajos király! -

Lajos Király Étterem Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Ugyan már számtalanszor jártunk itt - kint és bent egyaránt - mégis csak most írok egy dícsérő értékelést. A felújítás óta először vagyunk itt és szembeötlő előnyöket vesz észre az ember. A mosdókban a csészén forgó-fóliás higiénia-megoldás, szépen kialakított burkolómunkák. Temperamentumos zene szól a hangszóróból és a konyhaajtó tejüvegére pillantva egy táncoló lány sziluettjét látjuk.
Megosztom
Hát itt elég nehéz asztalt kapni -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Milliószor jártam már a 12. kerületben és azon belül is számtalanszor vásároltam, tartózkodtam és étkeztem a MOM parkban. Ez a látogatás azonban merőben más és eltér minden eddigitől. A címben írt mondat igaz! Óriási a tömeg, fergeteges a hangulat. Hát mi itt nagyon jól érezzük magunkat. Kedvesek a felszolgálók, hangzatos névvel kínálják magukat az ételek, nagyok az adagok.
Megosztom
2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát persze, hogy újra meglátogattuk kedvenc svédasztalos helyünket. Megrögzött Trófea-fanok lettünk. Semmiképpen nem az vezérel, hogy a lehető legdrágábbat egye az ember a rendelkezésre álló időkereten belül, de hát ha a tengeri herkentyűket szeretem . . . . Egyébként drága a bélszín is, mégsem azt eszem.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 10.
Gyakran van dolgom a tizenkettedik kerületben. Régóta meg szerettem volna nézni a Hegyvidék bevásárlóközpontot, így a szokásos MOM parki kajáldák helyett ide jöttem. Az igazat megvallva nekem nem jött be, de hát ez az én dolgom. Meglátogatom a híres Vörös homárt. Nagyon finom, friss volt minden, amit ettem, le a kalappal.
Megosztom
Csak egy sütire tértünk be -

Gellért Hotel Eszpresszó Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyerekkorom óta számtalan alkalommal elhaladtam mellette (kocsival), s mindig kíváncsi is voltam mi lehet belül. Most viszont gyalogosan. Rögtön adódott is az ötlet, hogy térjünk be melegedni és ha már betértünk, együnk egy sütit. Szerintem a személyzet azonnal észreveszi azt, aki először jár itt. Gyönyörű a belső, ami arckifejezésünkön is látszott.
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX