grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Szép csendben újra kinyitottak -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Mint ahogy nem verték dobra a bezárásukat, úgy szép csendben, mindennemű csinnadratta nélkül ki is nyitottak. Nem pont ugyanott, hanem a sétálóutcán. Nem akarták finom kávé nélkül hagyni az adventi forgalomban megfáradt vendégeket. Hát elég kicsi a hely. Viszont a fiúk elmondták, hogy tavasszal nyit a terasz és akkor szellősebbek lesznek.
Megosztom
Egyedül voltam és siettem -

Banya Tanya Sárvár

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Most éppen nem volt asztaltársaságom, mikor kiküldetési napon rohanva étkeztem egyok kedvenc sárvári helyemen. Természetesen most is megvizslattam a neten fellelhető étlapjukat. Habár kissé furcsa a weblapjuk kezelése, azért sikerült előre kiválasztani Szárnyas gyros tál tzazikivel és hasábburgonyával nevű ételt. Finom volt.
Megosztom
Adventi hangulatban még a szokásosnál is jobb volt -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Milyen nagy ötlet, hogy a decemberben éppen nem használt kerthelyiséget adventi hangulatban díszítették fel. Na persze belül is ez van. Már állt a karácsonyfa és a mennyezetről lógott a sok karácsonyi dísz. A felszolgálók mikulássapkában sürögtek. Egyébként pont az ebédünk alatt járt ott a Mikulás és a Krampusz. Párom májgaluska-levest és nagyon finom borjú-bécsit fogyasztott.
Megosztom
Óriási sorbanállás adventi szombaton -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal vitatkoztunk, hogy hol együnk ma délután. Ez nem először fordult elő, hisz én imádom az ázsiai konyhát, ő pedig legalább annyira utálja. Fél óra "különélés". Nagyon hosszú sor volt, de aránylag gyorsan dolgoztak a magyar nyelvet törő kislányok. Jó pár Szerencse Wok tesztelését követően elmondhatom, hogy ezt tartom a legjobbnak.
Megosztom
Ettél már velős-lilahagymás lángost? -

Lángos Bár Ajka

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Ajka belvárosában teljesen véletlenül bukkantam rá erre a remek helyre. Először még engem is megtévesztett a "Lángos bár" üzletnév, hiszen a lángoson kívül óriási a választék lacikonyhás ételekből (hurka, kolbász, pecsenye), hamburgerekben, melegszendvicsekben. Forralt bort, teát és üdítőket is kínálnak. A kiszolgálás kedves volt, az árak megfelelnek a hely színvonalának.
Megosztom
Csendes vidéki cukrászda -

Bohém Cukrászda Devecser

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Ezer éve nem láttam és nem ettem sarokházat, gyerekkorom nagy kedvencét és tessék: itt szembeköszön a vitrinben a maga klasszikus formájában. Finomak a sütemények és finom a kávé. Ottjártamkor néhány megrendelt torta díszelgett a hűtőben. Kint és bent egyaránt helyet foglalhatunk és különösen szimpatikus, hogy külön kicsi székekkel és asztallal gondoltak az aprónépekre is.
Megosztom
Mi is az a Gado-gago? -

bEAT Székesfehérvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
Férfiasan bevallom, hogy én bizony a telefonomon "meggúgliztam" a címben szereplő gado-gado jelentését. Nagy lebőgés lett volna párom előtt. Most már tudom. Hát ez egy csodálatos hely! Ide vendégeket fogok vinni . . . . csak győzzem kifizetni. Mert ugye az árak meglehetősen borsosak. Az étlapon klasszikus, exotikus és újragondolt ételek hatalmas választéka.
Megosztom
Olcsó és finom -

Gróti Pékség Sümeg

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 3.
Szintén a novemberi sümegi kiküldetésemkor "botlottam bele" a Gróti pékségbe. Az autóbuszpályaudvarral szemben természetesen nagy forgalma van a nem túl nagy pékségnek. Finom volt a kávéjuk, melyhez krémest ettem. Szerintem mintegy felébe kerül egy krémes, mint amit megszoktam. Magammal vittem még két pogácsát, melyek frissek, omlósak és nagyon finomak voltak.
Megosztom
További finomulás a profilban -

Nosztalgia Kisvendéglő Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Utolsó ittlétem óta megint történtek változások, természetesen abszolút pozitív értelemben. Furcsa alapanyagok kerültek előtérbe és első hallásra fölöttébb furcsa párosítások találhatók az étlapon. Megjelent a streetfood is (hamburger formájában), ami ebben a kategóriában nagyon érdekes. Szerintem lassan érik az a bizonyos csillag. Szeretünk Nosztalgia-garden!
Megosztom
Romlik a színvonal -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Történhet olyan, hogy egy bíráló két egymás utáni bejegyzésében más véleménnyel van a helyről? Miért ne - hiszen itt a példa. Egy októberi szombaton tértünk be párommal ebédelni. Már sokszor jártunk itt és tudtuk, hogy mire számíthatunk. Most azonban csalódnunk kellett. A felszolgálók tessék-lássék módon dolgoztak és egyáltalán nem lesték a vendég kívánságait.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX