Vezetéknév: | Grocceni | Keresztnév: | Carlo | |||
Születési hely: | nem publikus | Születési dátum: | nem publikus | |||
Lakcím: | Elérhetőség: | |||||
Ország: | Magyarország | E-mail cím: | grocceni@gmail.com | |||
Irányítószám: | nem publikus | Mobil: | nem publikus | |||
Város: | nem publikus | |||||
Cím: | nem publikus | Neme: | nem publikus |
Bemutatkozás
Becsülettel kitöltöttem - néha módosítottam a profil-adataimat és azt látom, hogy nagyon sok bíráló (a "kollégák" kb 90-százaléka) nem teszi ezt. Miért nem teszitek? Az országban barangolva egy gasztronómiai honlap tulajdonosaként élményekre szomjasan keresem a jó helyeket, magamba szívom a hagyományt és az újdonságokat egyaránt. Az étteremben megnézem az étlap magyar és idegennyelvű oldalait is. Vesszőparipám a sonkával és sajttal töltött rántott hússzelet, azaz a Cordon bleu. Szegénységi bizonyítványnak tartom, ha akár az étlap, akár a felszolgáló "gordonozik". Nagy figyelmet szentelek arra, hogy felszínre kerüljenek a kulisszák mögötti dolgok is és ezt fotókkal illusztrálom. Szinte csak jó helyekről írok véleményt - ennek az az oka, hogy nagyon körültekintően választjuk meg a helyet. Megpróbálom népszerű-populáris nyelven elmondani a helyről alkotott véleményemet, hiszen erre vágynak az olvasók.
Így utazok, így járok étterembe
Szeretünk párommal, a családdal, vagy akár kollégákkal, külföldi vendégekkel is új helyeket megismerni, de gyakran felkeressük a törzshelyeinket is. Amennyiben egy idegen városban van dolgunk, úgy az ittjartam.hu, vagy más online térkép alapján felkeresem a környék szállodáit, éttermeit. Megtekintem az utcanézetet is - hogy néz ki a parkoló? Megnézem a honlapjukat, elolvasom a visszajelzéseket és drukkolok, hogy bejöjjön a választásom. A helyszínen persze minden kiderül. Jó sok autó áll-e a parkolóban, vagy az ajtóban állva cigarettázik az unatkozó pincér, szakács.
|
Térkép | X |