grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
299
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Téli délután a cicákkal -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Hirtelen indíttatásból hívtuk fel a már jól ismert számot, hiszen itt fontos az asztal. Nagyobb élet a külső helyiségben van. Itt vannak a cicák, szinte kivétel nélkül. Belül viszont meghittebb a hangulat. Itt elbújhatsz a pároddal a világ elől. Kávé, koktél, sütemény, na és persze a hangulat most is nagyon rendben volt. Köszönünk mindent a tulajdonos "két Tominak"!
Megosztom
Megint nagyot homorítottak -

Johnny's Bistro Veszprém

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeink már ismerik a város frekventált vendéglőit. Így hát újítottunk, oda visszük el őket, ahol mi mindig jót ettünk. A télen zárt helyre beszoruló bisztróban most sem kellett csalódnunk. Nagyon finom ételeket hozott ki az udvarias társaság rekord gyorsasággal. Jól csinálják. Legközelebb másoknak is el fogunk dicsekedni városunk ezen gasztronómiai remekével.
Megosztom
Retro étterem a javából -

Csülök Vendéglő Veszprém

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
A város iparterületén található jobb napokat is megélt hely megállító tábláján ott virítanak az állandó ételek, melyek kedvéért érdemes ide betérni. Sok-sok év után újra meglátogattam a helyet. Ide belépve rögtön az jutott eszembe, hogy ide valószínűleg nem hoznám el a páromat. Itt megállt az idő. Régi berendezés, félhomály.
Megosztom
Beigliválasztékuk verhetetlen -

Schőnig Cukrászda Veszprém

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt általában itt rendeljük meg a beiglit. Már évek óta bizonyítottak, hogy ők a legjobbak a városban. A klasszikus típusok mellett vannak különleges töltésűek, na meg persze paleo. Rá kellett kérdeznünk, hogy "az idén is lehet rendelni? ", mert nem nagyon reklámozták, pedig büszkék lehetnek a remekműveikre. Nagyon finomak a süteményeik, tortáik.
Megosztom
Itt mindig hosszú a sor -

Ízlelő Étterem Veszprém

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
11 előtt 5 perccel értem ide és kb nyolcan voltak előttem. Mire a pénztárhoz értem, már vagy húsz ember állt mögöttem. Mire megebédeltem, már az ajtón kívül állt a sor vége. Ezek persze ne vegyék el senki kedvét az Ízlelőtől, ez egy remek hely. Nagyon finomak, frissek az ételek, bőségesek az adagok, kedvesek és gyorsak a kiszolgáló hölgyek.
Megosztom
Igazi retro menza -

Viadukt Étterem Veszprém

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
A veszprémi Viadukt étterem egy igazi retro menza, ahol úgy tűnik megállt az idő. Az étterem a város nyugati, ipari üzemekkel tűzdelt szélén található. Sem a környezet, sem a berendezés nem változott vagy harminc éve. Két dolog viszont van, amire semmi panaszunk nem lehet. Nagyon finomakat, háziasan főznek, illetve felettébb kedves, türelmes a gárda - legyen az ételkiadó, pénztáros, vagy éppen mosogató.
Megosztom
Olaszokból is a legjobbak között -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy új helyről tudósíthatok, véleményt írhatok. A hangulatos helyen nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A személyzet fiatalos, dinamikus. A kandalló kellemes meleget és hangulatot ad. Az elénk tálalt ételek egytől-egyig nagyon finomak voltak. Az árak színvonala szerintem jó arányban van a szolgáltatások színvonalával.
Megosztom
Hiányosságok, gyerekbetegségek -

Kentucky Fried Chicken Veszprém

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Végre-valahára megnyílott a veszprémi KFC. Az első látogatásunk nem jött össze, ugyanis fél nyolckor reggelizni szerettünk volna, de káefcénk csak 8-kor nyitott. Na sebaj, hiszen délután is erre járunk. Óriási sort álltunk végig - ez még biztosan az újdonság varázsa miatt van. Megkaptuk a vödrös termékünket és a többi rendelést, majd kijelentették, hogy a ketchup elfogyott.
Megosztom
Még a tavalyelőttinél is rosszabb volt -

Kínai Étterem Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Úgy látszik csak én írok bírálatot erről e helyről. . . . Fél háromkor vetődtem ide. Az ajtón felirat hívja fel a figyelmet a kártyás fizetés lehetőségére. Kikértem kedvenc ételemet és felkértem a hölgyet a melegítésre. Be is tette vagy fél percre a mikróba. A pénztárnál jó nagy hangon közölték velem, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Megosztom
Egyszerű büfé rántott termékekkel -

Eszem-Megálló Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül akadtam rá a büfére. Egy lepukkadt hipermarket helyébe egy bútoráruház költözött és most a kedves vállalkozó hölgy meglátta a lehetőséget a büfé megnyitására. A vendégkör nem is a bútorvásárlókból, hanem főleg a környező ipari cégek alkalmazottaiból kerül ki. Dícséretet érdemel a berendezés (robusztus asztalok és székek).
Megosztom
8 oldalon / 75 találat


TérképX