grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni veszprémi értékelései

Sajnos kocsival jöttünk -

Malomkert Sörház Veszprém

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Hát én nagyon meggondolatlanul jöttem ide. Hogy lehet egy sörházba kocsival menni? A mostani látogatásunk apropója a sörház által széles körben meghirdetett "Mediterrán napok" volt. Nagyon kitettek magukért és minden kategóriában kínáltak választékot a spanyol, az olasz és a görög konyha remekeiből. A rendelt ételeink kivétel nélkül nagyon finomak, frissek voltak.
Megosztom
Új stílus egy régi étterem helyén -

Chill Bistro Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Most pár hét működés után már weblapjuk is van - méghozzá nagyon színvonalas. Egy bezárt étterem helyén nyílt a Chill bistro. Már első blikkre is szimpatikus a maga előétel - leves - pasta - grillétel - saláta/savanyúság - street food - pizza - bundázott húsok - desszert kategóriákra felosztott ételkínálat. Ezzel is bizonyították letisztult voltukat.
Megosztom
Cukrászda továbbra is az élvonalban -

Kokó Cukrászda Veszprém

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A veszprémi Kokó cukrászdában mindig találkozunk valami újdonsággal. Most például azzal büszkélkednek - tegyük hozzá: jogosan - hogy egyik cukrászuk komoly elismerést kapott egy csokiból készült életnagyságú királyi mellszobráért. Az árak meglehetősen húzósak - gondolok itt a 12 ezer forintos marcipános gesztenyetortára. Ez nagyon finom, sőt verhetetlen volt.
Megosztom
Mozi előtt, mozi után -

Orange Kávézó Veszprém

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel.
Megosztom
Annyian voltak, hogy nem tudtunk leülni -

Mackó Cukrászda és Snack Veszprém

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Hát így még nem jártunk ebben a veszprémi cukrászdában. Eredetileg egy másik helyre indultunk párommal, de a kifüggesztett felirat szerint január közepéig zárva vannak. Na sebaj, jöjjön a Mackó cukrászda! Itt pedig annyian ültek, hogy nekünk már esélyünk sem volt ülőhelyre. Mentőötleként felmerült az elvitel lehetősége.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli bowlinggal -

Völgyikút Étterem Veszprém

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente decemberben elmegyünk a kollégákkal évzáró bulira. Szavaztunk és a végén a Völgyikút győzött. Bowlingozni is szerettünk volna, de a foglalás nagyon hülyén jött ki. Egy óra ebéd előtt, majd egy óra közvetlen ebéd után. Azért jó volt - itt aztán kiderült, hogy ki a béna. A várpanorámás kilátás csodálatos, így a nemdohányzók is kabátot vettek és kimentek a teraszra.
Megosztom
Szép csendben újra kinyitottak -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Mint ahogy nem verték dobra a bezárásukat, úgy szép csendben, mindennemű csinnadratta nélkül ki is nyitottak. Nem pont ugyanott, hanem a sétálóutcán. Nem akarták finom kávé nélkül hagyni az adventi forgalomban megfáradt vendégeket. Hát elég kicsi a hely. Viszont a fiúk elmondták, hogy tavasszal nyit a terasz és akkor szellősebbek lesznek.
Megosztom
További finomulás a profilban -

Nosztalgia Kisvendéglő Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Utolsó ittlétem óta megint történtek változások, természetesen abszolút pozitív értelemben. Furcsa alapanyagok kerültek előtérbe és első hallásra fölöttébb furcsa párosítások találhatók az étlapon. Megjelent a streetfood is (hamburger formájában), ami ebben a kategóriában nagyon érdekes. Szerintem lassan érik az a bizonyos csillag. Szeretünk Nosztalgia-garden!
Megosztom
Hangulatos vidéki Meki -

McDonald's Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Azt már több bírálatomban megírtam és a profilomon is olvasható, hogy a gyorséttermi stílus nem az én világom. Az idén mégis úgy adódott, hogy több Mekiben is voltam - a veszprémiben kétszer is. Párom hívott meg reggelire. Teljesen meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az ételek hőfokával, a mosdó állapotával. A veszprémi egységnek valahogy nagyon jó a hangulata.
Megosztom
Fent van a menü a neten -

Magyaros Gyorsétterem Veszprém

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy étterem választásakor sokadszor is bevált az a módszerem, hogy először megnézem a honlapját, ha van neki. Hát ők már két hétre előre közlik a napi menüt. Van egy állandó menükínálat is - a rántott húst mindenki szereti. Mivel az étterem közvetlenül a buszpályaudvar mellett található, nem meglepő, hogy sok a buszsofőr. Ízletesen főznek és nagyon barátiak az áraik.
Megosztom
7 oldalon / 67 találat


TérképX