grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni hévízi értékelései

Most már csak az újdonságokról beszélünk -

Hotel Európa Fit Étterme Hévíz

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel, hogy számtalanszor jártunk már itt, így most csak az ójdonságokat sorolom: Nagy áttörésnek tartom, hogy megkezdték a csírazöldségek kínálását. Sokaknak - többek között jómagamnak is - még újdonságnak számít, de nem féltem én a vendégsereget, hamar meg fogják szokni az egészséges trendet. A sajtos pultnál a dió tálalása is valami csodálatos.
Megosztom
Közvetlen rálátás a színpadra -

Mandarin Bar & Café Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 30.
Nem vagyunk éppen rendszeresen bárokba járó típusok, de most feltétlenül helyet akartunk foglalni, méghozzá a legjobbat, ahonnét kiválóan látható a színpad. Ezen az estén Polyák Lilla lépett fel. Az előadott nemzetközi dalok tetszettek az orosz és német ajkú vendégeknek is. A kedves felszolgáló letette elénk a koktéljainkat és egy tálka sósmogyorót.
Megosztom
Söröző laza dress-kóddal -

Borostyán Söröző Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 29.
A Danubius Healts SPA Resort sörözőbe akár fürdőköpenyben is beléphetünk, hiszen itt maximálisan engedékenyek a vendégek öltözete terén. Az étterem, vagy a presszó felől ugyanúgy megközelíthető, mint a medencék irányából. Nagy választékot tartanak főleg német csapolt és üveges sörökből. Az ételeik pedig nagyon finomak.
Megosztom
Tőlük rettegnek a fagylaltosok. -

Eiscaffe Cappucino Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Pár nappal ezelőtt írtam egy tőlük nem messze lévő tradicionális fagyizóról, ahol megemlítettem a címben jelölt problémát. Tény és való, hogy az óriás halmokban kívánt fagylaltok szinte csak a színükben különböznek egymástól. Mi süteményt ettünk és kávét ittunk. Mindegyik nagyon finom volt. Óriásiak a fagyikelyhek. A felszolgáló lány nagyon kedves volt.
Megosztom
Egyszerre retro és modern -

Tavirózsa Étterem Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Miért is így fogalmaztam a címet? A majd 40 éves szállodának is haladnia kell a korral. Ugyan régi a komplexum, azonban igyekszik minden olyat biztosítani, melyek korunk követelményei. Vannak laktózmentes, tejmentes, paleolit, bio ételek, italok egyaránt. Minden este ott grillezi az ételeket a szakács a teraszon.
Megosztom
Szalontüdő és sör -

Parasztudvar Büfé Hévíz

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Kaptam néhány óra szabadidőt. Így azonnal adta is magát, hogy nem valami elegáns helyen fogok ebédelni, hanem a maga parasztikusan egyszerű helyén, a Parasztudvarban. Olyan kevés helyen mérnek tüdőt. Elgondolkoztató, hogy hová tűnik a sok levágott disznó tüdeje? ! Állítólag feldolgozza, bedarálja a húsipar. Nagyon finom, fűszeres volt a korai ebédem és jól csúszott rá a sör.
Megosztom
Rettegés a fagylaltmaffiától -

Caffee Rigoletto Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már sok alkalommal jártunk a Caffee Rigoletto-ban, de most kicsit más volt a fogadtatás. Az összes asztalon kint volt egy A5-ös méretű kétoldalas szórólap, amely az albán "fagylaltmaffia" csalásaira hívja fel a vendégek figyelmét. Aggodalmuk jogos, hiszen alig száz méterre is van egy ilyen üzlet, ahol ugyanilyen (300 Ft/gombóc) áron mérik a színezett, gyümölcsöt nem, de sok mesterséges anyagot tartalmazó fagylaltjaikat.
Megosztom
Cukrászda óriási terekkel -

Ciklámen Eszpresszó Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
A Ciklámen cukrászda a Danubius Health Spa Resort szállodán belül helyezkedik el. A szállodához hasonlóan óriási terek állnak rendelkezésünkre és bizony kevés a vendég. A bejárat melletti forgó vitrinből kell kiválasztani a desszertet (sütemény, torta, pohárkrém), majd a kedves felszolgálótól megrendelni. Kint foglaltunk helyet, ami délután kellemes árnyékban volt.
Megosztom
A minden igényt kielégítő étterem -

Hotel Európa Fit Étterme Hévíz

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvenc hotelem étterme nem akármilyen. Itt sok minden különlegességet megtapasztalsz. A félpanziós ellátás során kétszer látogatjuk. R e g g e l i : a kétféle rántotta, a lecsó, a sült szalonna, a kolbász és a virsli kielégíti a kalóriadúsabb ételek kedvelőinek étvágyát. Aztán persze ott vannak a felvágottak, sajtok, lekvárok, szállodai sütemények, palacsinta és császármorzsa óriási választéka.
Megosztom
Egy szál fürdőruhában -

Hotel Európa Fit Grill Kertje Hévíz

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szerencsés módon alakították ki a Hotel Europa fit grillkertjét. Az ember akár egy szál fürdőruhában is odamehet a medence partján lévő grill-bárba. Én most csak egy kávét fogyasztottam, de lehetőség van grill-ebéd, koktélok, üdítők fogyastására is. A gyerekek nagy örömére tele van a fagyasztó a legfinomabb jégkrémekkel.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX