![Bronz fokozatú értékelő]() Bronz
Népszerű író még 226 hasznos szavazat kell
![Aktív tag]() Aktív tag
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
![]() 2020. április 8.a párjával járt itt
2020. április 8.a párjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy korábbi bejegyzésemben említettem, hogy a Café Rigoletto aggódott a közelükben horgonyt vetett albán fagylaltozó gagyi minőségű dömping fagyija miatt. Hát mostanra már lenyugodtak a kedélyek és semmi aggodalom a pánikra. Nagyon meg voltunk elégedve a tisztasággal, a kiszolgálással, na és persze a finom süteményekkel ezen a kora őszbe torkolló nyaralásunkon.
![]() 2020. április 8.egyedül járt itt
2020. április 8.egyedül járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Még márciusban közölték a vendégsereggel, hogy "legnagyobb sajnálatunkra kénytelenek vagyunk bezárni". Aztán április elején gondoltak egyet és rátértek a kiszállításra "a Pepe házhoz megy" szlogennel. De milyen jól is tették, hiszen Zircen amúgy nem sok alternatíva maradna. A legnagyobb elismeréssel vettük a kiszállított finom süteményeket. Várjuk a mihamarabbi valódi nyitást!
![]() 2020. március 11.gyerekekkel járt itt
2020. március 11.gyerekekkel járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Egyszer csak döntöttünk. Abacus hotel étterme Herceghalom. Már sok jót hallottunk róla - hogy itt vasárnapi svédasztal is van. Praktikus módon összekapcsoltuk egy wellnessezéssel. Már előre tájékozódtunk, hogy mi lesz az ételsor. Ez nagyon bíztatónak ígérkezett. Az ételek nagyon finomak voltak, le a kalappal.
Egyedüli hiányosságként azt említeném meg, hogy bizonyos ételek - főleg az édességek - újbóli feltöltésére sokszor kellett várni.
![]() 2020. március 8. járt itt
2020. március 8. járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Van Várpalotán egy kicsiny borozó, mely gasztronómiai leg-leg-leg-jeivel emelkedik ki a szokásos társai tömegéből. Állandó kínálatuk között szerepel a fél méteres melegszendvics. Ennél is különlegesebb az a velős pirítós, mely kedvencemmé vált. Ez a velős pirítós ugyanis 40 centiméteres hosszúságú.
Most már szinte minden verzióban kipróbáltam (három hölgy váltja egymást), illetve a tetején az évszakoktól függ a díszítés. A közösségi oldalon pedig mindig fent van az aktuális hétvégi menü. Focibajnokságok, forma-1 idején hangulatos a közös Tv-zés.
![]() 2020. március 8.gyerekekkel járt itt
2020. március 8.gyerekekkel járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Ott kezdem, hogy az én öltözőszekrényemnek nagyon nehezen fordult el a kulcsa. Ezen kívül viszont mindennel meg voltunk elégedve. Annak ellenére, hogy be voltunk szorulva a "téli wellness terület"-re, nem volt nagy zsúfoltság. Az ember egy idő után kitapasztalja, hogy milyen sorrendben és milyen időközönként következnek a wellness élményelemek.
Itt láttam először, hogy az angol nyelvű kiírásban Fahrenheitben adják meg a medence hőfokát. Jó ötlet!
![]() 2020. március 8.gyerekekkel járt itt
 Már otthon elolvastuk az Ittjartam. hu-n a dicsérő szavakat helyről. Sajnos a Citadella meglátogatása után teltházra leltünk. Ilyenkor jó módszernek tűnik az asztaloknál folyó események megfigyelése. Lányomat le is dekkoltattuk egy végezni készülő család asztala mellett. Sajnos nagyon kevés asztal van.
Óriási a választék a hagyományos és a korszerű táplálkozást támogató, manapság trendi édességekből. Finomak voltak a kávék és a sütemények egyaránt. A boltban nagy a választék a legigényesebb italokból, élelmiszerekből.
![]() 2020. március 8., kollégákkal járt itt
2020. március 8., kollégákkal járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Egy szuper jó borházról fogok most itt értékelést írni. A tulajdonos maga mutatta be a pincészetet, annak történetét és a borokat. Közben egy pincérlány időnként lehozott egy nagy tálnyi borkorcsolyát - még meleg, frissen sült pogácsát. Aztán kellő mennyiségű bor megkóstolása után feljöttünk.
Itt már várt bennünket a ház csülökspecialitása. Mindenféle zöldségfélével kemencében sült a csülök óriási fedeles acél tepsiben. Szép sorban odamentünk és kívánságunk szerint kaptunk bele. Az asztalon savanyúság, kenyér és bor mellé ülhettünk le. Nagyon jól éreztük magunkat.
![]() 2020. március 8.gyerekekkel járt itt
 Az embernek itt az az érzése támadt, mintha a 70-es években járna. A régi bútorok, a söntés, a bazseváló cigány-duett mind-mind ezt mutatják. A miniatűr mosdó komplexum is bőven hagy kívánnivalót. Most pedig következzenek a dicsérő szavak: Az adagok óriásiak. Nagyon finom volt minden - különösen igaz ez az általam elfogyasztott báránycsülökre.
A cigányzenészek nem voltak tolakodóak, csak oda mentek, ahol igényelték ezt. Az árak megfelelnek az I. kerület színvonalának, azaz meglehetősen húzósak.
![]() 2020. március 8.a párjával járt itt
2020. március 8.a párjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Nem szoktam én öltönyben kávéházba járni, de ez a nap más, mint a többi. Valentin napon színházba vittem a párom. Előtte volt még elegendő időnk, hogy a Liszt Ferenc téren betérjünk egy kávé-süti kombóra a California Coffee Company-ba. Csalódnunk kellett, hogy pont Valentin napon ilyen gyér volt a sütemény választék.
Ezt még tetézte az is, hogy a kiszolgáló személyzet is elég flegmán állt hozzá a munkához.
![]() 2020. március 8.gyerekekkel járt itt
Ha már Herceghalmon jár az ember, akkor nem maradhat el a kiváló bár tesztelése sem. Rajtunk kívül csak egyetlen asztalnál ültek. A kezdetben morcos felszolgáló lány később feloldódott és mosolygósra váltott. Nem gond, hogy tél van, a dohányosok kedvéért természetesen ilyenkor is van kiszolgálás a teraszon. A megrendelt kávéink hibátlanul megérkeztek és finomak voltak.