grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni zirci értékelései

Téli időszakban is kiváló -

Pepe Cukrászda Zirc

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először vagyunk itt, de először vagyunk itt téli időszakban, mikor nem a fagyié a főszerep. Hát kellemes meglepetésként 7 féle fagylaltot most is láttunk. Miért ne? Hiszen egy fűtött helyen kis kehelyből fagyit enni teljesen normális dolog. Katalin napi süteményezésünk nagyon jól sikerült. Finomak voltak a sütik és kevesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
Csodálatos születésnapi ebéd -

Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó Zirc

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással indultunk Zircen a Marietta étterembe. Asztalt is foglaltunk a teraszon. Vászonernyő alatt ültünk, de így is melegünk volt - méghozzá nagyon. Édesítőszerrel rendeltük azt a nagyon finom limonádét, ami mérsékelni igyekezett hőségérzetünket. A Mariettában olyan töltött-bundázott húsokat szolgálnk fel, melyek máshol nem lelhetők.
Megosztom
Alig kaptunk asztalt -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Legutolsó látogatásunk (két éve) hétköznapra esett és csak pár asztalnál ültek vendégek. Most szmbaton sem foglaltunk asztalt. A tulajdonos sajnálkozott, hogy csak egy óra múlva lesz asztal. Párom májgaluska levest, jómagam pedig velős pirítóst fogyasztottam a kétszemélyes Patkó-tál előtt. Szeretem ezt a felezési módot, mert jóval több jut, mint a fele.
Megosztom
Ahol bicske a csipkebogyó -

Pepe Cukrászda Zirc

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Átalakították, felújították a zirci Pepe cukrászdát. Nosza induljunk és próbáljuk ki! Hát érdemes ide benézni. Eltűnt a szocreál stílusú tálcaleadó állvány. Eltűnt a korábban kezdő és ügyetlen eladólány - persze az is lehet, hogy közben "kitanulta a szakmát". A csipkebogyó fagyi neve "bicske", hiszen errefelé így hívják. Óriási a sütiválaszték és nagyon finomak.
Megosztom
Találó név: Hamburger box -

Hamburger Box Zirc

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok-sok év alatt nagyon sokszor elmentünk Zircen a Hamburger box előtt és ma végre kipróbáltuk. Mint ahogy a címben is említettem tényleg csak egy "box" - alig pár asztal. Azonban annál kedvesebb a bennünket kiszolgáló úr, ki nagy lelkesedéssel beszélt az ételválasztékról, a nyárról, amire most decemberben még jó sokat kell várnunk.
Megosztom
Kerékpártároló rönkfából - ez a Bakony -

Gramofon Café Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Le sem tagadhatjuk, hogy a Bakony fővárosában járunk. A bejárat előtti kerékpártároló egy rönkfából került kialakításra. Tulajdonképpen egybeépült egy lottózóval is - kettő az egyben. Az eladó hölgy kedves volt és mindjárt tisztáztuk is a helyi szokásokat: a söntésnél rendelünk - kiszolgálás asztalnál - számla rendezése újra a söntésnél.
Megosztom
Az átlagnál jobb hamburgeres büfé -

Monostor Falatozó Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 12.
November 12-én nem nagyon szokott havazni. Hát Zircen havazott. Jó meleg volt a Monostor falatozóban és volt is szabad asztal. Szemben egy szép nagy TV volt bekapcsolva. Hamburgerben és hot-dogban óriási a választék. Frissensültek olyanok vannak, melyek előre gyártott mélyhűtöttek. Nekem mindig furcsa a műanyag evőeszköz és hártyavékony műanyag tányér.
Megosztom
Sok hiba egyetlen volt egyetlen ebédnél -

Bagolyvár Fogadó étterme Zirc

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 10.
Október végi kalandunkat mesélem el, mely a zirci Bagolyvár fogadó éttermében esett meg velünk. Ide belépve mindjárt szembe ötlik a vidék romantikája, a felsorakoztatott rusztikus tárgyak, népi élelmiszerek. Az étteremben ropogott a kandalló tüze, ami jól is esett a temetőlátogatás után. "Aranyoskáim, ebédelnének? " - hangzott a megtermett néni szájából a kérdés.
Megosztom
Akár konkrét asztalt is foglalhatsz -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26.
Akár konkrét asztalt is foglalhatsz a neten ebben a zirci aprócska vendéglőben. Valljuk be, hogy kevés ilyen hely van. Rákattintasz az asztalra és már le is foglaltad. Nagy agagokat hoznak az ételekből és egytől egyik frissek, finomak. A tálaláshoz nagyon értenek. Bakonyban vagyunk, így van sok gombaétel, melyek némelyikét nagyon különleges módon tálalják.
Megosztom
Közepes panzió a Bakony fővárosában -

Jeskó Panzió Étterme Zirc

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 24.
Mivel, hogy a "Kivel jártál itt? " menüpontban nem találtam megfelelő kategóriát, így a "családdal" pontot kattintottam be. Pedig én az anyósommal voltam itt. Meglátogattam a mamát és meghívtam egy estebédre. Az étlapon ott virít a tájegységre annyira jellemző "Bakonyi borda" és helyesen írják a "Cordon bleu" nevű ételt.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX