grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni pécsi értékelései

Formabontó sütemények világa -

Jókai Cukrászda Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember megnézi az "Ittjartam. hu" által írtakat, majd a cukrászda saját honlapját és dönt: Ide feltétlenül el kell menni! És úgy is tettünk. Valami óriási választékot nyújtanak a legmodernebb, legegyénibb stílusú süteményekből, tortákbül. Mindegyik nagyon finom, finom a kávé, kedvesek a kiszolgáló hölgyek, tiszták a mosdók . . . . mi kell még?
Megosztom
Étterem hamis hivatkozással -

Szent György Fogadó étterme Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
"Ma olyat mutatok, amilyet még nem ettél" - dicsekedtem páromnak a Szent György fogadó éttermének meglátogatása előtt. A honlapot szokás szerint előzetesen megnézve olvastam, hogy a hajdani Milán falatozó szellemének folytatói. Aztán a helyszínen szomorúan tapasztaltam, hogy egy csevapcsicsán kívül semmi nyoma nincs a hajdan híres délszláv ételeknek.
Megosztom
Ez már nem az a cukrászda -

Mecsek Cukrászda Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pécsi utunk alkalmával nosztalgiaképpen tértünk be párommal a Mecsek cukrászdába. Annak idején gyakran megfordultam itt és semmi nyomát nem látom a korábbi menő süteményeknek (sarokház, holland kocka). Áprilisban még nem nyitották meg a teraszt, így belül foglaltunk asztalt. A kávé finom volt, de a sütemények bizony gyatrák - kinézetre és ízre egyaránt.
Megosztom
A film ihlette hely -

Hotel Kikelet étterme Pécs

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
Felspannolva érkeztünk az étterembe, illetve a szállodába. Kis információ a fiatalabbaknak: 1. Itt forgatták anno a Hotel kikelet című filmet. 2. A szocialista rendszerben szakszervezeti üdülőként funkcionált. Az étteremmel semmi bajom nincs - talán a vacsoraválaszték lehetne egy kicsit bőségesebb! A teraszról pazar kilátás nyílik a városra - főleg este nagy élmény.
Megosztom
Érettségi találkozó hibátlan kivitelezésben -

Aranykacsa Étterem - Dakk Club Pécs

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 12.
Most már szinte hagyományszámba megy, hogy az Aranykacsában tartjuk érettségi találkozónkat. Ilyenkor persze azt eszünk, amit az előzetes tárgyalások során megrendeltünk. Készségesek a felszolgálók, finomak a tálak. Le a kalappal az étteremben kialakított Zsolnay terem előtt. Minden elismerésem. Természetesen vita nélkül kártyával tudtuk kifizetni fogyasztásunkat.
Megosztom
Büdös rántott camembert (grocceni) -

Big Bell Étterem Pécs

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptemberben látogattuk meg azt az éttermet, mely már régóta hívogatóan csábított, mikor a 6-os úton a piros lámpánál álltunk. Tulajdonképpen nem tűnik rossz helynek a bányászati múzeumnak is beillő milliő. Kedvesek voltak a felszolgálók, jó volt az ár/érték arány, azonban egy dolog feltétlenül elvette a kedvünket a helytől.
Megosztom


TérképX