grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
269
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni vecsési értékelései

A legkedvesebb pénztároslány -

Marché Bistro (Alacska Észak) Vecsés

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Liszt Ferenc Repülőtértől csupán néhány kilométerre fekvő M0-s Alacska északi pihenőhelyen található az a Marché gyorsétterem, ahol a címben jelölt legkedvesebb fiatal barista-pénztáros hölggyel találkoztam. Hát igen, így is lehet ezt csinálni. Kiváló angoltudása áthidalja azt a hiányosságot, hogy itt a reptér szomszédságában minden csak magyarul van kiírva.
Megosztom
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom -

McDonald's - Vecsés Vecsés

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom - ez kizárólag felszállás előtt és landolás után történik. Mindig találok valami szezonális burgert (pl. bacönös), meg egy pohár üdítő. Aztán alig várom a második etappot, a sütit kávéval. Ez egy teljesen másik pultnál van. Nagyon menő édességeik vannak és a kávéjuk is kitűnő. Gakorlatilag törzsvendégek vagyunk.
Megosztom
Svájci rokonaink kedvence -

Kentucky Fried Chicken - Ferihegy Vecsés

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
A vecsési kfc-be szinte mindig akkor megyünk, mikor értük megyünk, vagy kivisszük őket a reptérre. A TESCO-n belül helyezkedik el ingyenes parkolással. Svájcban nincs KFC, így ki vannak éhezve a speciálisan panírozott csirkehúsra. Én meg ilyenkor illendően velük szoktam enni. A mellette található mosdók állapota nem európai szintű.
Megosztom
Nagyon húzósak az árak -

Marché Bistro (Alacska dél) Vecsés

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Külföldön az autópályaéttermek közül kedvenceim a Marché éttermek. Tucatnyi helyre visszajárok. Most a reptérre menet megálltm az alacskai Marché-nál és megebédeltem. Bableves-sült kolbász-mustár-zsemle-kávé-alkoholmentes sör 3700 forintba került. Kissé húzós ár, bár ízlett az ebéd és jól is laktam vele. A WC bónt most is, mint mindig a shopban egy ásványvízbe számtották bele.
Megosztom


TérképX