grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni zalakarosi értékelései

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mendan szállodakomplexum több egységét bíráltam már. Most pedig következzék az egyik legérdekesebb! Mit is jelentenek a címben írt szavak? Hát igen . . . ez érdekes. Délidőben itt svédasztalos ebédet fogyaszthatunk (akinek a félpanzió bőséges reggelije és vacsorája nem lenne elegendő). Aztán kora este elkezd átalakulni.
Megosztom
A legjobb pótszilveszter a Zafír étteremben -

MenDan Étterem Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Miután a szálloda fergeteges szilvesztreri hangulatot és szilveszteri gasztronómiát ígért, nagy várakozással indultunk neki a hétvégének. Teljesítették. Voltak ételspecialitások, melyek feldobták a színvonalat (borjúpaprikás, királyrák, tenger gyümölcsei, tatár, különleges halak). Első este bort, második este pedig koktélokat fogyasztottunk.
Megosztom
Csak dícsérni tudom ezt a medencebárt -

Pool Bár - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 1.
A pool-bar óriási ötlettől vezérelve a medencetér felett nyert elhelyezést - így aztán csodálatos belső kilátás nyílik a wellness világra. Aki a félpanziós ellátásnál nem bírja ki estig, annak lehetősége van egész nap itt is étkezni. Grillételek, desszertek, italok, koktélok nagy választékban. A kávékínálat is említésre méltó.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Eléggé kihalt így január végén ez a csodálatos hely, pedig a karácsonyi, szilveszteri időszakban nagy itt a nyüzsgés. Nyáron pedig egy csomó kiülős helyük is lenne. Most viszont a pincérlány unalmasan nyomkodta a telefonját, mert nincs vendég. Forró csokoládék, kávékülönlegességek, alkoholmentes- és alkoholos koktélok nagy választéka kapható itt.
Megosztom
Bent is nagyon jó -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran játunk a Zalakarosi kedvenc szállodánkba és persze a kedvenc Szilágyi cukrászdába is. Most, hogy a téli időszakban a terasz zárva van és nem a fagyi a sláger, több figyelmet szentel az ember a tortákra, süteményekre. Jól fűtött, meghitt környezetben hozta ki a pincér kislány a madártejet és a Lajcsi-szeletet.
Megosztom
Már a Rigó sem a régi. -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hajdanán sokszor jártunk itt, hát most újra bementünk. Azt hiszem egy kicsit elszaladt velük a ló. Szemtelenek, kapzsik, trehányak lettek. Az ételadagok kisebbek lettek, a minőség gyengébb, a kiszolgálás lassabb lett. A legnagyobb problémát pedig abban látom, hogy az árszinvonal mintha a közvetlenül a szomszédságban található négycsillagos szállodához igazodna.
Megosztom
Most is hozták a megszokott formát -

MenDan Étterem Zalakaros

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Nagyon régóta járunk ide és elégedettek vagyunk. Abban az időszakban sem voltunk hűtlenek, mikor átmenetileg más szállodalánc kezelte a Men Dant. Egy dolog viszont nem tetszik: Mikor magam kérem a reggeli rántottám megsütését, akkor mintha nagyon sietne a látványkonyhás szakács és nincs türelme hozzám. Mindent egybevetve nagyon jó a Men Dan étterem és szívesen járunk ide.
Megosztom
Zalakaros legjobbja -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosi üdülésünk alatt először voltunk a cukrászdában és mindjárt különleges kéréssel rukkoltunk elő. Olyan tortát rendeltünk lányunk születésnapjára, melyet a cukrászda ezidáig még nem készített. Azt hiszem maradéktalanul teljesítették a feladatot, sőt azóta felkerült a torta a repertoárjukba. Óriási választékot és minőséget nyújtanak süteményekben, fagylaltkülönlegességekben egyaránt.
Megosztom


TérképX