grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
269
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni veszprémi értékelései

Itt mindig hosszú a sor -

Ízlelő Étterem Veszprém

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
11 előtt 5 perccel értem ide és kb nyolcan voltak előttem. Mire a pénztárhoz értem, már vagy húsz ember állt mögöttem. Mire megebédeltem, már az ajtón kívül állt a sor vége. Ezek persze ne vegyék el senki kedvét az Ízlelőtől, ez egy remek hely. Nagyon finomak, frissek az ételek, bőségesek az adagok, kedvesek és gyorsak a kiszolgáló hölgyek.
Megosztom
Igazi retro menza -

Viadukt Étterem Veszprém

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
A veszprémi Viadukt étterem egy igazi retro menza, ahol úgy tűnik megállt az idő. Az étterem a város nyugati, ipari üzemekkel tűzdelt szélén található. Sem a környezet, sem a berendezés nem változott vagy harminc éve. Két dolog viszont van, amire semmi panaszunk nem lehet. Nagyon finomakat, háziasan főznek, illetve felettébb kedves, türelmes a gárda - legyen az ételkiadó, pénztáros, vagy éppen mosogató.
Megosztom
Olaszokból is a legjobbak között -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy új helyről tudósíthatok, véleményt írhatok. A hangulatos helyen nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A személyzet fiatalos, dinamikus. A kandalló kellemes meleget és hangulatot ad. Az elénk tálalt ételek egytől-egyig nagyon finomak voltak. Az árak színvonala szerintem jó arányban van a szolgáltatások színvonalával.
Megosztom
Hiányosságok, gyerekbetegségek -

Kentucky Fried Chicken Veszprém

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Végre-valahára megnyílott a veszprémi KFC. Az első látogatásunk nem jött össze, ugyanis fél nyolckor reggelizni szerettünk volna, de káefcénk csak 8-kor nyitott. Na sebaj, hiszen délután is erre járunk. Óriási sort álltunk végig - ez még biztosan az újdonság varázsa miatt van. Megkaptuk a vödrös termékünket és a többi rendelést, majd kijelentették, hogy a ketchup elfogyott.
Megosztom
Még a tavalyelőttinél is rosszabb volt -

Kínai Étterem Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Úgy látszik csak én írok bírálatot erről e helyről. . . . Fél háromkor vetődtem ide. Az ajtón felirat hívja fel a figyelmet a kártyás fizetés lehetőségére. Kikértem kedvenc ételemet és felkértem a hölgyet a melegítésre. Be is tette vagy fél percre a mikróba. A pénztárnál jó nagy hangon közölték velem, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Megosztom
Egyszerű büfé rántott termékekkel -

Eszem-Megálló Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül akadtam rá a büfére. Egy lepukkadt hipermarket helyébe egy bútoráruház költözött és most a kedves vállalkozó hölgy meglátta a lehetőséget a büfé megnyitására. A vendégkör nem is a bútorvásárlókból, hanem főleg a környező ipari cégek alkalmazottaiból kerül ki. Dícséretet érdemel a berendezés (robusztus asztalok és székek).
Megosztom
Sajnos kocsival jöttünk -

Malomkert Sörház Veszprém

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát én nagyon meggondolatlanul jöttem ide. Hogy lehet egy sörházba kocsival menni? A mostani látogatásunk apropója a sörház által széles körben meghirdetett "Mediterrán napok" volt. Nagyon kitettek magukért és minden kategóriában kínáltak választékot a spanyol, az olasz és a görög konyha remekeiből. A rendelt ételeink kivétel nélkül nagyon finomak, frissek voltak.
Megosztom
Új stílus egy régi étterem helyén -

Chill Bistro Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Most pár hét működés után már weblapjuk is van - méghozzá nagyon színvonalas. Egy bezárt étterem helyén nyílt a Chill bistro. Már első blikkre is szimpatikus a maga előétel - leves - pasta - grillétel - saláta/savanyúság - street food - pizza - bundázott húsok - desszert kategóriákra felosztott ételkínálat. Ezzel is bizonyították letisztult voltukat.
Megosztom
Cukrászda továbbra is az élvonalban -

Kokó Cukrászda Veszprém

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A veszprémi Kokó cukrászdában mindig találkozunk valami újdonsággal. Most például azzal büszkélkednek - tegyük hozzá: jogosan - hogy egyik cukrászuk komoly elismerést kapott egy csokiból készült életnagyságú királyi mellszobráért. Az árak meglehetősen húzósak - gondolok itt a 12 ezer forintos marcipános gesztenyetortára. Ez nagyon finom, sőt verhetetlen volt.
Megosztom
Mozi előtt, mozi után -

Orange Kávézó Veszprém

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel.
Megosztom
8 oldalon / 71 találat


TérképX