grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni budapesti értékelései

Reptéri önkiszolgáló étterem -

Upper Crust Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Az egyik legjobb étterem a tranzitban. A pizzapék a szemed láttára készíti az ételedet és akár bele is szólhatsz, hogy miből mennyit pakoljon rá. Az ázsiai mosolygós kislány frissen süti a wokban a finomságokat, aztán kérhetsz hozzá tetszőleges köretet. Egy másik pultnál friss salátákból válogathatsz kedved szerint.
Megosztom
Sportrajongók mekkája Ferihegyen -

O'Learys Sportbár Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Egy nagyon jó helyet fedeztem fel az indulási oldalon a tranzitban. Ez egy egyedülálló attrakció. Vagy húsz TV készüléken mennek párhuzamosan a sportcsatornák. Mindez úgy, hogy egymást egyáltalán nem zavarják. A krétás táblán folyamatosan frissítik az éppen aktuális sportközvetítések időpontjait, melyek közül kedvedre válogathatsz.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Caffé Ritazza Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 26.
Ha egy kicsit tovább gyalogolsz a 2A terminál indulási oldala felé, akkor találsz egy olyan olasz kávézót, ahol a teljes nyugalom honol. Itt már közel sem érezni azt az óriási utasáradatot, ami a fő csarnokban tapasztalható. Lenyugodtak a kapkodás kedélyei, most már pihenhetsz a géped indulásáig. Kedvesek a pincérlányok és nagyon finom a kávé és a sütemény.
Megosztom
A tisztasággal komoly bajok vannak ... -

The Terrace Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
. . . mert az éremnek mindig két oldala van. A dohányzó teraszon nagyon trehány módon értelmezik a tisztaságot és ott is eldobálják a csikkeket, ahol nem gyújthatnak rá. Vendéglátói oldalról pedig rendetlenség a pult mellett, vagy otthagyott fűtéscső-alkatrész a virágcserépben. A hely egyébként nagyon hangulatos. A személyzet kedves, vidám, fiatalos.
Megosztom
Budapestről kifelé menet -

McDonald's - Budaörsi út Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Nem éppen az én kedvemért szoktunk ide betérni, de az ember mindent megtesz a családjáért. Vessetek meg érte, de valahogy olyan futószalag-szerű itt a vendéglátás. Habár az eladó kislányok mindent megtesznek a gyors és kedves kiszolgálásért, de a mellette rohanó autópálya is azt sugallja, hogy siess-siess. Itt valahogy mindig ez az érzésem.
Megosztom
Itt nem lehet asztalt foglalni -

TGI Friday's - WestEnd City Center Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Olasz vendégemet felvettem a repülőtéren és - habitusát már jól ismerve - egy steakre hívtam meg. Telefonon szerettem volna asztalt foglalni a TGI Friday's WestEnd City Center étteremben és a legnagyobb csodálkozásomra nem lehet. Mondjuk volt asztal bőven a hétköznapi ebédhez. Előételként panírozott Mozzarella sticket fogyasztottunk.
Megosztom
Szerintem monopolhelyzetben vannak -

Costa Coffee - Ferihegy Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Sajnálatos hülye szokás, hogy aki utazik, annak sok pénze van és fizessen is sokat a gasztronómiai fogyasztásaiért. Gyakran repülök, így a tranzitba érve általában automatikusak a (gasztronómiai) szokások. Vízvásárlás, kávéivás. A Costa Coffee kedvenc helyem lett, habár vannak jobbak is. Itt mindig sokan állnak sorba, de megszoktam, van időm kivárni.
Megosztom
Étterem saját macskával -

Szőnyi Étterem Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A parkolóban kiszálltunk a kocsiból és már ott várt Garfield az étterem macskája. Egy csendes kis asztalt kaptunk közvetlenül a házi tó mellett. Ez maga a tökély, a nyugalom szigete. Pedig még csak most jön a kedvencem. Tökéletes párosításnak tartom a kacsamellet káposztás cvekedlivel. Erről pedig nem sajnálták a káposztát - mintha édesanyám csinálta volna.
Megosztom
Ételek halra fordítva -

Halkakas Halbisztró Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
Óriási ötletnek tartom, hogy a már ismert, netalán híres ételeket "halasítják", azaz halra fordítják. Kinek jutna eszébe a halbrassói, hal-gyros, halas székelykáposzta, stb ételek kitalálása. Vagy abszolút formabontó, azonban nagyon finom a különféle sült, vagy füstölt halak különleges salátákkal való tálalása.
Megosztom
Hogyhogy nincs honlapja? -

Vintage Garden Budapest

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Már több helyütt leírtam, hogy milyen módon állok neki a vendéglátó egység, vagy szálloda értékeléséhez. Jelen esetben is így akaram kezdeni. Kerestem a honlapot, de nem találtam. Hogyhogy nincs honlapja? Mégis találtam a neten étlapot, majd odamentünk - és végülis nem bántuk meg. Aránylag hamar odajött a kedves pincérlány. A rendelés után körülnéztem.
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX