grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni tihanyi értékelései

Pazar kilátás borsos áron -

Echo Étterem Tihany

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Óriási szerencsénk volt, hogy a zsúfolt vasárnapon sikerült helyet kapnunk. Csodálatos a kilátás mind a Balatonra, mind pedig az apátsági templomra. A szomszéd népes asztalnál egy kisgyerek születésnapját tartották. A kiszolgálás korrekt volt, nem kellett túl sokat várnunk. Az étlapon nincs sokféle étel, de találtunk magunknak tetszőt.
Megosztom
Hangulatos szentképes csárda -

Kecskeköröm Csárda Tihany

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 13.
Régóta szemezünk ezzel a csárdával, na meg sokat olvastam róla az Itt jártam oldalain is. És most a nyár közepén sikerült. Kaptunk is egy szép árnyékos asztalt. Kissé lassan mentek a dolgok, de hát sok a turista. Az ételek, italok kifogástalanok, frissek, finomak voltak (a szalonnapörcöt ugyan egy kicsit túladagolták, de nem kell mindet megenni).
Megosztom
Sznob cukrászda pazar kilátással -

Rege Cukrászda Tihany

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Teljesen véletlenül kerültünk ide, aztán még a bejutás is nehéz volt. Az ajtónál álló úr azt mondta, hogy sorban kell állni az asztalért és ott bent majd kb 40 perc lesz, mire kiszolgálnak. Tíz perc után bejutottunk és öt perc múlva jött egy pincérfiú. Az már a vitrinen is látszott, hogy hétfőn 17 órakor nincs egy darab sem a facebookon látható sütikölteményekből (száraz sütemények voltak).
Megosztom
Sótlan volt a hal -

Pál Csárda Tihany

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 7.
A tihanyi Pál csárda igazán jó helyen fekszik. Nagyon szép és hangulatos kerthelyiségében foglaltunk helyet külföldi vendégeinkkel és égtünk, mint a rongy. A legforgalmasabb nyári napon fogast rendeltünk és szinte ehetetlenül sós volt. Utólag megsószhatod a leves, vagy akár a pórköltet is, de a rántott halat nem. Bizonyára el volt varázsolva a szakács.
Megosztom


TérképX