grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni zalakarosi értékelései

Már a Rigó sem a régi. -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hajdanán sokszor jártunk itt, hát most újra bementünk. Azt hiszem egy kicsit elszaladt velük a ló. Szemtelenek, kapzsik, trehányak lettek. Az ételadagok kisebbek lettek, a minőség gyengébb, a kiszolgálás lassabb lett. A legnagyobb problémát pedig abban látom, hogy az árszinvonal mintha a közvetlenül a szomszédságban található négycsillagos szállodához igazodna.
Megosztom
Most is hozták a megszokott formát -

MenDan Étterem Zalakaros

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Nagyon régóta járunk ide és elégedettek vagyunk. Abban az időszakban sem voltunk hűtlenek, mikor átmenetileg más szállodalánc kezelte a Men Dant. Egy dolog viszont nem tetszik: Mikor magam kérem a reggeli rántottám megsütését, akkor mintha nagyon sietne a látványkonyhás szakács és nincs türelme hozzám. Mindent egybevetve nagyon jó a Men Dan étterem és szívesen járunk ide.
Megosztom
Zalakaros legjobbja -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosi üdülésünk alatt először voltunk a cukrászdában és mindjárt különleges kéréssel rukkoltunk elő. Olyan tortát rendeltünk lányunk születésnapjára, melyet a cukrászda ezidáig még nem készített. Azt hiszem maradéktalanul teljesítették a feladatot, sőt azóta felkerült a torta a repertoárjukba. Óriási választékot és minőséget nyújtanak süteményekben, fagylaltkülönlegességekben egyaránt.
Megosztom


TérképX