grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni sárvári értékelései

Legutóbb sokkal jobb volt itt -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Ezt az éttermet mindig is a város legjobbjának tekintettük. Volt olyan, hogy egy baráti házaspárt is megvendégeltünk itt. Most azonban a hatodik ittlétünk alkalmával azt kellett megállapítanunk, hogy sokat romlott az étterem. Valószínűleg lecserélődött a tulajdonos, a személyzet, vagy mindkettő. Sokat romlott úgy az ételek minősége, tálalása, mint a kiszolgálás profizmusa.
Megosztom
Egyedül voltam és siettem -

Banya Tanya Sárvár

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Most éppen nem volt asztaltársaságom, mikor kiküldetési napon rohanva étkeztem egyok kedvenc sárvári helyemen. Természetesen most is megvizslattam a neten fellelhető étlapjukat. Habár kissé furcsa a weblapjuk kezelése, azért sikerült előre kiválasztani Szárnyas gyros tál tzazikivel és hasábburgonyával nevű ételt. Finom volt.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Többszöri szilveszteri dőzsölést követően most párszor nyáron is kipróbáltuk a Onyx éttermet. Most nem volt telt ház, de a színvonalból bizony nem engednek. Nekem a reggeli a mindenem, hiszen itt találom meg a számomra leginkább tetsző ételeket, italokat. Egész évben van pezsgő, must és tucatnyi féle gyümölcslé.
Megosztom
Azt hiszem még nem találtam jobbat -

Onyx Étterem - Spirit Hotel Étterme Sárvár

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 3.
Az év utolsó napjait Sárváron töltöttük és a korábbi Spirit szállodaértékelés után most következzék az Onyx étterem bírálata. Átlagon felüli felszolgálószemélyzet, kik lesik minden kívánságodat. Csodálatos ételkreációk csodálatos tálalásban csodálatos ízben. Aztán a szilveszteri gálavacsorán még ezen is túltesznek.
Megosztom
Pizzát ettünk és elégedetten távoztunk -

Banya Tanya Sárvár

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 31.
Ahhoz képest, hogy szinte csak pár centire ültünk a forgalmas főúttól, meglehetősen jól szigetelt az üvegfal. Már jó előre kinéztük pizzánkat a Banya-tanya honlapjáról. Apropó honlap: a magyaron kívül német és cseh nyelvre lehet váltani. A cseh oldal is magyrul "szól", a német pedig magyarral kevert vegyes nyelven. A beköszöntő magyar és angol nyelven.
Megosztom
Csak egy kávéra tértünk be -

Vadkert Étterem Sárvár

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30.
Sárvári csavargásaink során egy séta alkalmával tértünk be a Vadkert majorba. Miután megsimogattuk a pónikat, barikat, kecskéket és lovakat, kifelé menet kínálta magát a Vadkert étterem. A fényképeken is látszik, hogy marhaistállóból alakították ki, hiszen ötletes módon meghagyták a kikötő karikákat. Szimpatikus hely, finom somlói, tisztaság, wifi.
Megosztom
Honlap és Ittjartam.hu ajánlás alapján mentünk oda. -

Tinódi Étterem Sárvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Korrekten kitöltött étterem adatlap, őszinte vélemények és őszinte honlap alapján próbáltuk ki a Tinódi éttermet. Nem csalódtunk benne. Már otthon a neten láttuk, hogy humorban nincs hiány - legalábbis az étlap szerint. Tetszett, hogy őszintén kiírják a halbelsőségekre, hogy "enyhén csípős", vagy éppen "a készlet erejéig" - így nem éri az embert csalódás.
Megosztom
Édes élet a sárvári hipermarketban -

Dolce Vita Cukrászda Sárvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sárvári Tesco üzletsorán bukkantunk erre a kicsi, de annál kedvesebb cukrászdára. Mivel csak kevés asztala van, így inkább "elviteles" cukrászdaként funkcionál. Óriási választékban kínál marcipán figurákat, tortadíszítési kellékeket, tortákat, na és persze finom süteményeket. Rendelhetünk alkalmi, vagy akár esküvői tortákat is.
Megosztom
Kint is vagyok - bent is vagyok -

Thermal Cukrászda Sárvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 14.
A cukrászda a Sárvári Termál- és Gyógyfürdő épületében található és frappáns módon három bejárata is van. Egy a "strandon belül", kettő pedig azon kívül. A légtere mégis azonos. Finom a fagylalt, a sütemények, na és persze finomak a kávékülönlegességek és a kelyhek. Kedvesek, mosolygósak a hölgyek. Két lapos tévén is nyomon követhetjük az aktuális sporteseményeket.
Megosztom
Fürdőbe menet - fürdőből jövet ... -

Szerencse Wok Sárvár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 9.
. . . gyakran betérünk a Szenrencse wok nevű büfébe. Sokban különbözik ez egyéb kínai, ázsiai büféktől. Főleg abban, hogy van karaktere az itt árusított ételeknek. Nem az a megszokott, unalomig csépelt sztenderd felhozatal. Ehhez még hozzájárul a kiszolgáló személyzet udvarias viselkedése. Sajnos kedvenc ételem gyakran elfogy, mire ideérünk.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX