grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni budapesti értékelései

Bolt is, kávézó is -

Füge Bolt & Kávézó Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már otthon elolvastuk az Ittjartam. hu-n a dicsérő szavakat helyről. Sajnos a Citadella meglátogatása után teltházra leltünk. Ilyenkor jó módszernek tűnik az asztaloknál folyó események megfigyelése. Lányomat le is dekkoltattuk egy végezni készülő család asztala mellett. Sajnos nagyon kevés asztal van.
Megosztom
Ahol megállt az idő -

Fekete Holló Étterem Budapest

2020. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az embernek itt az az érzése támadt, mintha a 70-es években járna. A régi bútorok, a söntés, a bazseváló cigány-duett mind-mind ezt mutatják. A miniatűr mosdó komplexum is bőven hagy kívánnivalót. Most pedig következzenek a dicsérő szavak: Az adagok óriásiak. Nagyon finom volt minden - különösen igaz ez az általam elfogyasztott báránycsülökre.
Megosztom
Valentin napon gyér süteményválaszték -

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem szoktam én öltönyben kávéházba járni, de ez a nap más, mint a többi. Valentin napon színházba vittem a párom. Előtte volt még elegendő időnk, hogy a Liszt Ferenc téren betérjünk egy kávé-süti kombóra a California Coffee Company-ba. Csalódnunk kellett, hogy pont Valentin napon ilyen gyér volt a sütemény választék.
Megosztom
Itt bizony el lehet hízni -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Félve mentee be a Mammutban található Leroy Cafe-ba, hiszen engem pár hónappal ezelőtt egy másik egységükben, a Liszt Ferenc repülőtéren a földig aláztak (lásd a tavaly ősszel írt bírálatomat! ). Hát bizony meg kell vallani, hogy a Mammut-béli egységüknél minden a legnagyobb rendben. Nagyon kedves és udvarias a kiszolgálás és az ételek, italok kelletik magukat.
Megosztom
Így mutatkozunk be a külföldieknek -

Flocafé - Ferihegy Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Természetesen nekem sajnos semmi beleszólásom nincs, de az illetékesek helyében valamilyen módon biztosan szabályoznám az ország kapujának színvonalát. Gondolok itt a mellékhelyiségek állapotára, a valutaváltás árfolyamára, vagy akár a feketén dolgozó taxis hiénákra. Erre a vendéglátó helyre például úgysintén nem vagyok büszke.
Megosztom
Megnyerte a versenyt -

Dr. Juice Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Milyen versenyt is nyert meg? A biztonsági vizsgálat után általában vizet szoktunk venni, hogy a gépre vigyük. Ennek az ára évente brutálisan emelkedik, mely bőven meghaladja az inflációt. Pillantást vetünk ilyenkor az árcimkékre, aztán döntünk. Most a Dr juice nyert. Így aztán itt ittuk meg a kávénkat is.
Megosztom
Nincs elég ülőhely -

Starbucks - Mammut Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Alig találtunk magunknak ülőhelyet, mert laptopos gyerekek ott ücsörögnek a laptopjukkal. Kamu kávéjukat már rég elfogyasztották, de hát a korlátlan ingyenes wifi igencsak vonzó. Mint minden látogatáskor, most is finomak voltak a torták és a kávék. Van egy hely, ahová le lehet tenni a használt edényeket. Ez nagyon derék dolog, de a személyzetnek gyakrabban el kéni vinni a mosogatóba.
Megosztom
Gépies ételválasztás, gyenge végeredmény -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nagyon kedves kislány vette fel a rendelést, majd meg is dícsérte a szép bankkártyámat. Ezzel el igy fogytak a dícséretek, melyek a helyre vonatkoznak. Képzelj el egy excel-táblázatot, mely alapján összeállítod az ételedet. Az alap lehet többféle tészta, illetve rizs. A pakolmányok lehetnek húsok, tengeri állatok, vagy vega. A harmadik a szósz.
Megosztom
Jó hely a Lajos király! -

Lajos Király Étterem Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Ugyan már számtalanszor jártunk itt - kint és bent egyaránt - mégis csak most írok egy dícsérő értékelést. A felújítás óta először vagyunk itt és szembeötlő előnyöket vesz észre az ember. A mosdókban a csészén forgó-fóliás higiénia-megoldás, szépen kialakított burkolómunkák. Temperamentumos zene szól a hangszóróból és a konyhaajtó tejüvegére pillantva egy táncoló lány sziluettjét látjuk.
Megosztom
Hát itt elég nehéz asztalt kapni -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Milliószor jártam már a 12. kerületben és azon belül is számtalanszor vásároltam, tartózkodtam és étkeztem a MOM parkban. Ez a látogatás azonban merőben más és eltér minden eddigitől. A címben írt mondat igaz! Óriási a tömeg, fergeteges a hangulat. Hát mi itt nagyon jól érezzük magunkat. Kedvesek a felszolgálók, hangzatos névvel kínálják magukat az ételek, nagyok az adagok.
Megosztom
5 oldalon / 45 találat


TérképX