grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni rábapatyi értékelései

Romlik a színvonal -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Történhet olyan, hogy egy bíráló két egymás utáni bejegyzésében más véleménnyel van a helyről? Miért ne - hiszen itt a példa. Egy októberi szombaton tértünk be párommal ebédelni. Már sokszor jártunk itt és tudtuk, hogy mire számíthatunk. Most azonban csalódnunk kellett. A felszolgálók tessék-lássék módon dolgoztak és egyáltalán nem lesték a vendég kívánságait.
Megosztom
Pogácsákban verhetetlen -

Bistrorante-84 Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Senki nem írt azóta értékelést, így most újra én jövök. Itt ugye a vendégek főleg a cipő outlet miatt állnak meg, de az idilli környezet (kis tó vízeséssel, tavirózsákkal, néhány állat (mosómedve, birkák, háziszárnyasok, emu, stb) kedvéért elidőznek. A büfében ottjártunkkor háromféle pogácsa, velős pirítós és különféle szendvicsek voltak kaphatók.
Megosztom
Büfé mosómedvével és tavirózsákkal -

Bistrorante-84 Rábapaty

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Nagyon jó kis büfét üzemeltetnek a rábapatyi outlet bevásárlóközpontban. Mosómedvét, kanári madarat, a tóban pedig tavirózsákat és aranyhalakat láthat a pihenésre vágyó vendég. Csavrt fagyi, széles pálinkaválaszték, friss helyben sütött péksütemények jellemzik a helyet, ahol nagyon kedves a kiszolgáló személyzet. Borosüveg dugókból kirakott díszcsík teszi különlegessé a falat.
Megosztom
Joól csinálja a Joó vendéglő -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 8.
Sárvárra indultunk, de előtte szokásunk szerint betértünk Rábapatyra vásárolni. És akkor vettük észre a Joó fogadót, melynek portálja csupa jóval kecsegtetett. A teraszon foglaltunk helyet és olyan étlapot mutatott a pincér kislány, hogy már akkor leendő jövőbeni törzshelyünk-nek neveztük ki. Az 1980 Forintos főételektől degeszre ettük magunkat.
Megosztom


TérképX