grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni székesfehérvári értékelései

Óriási sorbanállás adventi szombaton -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal vitatkoztunk, hogy hol együnk ma délután. Ez nem először fordult elő, hisz én imádom az ázsiai konyhát, ő pedig legalább annyira utálja. Fél óra "különélés". Nagyon hosszú sor volt, de aránylag gyorsan dolgoztak a magyar nyelvet törő kislányok. Jó pár Szerencse Wok tesztelését követően elmondhatom, hogy ezt tartom a legjobbnak.
Megosztom
Mi is az a Gado-gago? -

bEAT Székesfehérvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
Férfiasan bevallom, hogy én bizony a telefonomon "meggúgliztam" a címben szereplő gado-gado jelentését. Nagy lebőgés lett volna párom előtt. Most már tudom. Hát ez egy csodálatos hely! Ide vendégeket fogok vinni . . . . csak győzzem kifizetni. Mert ugye az árak meglehetősen borsosak. Az étlapon klasszikus, exotikus és újragondolt ételek hatalmas választéka.
Megosztom
A gyerekeim el sem hinnék hol jártam -

McDonald's - Piac tér Székesfehérvár

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Hajdanában, mikor még kicsik voltak a gyerekek nagyon sokat jártunk ide. Aztán jött egy elég hosszú passzív időszak. Most pedig éhes voltam, szombat délután volt, na meg egy kis nosztalgia - hát betértem. A kislány tegezett előttem mindenkit. Aztán mikor én következtem, egyből önözésre váltott. Majdnem kicsúszott a számon, hogy "nem kell csodálkozni, mekizik a bácsi".
Megosztom
Jó kis cukrászda bevált névvel -

Zserbó Kávéház & Cukrászda Székesfehérvár

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Székesfehérváron a fürdő közvetlen szomszédságában teljesen véletlenül tláltunk a Zserbó cukrászdára. Mi ugyan téli időszakban teszteltük, de el tudom képzelni, hogy milyen menő lehet a hely a nyári kiülős időszakban. Kis forgalom mellett kedves kiszolgálásban volt részünk. Finomak a sütemények és a kávé is. Bankkártyával fizettünk.
Megosztom
Megkerült a fototáskám -

Viniczai Cukrászda Székesfehérvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 23.
Családon belül talponálló cukrászdának is nevezzük az egyik kedvenc fehérvári cukinkat. Finomak a sütemények, kedves a kiszolgálás, de sajnos nem lehet leülni. Legutóbbi látogatásunk után egy bevásárlóközpontban derült ki, hogy (nem először) elhagytam a fototáskám. Gyorsan vissza a Viniczaihoz, ahol a hölgy már mosolyogva fogadott és vette elő a pult alól a táskám.
Megosztom
Sablonos büfé a sok közül -

Grill Station (Auchan) Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Auchan ételudvar átalakítása után új formában jelent meg a Grill Station egysége. Most már a kétszintes asztalblokknál találunk ülőhelyet, de a Grill Station nem számít kiemelkedő helynek. Szárazak és kihűltek az ételek - melyeket ha megmikróztatunk, akkor még szárazabbak lesznek. Párommal megosztva megyünk oda, ami azt jelenti, hogy csak ő eszik itt.
Megosztom
Fehérvár egyik legjobbja -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Sokszor elautóztunk már mellette, de most az Ittjartam. hu ajánlását követve kipróbáltuk. És nem bántuk meg! Az idén lett nagy divat Magyarországon a fogaspofa. Na itt természetesen az is van. A gyerekeknek szánt ételekből óriási a választék - még saját gyártású halrúd is van harcsából. Szárcsáéknak van fantáziájuk és messze felülemelkednek a sok átlagos étterem fölé.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
A bevásárlóközpontban középen - a lehető legjobb helyen található a Segafredo. Mióta nyitva áll a pláza mi mindig is leültünk ide egy kávéra, vagy egy kelyhes fagyira. Most novemberben is példás választékot nyújtottak fagyiból. A kávéjuk nagyon finom, a kiszolgáló személyzet kimondottan udvarias volt. Feltétlenül ajánlom bárkinek ezt a helyet, ahol bankkártyával is lehet fizetni.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Manapság, mikor nagyon sokan rászorulnak, vagy egyáltalán csak akarnak cukormenteset enni. Én az autóból vettem észre és leparkolás után visszamentünk párommal. Itt minden cukormentes - bizonyos sütemények ezen felül paleo/gluténmentes/laktózmentes/tejmentes. Vásárlásunk elviteles volt.
Megosztom
Kissé zsíros tálcákon finom ételek -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hurrááááá, felújították a Szerencse Wok gasztronómiai egységet. Szebb lett, szélesebb lett a kiszolgálópult és több lett az étkezőasztal. Két szint és még egy külön földszinti egység teszi lehetővé az asztalválasztást. Nagyobb lett az ételválaszték, szebb lett a környezet. Kedvesek az eladók, finomak az ételek. A mellékelt fényképek mindent igazolnak.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX