grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni veszprémi értékelései

További finomulás a profilban -

Nosztalgia Kisvendéglő Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Utolsó ittlétem óta megint történtek változások, természetesen abszolút pozitív értelemben. Furcsa alapanyagok kerültek előtérbe és első hallásra fölöttébb furcsa párosítások találhatók az étlapon. Megjelent a streetfood is (hamburger formájában), ami ebben a kategóriában nagyon érdekes. Szerintem lassan érik az a bizonyos csillag. Szeretünk Nosztalgia-garden!
Megosztom
Hangulatos vidéki Meki -

McDonald's Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Azt már több bírálatomban megírtam és a profilomon is olvasható, hogy a gyorséttermi stílus nem az én világom. Az idén mégis úgy adódott, hogy több Mekiben is voltam - a veszprémiben kétszer is. Párom hívott meg reggelire. Teljesen meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az ételek hőfokával, a mosdó állapotával. A veszprémi egységnek valahogy nagyon jó a hangulata.
Megosztom
Fent van a menü a neten -

Magyaros Gyorsétterem Veszprém

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy étterem választásakor sokadszor is bevált az a módszerem, hogy először megnézem a honlapját, ha van neki. Hát ők már két hétre előre közlik a napi menüt. Van egy állandó menükínálat is - a rántott húst mindenki szereti. Mivel az étterem közvetlenül a buszpályaudvar mellett található, nem meglepő, hogy sok a buszsofőr. Ízletesen főznek és nagyon barátiak az áraik.
Megosztom
Itt most átnéztek rajtunk -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Számtalan alkalommal megálltunk már itt és mindig csak egyszerű és gyors megoldású ételeket fogyasztottunk. Alkoholt nem szoktunk rendelni - szóval nem mi vagyunk a vendéglősök ideálja. Most is valahogy így lett volna. A teraszon éppen volt még egy asztal, ahová leültünk. A mellettünk lévő asztalnál népes dán csoport evett, ivott rendesen.
Megosztom
Szezonon kívül is tökéletes -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi ebédre foglaltunk egy asztalt az Oliva étterembe. Habár kívül sokkal hangulatosabb szokott lenni, most október vége lévén bent élveztük a napot. A leveseket különleges módon tálalják. Akkora óriás sertés bécsit kaptam, hogy becsületemre váljék az elfogyasztása. Hozzá krumplisaláta volt a harmonikus köret.
Megosztom
Új cukrászda Veszprémben -

Finom Cukrászda Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Egy pozitívummal kezdem: van honlapja a cukinak, méghozzá teljesen korrektül működő, tetszetős és informatív. Mindig van valami különleges abban, ha egy újonnan nyíló helyre nyit be az ember. Hát itt semmi probléma nem volt. Finomak a nagy választékban kínált sütemények, nagyon kedvesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
A töltött csirkecombjuk verhetetlen -

Hungária Étterem Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Az ember egy tálcás gyorsétteremben magasztalja az egyik ételt. Lehetséges ez? Igen! Mert ők valóban a vendégért vannak. Nyitva vannak a hétvégén is. Látni itt szombat délelőtti családokat, kik bevásárolnak, hétvégi "láthatásos" apukákat, nyugdíjasokat, sőt még egyedülálló embereket is, kik értékelik a hétvégi nyitvatartást.
Megosztom
Tradicionális, de trendi menza -

Cserhát Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29.
Itt nyilván nem az elegáns tálalásról fogok írni. Már a régi rendszerben is üzemelt az emeleti Cserhát étterem. Mindig is ízletesen főztek és gyorsan haladt előre a tálcás sor. Most persze felvették a kor lendületét: Lehet kártyával is fizetni egy második pénztárnál - szerintem ez még gyorsabb is. Számtalan mediterrán, diétás, paleo stb. ételt is tartanak.
Megosztom
Ki kellett fizetnünk a poharat -

Elefánt Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy másfél éve írtam az Elefánt étteremről egy dícsérő bejegyzést és most megint írok. Kisgyerekes vendégeinket hívtuk meg a vár látogatása után egy kávé-süti "kombóra". Aztán megtörtént,, hogy a kislány beleharapott a pohárba, melynek letört egy darabja. Hála az égnek semmi komolyabb baj, vagy sérülés nem történt. Fizetéskor becsületesen jelentettük a malőrt .
Megosztom
Két év múlva újra itt -

Johnny's Bistro Veszprém

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
A veszprémi egység nyitásakor ott iváncsiskodtam az első vendégek között. Most napra pontosan rá két évre párommal újra megjelentünk. A nagyon kedves kislány mindjárt hozta is az étlapot. Nagyon hamar kihozta a Jumbo Johnny tálamat, melynek láttán először megijedtem, de aztán megbírkóztam vele. Párom szendvicset evett. Tálamról csak jókat mondhatok (lásd a fotót!
Megosztom
6 oldalon / 60 találat


TérképX