grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni székesfehérvári értékelései

Gyors ebéd a legnagyobb megelégedettségünkre -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Nem foglaltunk asztalt, hanem csak úgy betértünk. Mint ahogy azt már sokszor tapasztaltuk, most is nagyon kedvesek voltak a bennünket fogadó és kiszolgáló felszolgálók. Tessék megnézni a túrós csuszámról készült képet! Csak annyit mondtam, hogy sok pörccel kérem. A Jókai bablevesemben pedig szó szerint megállt a kanál.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves tulajdonos! Közösségünk 2014 óta folyamatosan írja a jobbnál jobb bírálatokat és Ön ezt nem is látja. Kérem töltse ki az adatlapot! Ez amolyan költői bevezető volt, hiszen most sem fogja olvasni. Szóval most, hogy gyakran megyek Fehérvárra, végre megálltam a sokat dícsért lokál előtt. Azt hiszem sokkal korábban kellett volna ezt megtennem, hiszen ez egy nagyon szuper hely.
Megosztom
A végén mégsem én fizettem -

Porto Vino Székesfehérvár

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 28.
Karácsonyi olasz vendégünk láthatóan csordultig volt már a magyar gsztronómiával és elvittük egy jó helyre. Magam is most jártam itt először. Nagyon kedves pincér vezetett a lefoglalt asztalunkhoz és mindjárt rákérdezett a proseccora. Én persze söfőrként csak néztem őket, meg a végén a limoncellonál is. Finom volt a pizza és a desszertek is (tiramisu és csokifelfújt fagyigombóccal).
Megosztom
Nem csökkent a forgalom -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az embert azt gondolná, hogy egy elkerülő út átadásával, az átmenő forgalom csökkenésével majd csökkenni fog a csárda forgalma is. Hát nem így történt. Azóta is ugyanolyan népes a csárda, mint régen. Imádom a stílusukat, a zománcos kis lábaskákat, a szinte futólépésben közlekedő pincéreket, na meg az ételeket. Most éppen bácsói szarvasragu levest és csülkös pacalt fogyasztottam.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Azt hiszem mindenki számára világos a bejegyzés címe. Fehérvári tennivalóim intézése közben tudatosan úgy alakítottam a napomat, hogy ebédidőben itt végezzek. Úgy látszik, hogy én itt nem is tudnék mást fogyasztani, mint az Adana kebab. Alig vártam, hogy megkapjam. Most sem kellett csalódnom a minőségben, de az adag mérete nekem valahogy kicsi.
Megosztom
Adventi hangulatban még a szokásosnál is jobb volt -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Milyen nagy ötlet, hogy a decemberben éppen nem használt kerthelyiséget adventi hangulatban díszítették fel. Na persze belül is ez van. Már állt a karácsonyfa és a mennyezetről lógott a sok karácsonyi dísz. A felszolgálók mikulássapkában sürögtek. Egyébként pont az ebédünk alatt járt ott a Mikulás és a Krampusz. Párom májgaluska-levest és nagyon finom borjú-bécsit fogyasztott.
Megosztom
Óriási sorbanállás adventi szombaton -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal vitatkoztunk, hogy hol együnk ma délután. Ez nem először fordult elő, hisz én imádom az ázsiai konyhát, ő pedig legalább annyira utálja. Fél óra "különélés". Nagyon hosszú sor volt, de aránylag gyorsan dolgoztak a magyar nyelvet törő kislányok. Jó pár Szerencse Wok tesztelését követően elmondhatom, hogy ezt tartom a legjobbnak.
Megosztom
Mi is az a Gado-gago? -

bEAT Székesfehérvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
Férfiasan bevallom, hogy én bizony a telefonomon "meggúgliztam" a címben szereplő gado-gado jelentését. Nagy lebőgés lett volna párom előtt. Most már tudom. Hát ez egy csodálatos hely! Ide vendégeket fogok vinni . . . . csak győzzem kifizetni. Mert ugye az árak meglehetősen borsosak. Az étlapon klasszikus, exotikus és újragondolt ételek hatalmas választéka.
Megosztom
A gyerekeim el sem hinnék hol jártam -

McDonald's - Piac tér Székesfehérvár

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Hajdanában, mikor még kicsik voltak a gyerekek nagyon sokat jártunk ide. Aztán jött egy elég hosszú passzív időszak. Most pedig éhes voltam, szombat délután volt, na meg egy kis nosztalgia - hát betértem. A kislány tegezett előttem mindenkit. Aztán mikor én következtem, egyből önözésre váltott. Majdnem kicsúszott a számon, hogy "nem kell csodálkozni, mekizik a bácsi".
Megosztom
Jó kis cukrászda bevált névvel -

Zserbó Kávéház & Cukrászda Székesfehérvár

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Székesfehérváron a fürdő közvetlen szomszédságában teljesen véletlenül tláltunk a Zserbó cukrászdára. Mi ugyan téli időszakban teszteltük, de el tudom képzelni, hogy milyen menő lehet a hely a nyári kiülős időszakban. Kis forgalom mellett kedves kiszolgálásban volt részünk. Finomak a sütemények és a kávé is. Bankkártyával fizettünk.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX