grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni zirci értékelései

Svédasztalos ebéd kompromisszumokkal -

Kemencés Étterem Zirc

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
Már otthon megtekintettem a hirdetett svédasztalos ebéd felhozatalát . . . és megtetszett. Az étteremben viszont kb a felét találtam a tálakban. Aztán a pincérlány mutatja, hogy eg külön lapon felsoroltakat ők kihozzák. Kérdezem én, hogy mennyit, mely részét az állatnak, soványabb, kövérebb, ropogósabb, kisebb, nagyobb, milyen köret, stb?
Megosztom
A gasztronómia legalja -

Király Vendéglő Zirc

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddigi szokásaimtól eltérően nem teszek fel képet, mert nincsenek. Egyszerűen nem volt alkalmam fényképezni, mert leállítottak. 2500 forintért fogyaszthatsz bármit 1 órán keresztül. Persze nem akárhogy! Ugyanis, ha valamit a tányérodon hagysz, akkor 500 forint "meg nem evési büntetést" kell fizetned.
Megosztom
Ők bíznak a jövőben -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ők bíznak a jövőben, mert a bejáratnál réztáblán olvashatod az érvényes étlap ajánlatot árakkal együtt. Nem szándékoznak gyakran árat emelni. Az elején kevesen voltunk, aztán az ebéd végére feltöltődött a különterem. A felszolgáló hölgy szinte már túlzásba vitte a kedvességet. Ez manapság nem jellemző. Forró volt a leves, finomak, friss ropogósak voltak a frissensültek.
Megosztom
Igazi gyorsbüfé Zircen -

Hamburger Box Zirc

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
Kutyafuttában egyedül tértem be Zircen a Hamburger box-ba. Kedves úr fogadott kissé bizonytalanul. Szerintem nem volt biztos abban, hogy látott-e már. Megpróbáltam megőrini inkognítómak - mármint azt, hogy kb 2,5 éve egy pozitív kicsengésű tesztet publikáltam róluk. Véleményem szerint továbbra is jól csinálják. Finom a hamburger, kedvesek és nagy a tisztaság.
Megosztom
Mint mindig, most is szuper volt -

Kemencés Étterem Zirc

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Késői vasárnapi ebédre tértünk be a Zirc külterületén található étterembe. Kedvesen fogadtak bennünket, pedig már sok vendéget kiszolgáltak. A felszolgáló kedves volt, az ételek aránylag gyorsan hozzánk kerültek és frissek, ropogósak voltak. Hát így kell ezt csinálni! Azt hiszem kölcsönösen tiszteltük egymást, így hamarosan újra meg fogunk jelenni.
Megosztom
Téli időszakban is kiváló -

Pepe Cukrászda Zirc

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először vagyunk itt, de először vagyunk itt téli időszakban, mikor nem a fagyié a főszerep. Hát kellemes meglepetésként 7 féle fagylaltot most is láttunk. Miért ne? Hiszen egy fűtött helyen kis kehelyből fagyit enni teljesen normális dolog. Katalin napi süteményezésünk nagyon jól sikerült. Finomak voltak a sütik és kevesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
Csodálatos születésnapi ebéd -

Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó Zirc

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással indultunk Zircen a Marietta étterembe. Asztalt is foglaltunk a teraszon. Vászonernyő alatt ültünk, de így is melegünk volt - méghozzá nagyon. Édesítőszerrel rendeltük azt a nagyon finom limonádét, ami mérsékelni igyekezett hőségérzetünket. A Mariettában olyan töltött-bundázott húsokat szolgálnk fel, melyek máshol nem lelhetők.
Megosztom
Alig kaptunk asztalt -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutolsó látogatásunk (két éve) hétköznapra esett és csak pár asztalnál ültek vendégek. Most szmbaton sem foglaltunk asztalt. A tulajdonos sajnálkozott, hogy csak egy óra múlva lesz asztal. Párom májgaluska levest, jómagam pedig velős pirítóst fogyasztottam a kétszemélyes Patkó-tál előtt. Szeretem ezt a felezési módot, mert jóval több jut, mint a fele.
Megosztom
Ahol bicske a csipkebogyó -

Pepe Cukrászda Zirc

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Átalakították, felújították a zirci Pepe cukrászdát. Nosza induljunk és próbáljuk ki! Hát érdemes ide benézni. Eltűnt a szocreál stílusú tálcaleadó állvány. Eltűnt a korábban kezdő és ügyetlen eladólány - persze az is lehet, hogy közben "kitanulta a szakmát". A csipkebogyó fagyi neve "bicske", hiszen errefelé így hívják. Óriási a sütiválaszték és nagyon finomak.
Megosztom
Találó név: Hamburger box -

Hamburger Box Zirc

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok-sok év alatt nagyon sokszor elmentünk Zircen a Hamburger box előtt és ma végre kipróbáltuk. Mint ahogy a címben is említettem tényleg csak egy "box" - alig pár asztal. Azonban annál kedvesebb a bennünket kiszolgáló úr, ki nagy lelkesedéssel beszélt az ételválasztékról, a nyárról, amire most decemberben még jó sokat kell várnunk.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX