grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni felsőtárkányi értékelései

Korrekt módon korrigáltak -

Dogon Wellness Bár Felsőtárkány

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Bambarás tartózkodásunk alatt az idén is minden nap természetesnek tartottuk, hogy a délutáni kávénkat, sütinket itt fogyasszuk el. A szomszéd asztalnál furcsa vita zajlott a vendégek és a felszolgáló között. Nem azt kapták, mint amit az étlapról rendeltek. Felszolgálónk azon nyomban felajánlotta, hogy x összegben lefogyaszthatják a hiányosságot.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Eddig is mindig a címben jelölt "nyugalom szigetének" tartottam a Csillag éttermet, de most végleg kiderült. Ugyanis kiraktak a bejáratához egy életnagyságú kislányt ábrázoló megállító táblát egy nagy behajtani tilossal. Reggel mindig van pezsgő, a szakács pedig kívánságod szerint készíti el a rántottádat. Este asztalt foglaltunk és a legnagyobb nyugalomban vacsoráztunk.
Megosztom
Finom koktélok különleges tálalással -

Kroko Bár Felsőtárkány

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Ittlétünk alatt a vacsora után általában nem megyünk vissza a szobába (a szurikáták már amúgy is alszanak), hanem beülünk a Kroko bárba. Itt mindig van valami látnivaló. Az este elején Bizsu jön, vagy valamelyik animátor a gyereksereggel. Kareoki műsor, aztán lefektetik a srácokat és mi felnőttek maradunk. Érdekes törzsi mintázatú poharakban csicsásan feldíszítve kapjuk a koktélokat.
Megosztom
Kávé fürdőköntösben -

Dogon Wellness Bár Felsőtárkány

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Délutánonként szoktunk beülni a felsőtárkányi hotel Bambara Dogon-bárjába. Itt a laza előírású dress-code akár a fürdőköntöst is megengedi. A szenegáli fiú hol konga dobokkal tart autentikus afrikai zenebemutatót, hol pedig rózsavízzel permetezett almagerezdeket kínál. Nagyon finomak a koktélok, vagy éppen a kávék, melyek ilyenkor különösen jól esnek.
Megosztom
2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 11.
Hogy miben is különbözik a Bambara hotel Csillag étterme a szomszédos San Toro étteremtől? Ezt érezni kell. Az a nyugalom és meghittség csak itt élvezhető. A büféasztal - minden hátrányával együtt - a másik helyiségben található. Udvariasak a felszolgálók és hát magáról az ételválasztékról csakis szuperlativuszokban lehet beszélni.
Megosztom
A színvonal csúcsa a San Toro étterem -

San Toro Étterem - Bambara Hotel Felsőtárkány

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is tudom, hogy van-e valaki, aki kivetnivalót találna a Bambara szálló San Toro étterménél. Kivétel nélkül finomak és frissek az ételek, melyeket frissen is tudnak tartani. Szakácsaik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az előételeket, édességeket verrine-ként szolgálják fel (verrine francia eredetű szó a kis tálkákban, pohárkákban történő tálalásra).
Megosztom


TérképX