grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni csopaki értékelései

Kétoldalas strandi büfé -

Mindenevő Étkezde Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 4.
Az itteni szokásoknak megfelelően kívül és belül egyaránt kiszolgálják a vendégeket a csopaki strand egyik legjobb büféjében. Már a megállító tábla is nagyon ötletes, hogy az általad választott reggeli tojásételt hány tojásból és milyen módon kéred. Menő, modern ételek és hagyományos ízek egyaránt megtalálhatók a palettán.
Megosztom
Biciklisek kedvenc csopaki büféje -

Kaktusz Büfé - Csopaki Strand Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
Szinte érinti a Balatont körbejáró kerékpárút a csopaki Kaktusz büfét. Van is forgalma, hiszen már jól ismerik a bringások azt a helyet, ahol gondolnak a csórókra, a diákokra is a 200 Forintos zsíros kenyérrel. Persze van palacsinta, tócsi, hamburger, hot-dog, sült kolbász, hasábburgonya, stb is. Igazi strandi büfé kerítésen belül és kívül.
Megosztom
Lehetetlen átharapni a hamburgerüket -

Stég Pizzéria Csopak

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Ez egy amolyan kívül-belül vendéglő, hogy a sétány közönsége se maradjon le semmi jóról. Stégburger néven árulják hamburgerüket, amely olyan vastag, hogy nem lehet átharapni. Hasonló a magvas zsemlébe töltött stégszendvics nevű különlegességük. Pizzériában eperleves? Igen, mégpedig nagyon finom. A kövön sült pizzáik közül nekem a lilahagymás-sonkás-kukoricás a kedvencem.
Megosztom
A legtovább nyitva tartó söröző Csopakon -

Stop Söröző Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csopakon már minden bezár, de a Stop söröző hétköznap hajnali kettőig állja a sarat. Hétvégén pedig olykor napkeltéig. A főút felőli oldal kissé zajos - ilyenkor át kell vonulni a Fürdő utcai oldalra. Itt található a játéktermi rész is. Sörökből jó nagy a választék - mindenki talál magának megfelelőt úgy a csapolt, mint a palackozott nektárokból.
Megosztom
A Szomszéd kertje Csopakon -

Szomszéd Kertje Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a neve is ígéretes a kb 1 hónapja nyílt csopaki étteremnek. Trendi modern a hely, ugyanakkor megtalálhatók itt azok a hagyományos ételek is, melyek ezen sorok írójának szükségeltetnek. Semmi kivetnivalót nem találtam és a mellékelt fotók igazolják, hogy egy szuper hely. Tiszteletem a vendéglőt kitaláló és megvalósító csapatnak.
Megosztom
Kedves fagyizó Csopakon -

Csopi Fagyizó Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Csopakon a faluban található a Csopi fagyizó. Kicsi, kedves hely egyetlen asztallal - de sebaj, hiszen itt mindenki tölcséres fagyit kér. A túlméretezett gombócokat nagyon korrekt 230 Forintos áron mérik. Lehet kérni kürtőskalácsban is tejszínhabbal és szórással. Vannak üdítő italok, van kávé és jégkása is.
Megosztom
Pizzéria méltatlanul eldugott helyen -

Pizza Garden Csopak

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A strand parkolójából nyílik - méltatlanul eldugott helyen a Pizza garden nevű pizzéria és grill étterem. Pedig óriási választék van itt pizzából, grillezett húsokból, italokból. Csak hamburgerből többféle különlegességet készítenek és a vega beállítottságú vendégekre is gondoltak. Kedvesek a felszolgáló hölgyek és a kiszolgálás sebességére sincs panasz.
Megosztom
Csopakon őket tartjuk a legjobbnak -

Andi Grillkert Csopak

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Maga a tulajdonos szolgált ki bennünket a nagyon hangulatos étteremben. Óriási a választék ételekben, italokban egyaránt. Külön gondot fordítanak a cukormentes és gluténmentes választék bővítésére. Érdemes elolvasni a naponta megújuló krétával írt ételajánlatokat is. A kor szelleméhez igazodóan természetesen nagy a választék a csirkéből készült különlegességek terén.
Megosztom
Színvonalas fagyizó a csopaki parti sétányon -

Gelato Pop Csopak

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kevesen tudják, hogy a sétány nyugati végén egy mediterrán hangulatú fagylaltozó található. Csak egy kicsi séta a strand nyugati pénztárától nyugatra. A hűs fák alatt európai színvonalon fogyaszhatjuk el a fagylaltkülönlegességeket, kelyheket, pohárkrémeket. A hölgyek kedvesek és mosolygósak. A hollywoodi GELATO POP felirat mellett sokan készítenek selfie-t és nyaralási élményfotókat.
Megosztom
Ahol még a főnök is dolgoziik -

Code Zero Wine & Grill - Balaton Csopak

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Volt szerencsém kipróbálni a Code Zero Wine & Grill nevű csopaki helyet. Azt hiszem csak a legjobbakat mondhatom róluk, hiszen ottjártamkor (fél 2) a főnökkel az élen mindenki keze alatt égett a munka. Manapság divatos konyhát visznek a fiatalos, lelkes csapattal. Kedvesek, mosolygósak. A hely mondjuk el, hogy egy szerencsés szuper helyen (a kikötőben) található.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX