grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
269
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Most már csak az újdonságokról beszélünk -

Hotel Európa Fit Étterme Hévíz

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel, hogy számtalanszor jártunk már itt, így most csak az ójdonságokat sorolom: Nagy áttörésnek tartom, hogy megkezdték a csírazöldségek kínálását. Sokaknak - többek között jómagamnak is - még újdonságnak számít, de nem féltem én a vendégsereget, hamar meg fogják szokni az egészséges trendet. A sajtos pultnál a dió tálalása is valami csodálatos.
Megosztom
Ide mindig visszatérünk -

Laci Pince Csárda Vászoly

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most is, mint minden évben legalább egy alkalommal teszteljük a Laci pincét. A panoráma valami pazar. Szerencsénk volt, hogy találtunk egy helyet. A kiszolgálás hibátlan, az ételek is . . . . na meg az árak is. Persze ne sírjon az, aki báránycsülköt fogyaszt (én voltam az). Elegáns és nagyon finom a magyaros előétel. A desszertek is csodálatosak.
Megosztom
Megdönthetetlenül stabil színvonal -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az idén is teszteltük a Bergmannt. Most már kissé tapasztaltabbak lettünk, hiszen nem tartunk már a parkolóhely hiányától. Ugyanis a nem messze lévő szupermarket mögött jó sok hely van. A cukrászdában nagyon kedves a kiszolgálás. A páratlanul finom süteményeknek és kávénak nagyon nehezen tudunk ellenállni. Most elvitelre is vásároltunk néhány finomságot.
Megosztom
A Hatlépcsős egy legenda Füreden -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonfüreden senki sem hívja "Muskátli borozó"-nak a Hatlépcsőst. A füredi legenda rászolgál a nevére. Most már persze országos híre van. Itt készítik a legjobb velős pirítóst. Na és persze konyhájuk többi ételének színvona sem elhanyagolandó. Sajnos itt általában elég nehéz asztalt kapni. Mi éppen szerencsések voltunk, de kifele menet már fent volt a "megtelt" kordon.
Megosztom
Pazar kilátás borsos áron -

Echo Étterem Tihany

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Óriási szerencsénk volt, hogy a zsúfolt vasárnapon sikerült helyet kapnunk. Csodálatos a kilátás mind a Balatonra, mind pedig az apátsági templomra. A szomszéd népes asztalnál egy kisgyerek születésnapját tartották. A kiszolgálás korrekt volt, nem kellett túl sokat várnunk. Az étlapon nincs sokféle étel, de találtunk magunknak tetszőt.
Megosztom
Nem változott a véleményem most sem -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Legutóbb télen, most pedig nyáron tértünk be egy tesztre. Kint ültünk le. Az étel (két Jókai bableves és két rántott fogas) nem volt rossz. Még csak a kiszolgálás ellen sem emelhetünk kifogást. A bejáratnál valaki klarinétozott, a prímás pedig járta az asztalokat. Nem csak mi, hanem úgy nézett ki, hogy senki sem volt vevő a bazseválásra.
Megosztom
Legutóbb sokkal jobb volt itt -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Ezt az éttermet mindig is a város legjobbjának tekintettük. Volt olyan, hogy egy baráti házaspárt is megvendégeltünk itt. Most azonban a hatodik ittlétünk alkalmával azt kellett megállapítanunk, hogy sokat romlott az étterem. Valószínűleg lecserélődött a tulajdonos, a személyzet, vagy mindkettő. Sokat romlott úgy az ételek minősége, tálalása, mint a kiszolgálás profizmusa.
Megosztom
Kiváló egyszerű útmenti étterem -

Borgáta Kisvendéglő Borgáta

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Habár évek óta számtalanszor elmentünk előtte, mindig halogattuk, mert sosem ekkor voltunk éhesek. Most azonban rászántuk magunkat, hogy bemenjünk. Jó döntés volt. Egy estebédre tértünk be. Egyszerű volt a berendezés és csak pár asztalnál ültek vendégek. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Viszonylag hamar megkaptuk a friss, ropogós ételeinket.
Megosztom
Kifogástalan elegáns cukrászda -

Szamos Múzeum Cukrászdája Szentendre

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon elegánsan kialakított cukrászda a szentendrei. A forgalmas sétálóutcán teraszuk is van, de még így is nehéz helyet kapni. A portálon németül és szerbül is kiírták a "cukrászdát". A szerb nyelvű cirill betűs feliratot feliratot sokan helytelenül orosznak gondolják. Nemes gesztusként az itteni szerb kisebbségnek kedveskednek vele.
Megosztom
Hangulatos hely bográcsokkal -

Platán Panzió étterme Dobogókő

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem előtt felsorakoztatott bográcsok és a kifüggesztett étlap már délelőtt segítettek eldönteni, hogy a túra után szállodánk éttermében fogunk vacsorázni. Dunántúliként én nem vagyok felháborodva az itteni árakon. Itt éltem meg életem egyik legjobb gasztronómiai élményét: marhapofa pörkölt juhtúrós sztrapacskával.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX