grocceni egyéb értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni egyéb értékeléseit!

grocceni értékelései

Mezítlábas ösvény Csopakon -

Mezítlábas Ösvény Csopak

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Volt egy német pap (Sebastian Kneipp), ki a hivatása mellett temészetgyógyászattal is foglalkozott. "A természet a legjobb patika" - vallotta. Rájött, hogy a különböző anyagú, felületű, hőmérsékletű felületeken mezitláb sétálva jótékony hatással van a vérkeringésre, lúdtalpra és bizonyos gerincproblémákra. Róla nevezték el a Kneipp-kúrát.
Megosztom
Balatoni bob nagy élményekkel -

BalatoniBob Szabadidőpark Balatonfűzfő

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy élményekkel távoztunk a Balatoni bob (Balatonfűzfő) kipróbálása után. Szinte senki nem vásárolt a bobpálya által készített célfotókból, mert azok meglehetősen borsosak voltak. A másik dolog, amire rosszat írnék, az a gasztronómia. Ez meglehetősen szegényes - pedig nagyon sok a vendég. Főleg akkor látogatnak ide, mikor borult az ég és nem lehet strandolni.
Megosztom
A legjobb állatsimogató a környéken -

Állatsimogató - Fenyvespuszta Balatonmagyaród

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kis-Balaton mellett taláható Állatsimogató könnyedén elérhető a legismertebb fürdőhelyekről (Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány). Akkor pedig nem is értem, hogy miért nem látogatod! ? Azt hiszem a mellékelt képek kedvet csinálhatnak az egész évben nyitva tartó állatsimogatóhoz. A szelídebb állatokhoz (pl. nyuszik) be is lehet menni.
Megosztom
Csillagászat - fotózás - csodák palotája Egerben -

Varázstorony Eger

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már másodszor (most már gyerekekkel) járunk itt, mert nem tudunk tőle betelni. Az utcán szinte csak egy megállító tábla jelzi csak a Varázstorony nevű helyet. Kilenc emeletnyit kell lépcsőzni, de megéri. Legfelül a Camera obscura, azaz a lencse nélküli lyukkamera vetíti az asztalra Eger 360 fokos körpanorámáját.
Megosztom
Pécsett mindig ásnak valahol -

Ókeresztény Mauzóleum Pécs

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pécsett mindig ásnak valahol és íme a legértékesebb bemutató, amit valaha itt megnyitottak. Érdemes kombinált jegyet váltani, mert akkor a két szomszédos múzeum (Ókeresztény Mauzóleum és Cella Septichora látogatóközpont) kedvezményesen tekinthető meg. Európai színvonalon mutatják be a föld alatti régészeti ásatásokat úgy, hogy az a föld felszinén észre sem vehető.
Megosztom
Itt a cérnaszálak is édességből vannak -

Kopcsik Marzipánia és Harangöntő-Ház Eger

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
Nagy élmény volt Egerben a Kopcsik Marcipánia megtekintése. Gyerekeinknek is megmutattuk a két éve már megtekintett magánmúzeumot. Tiszteletet érdemel a mester a legfinomabban kidolgozott textiliák édes interpretálásánál. Mindegyik remekmű megragadott. Hátul egy üvegfallal elzárt mese szobában még a légkondit is ellátta a mester édes díszítéssel.
Megosztom
A magyar virtus viaszbábos megjelenítése -

Panoptikum Visegrád

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon tetszett a visegrádi panoptikum, melyről előzetesen halvány fogalmunk sem volt. Olyan élethűen adja vissza a főúri asztal gasztronómiáját, hogy az megtévesztésig hasonlít a valósághoz. A koronázási ékszerek is hasonlóképpen adják vissza az eredetit. Gratulálok a művészeknek. Azt hiszem mindenki felveheti a bakancslistájára ezt a helyet.
Megosztom
Megtekintettük a bakancslistás helyet -

Soproni Múzeum - Várostorony, Tűztorony Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 6.
Habár az ittjártam. hu ajánlása alapján írom az értékelésemet, mégis szomorú vagyok. Nem értek egyet a feltöltött képekkel. [moderálva - a szerk. ] Kétségtelen, hogy szuper a kilátás és nagyon jónak tartom a helyet. A "leghűségesebb város" nagyon sok látványos helyet kínál, melyek a toronyból kiválóan láthatók.
Megosztom
Állatpark őshonos magyar állatokkal -

Festetics Imre Állatpark Keszthely

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Különösen a városi embernek nyújt érdekes kikapcsolódást Keszthelyen a Festetics Imre állatpark. A Bakonyerdő erdészet által üzemeltetett parkban csekély 600 ft-os áron nézhetünk körül. Jelképes 200 Ft-ért pedig vásárolhatunk egy zacskó állateledel granulátumot. Egyedüli negatívumként azt említem meg, hogy a szürkemarhákat csak egy külön (kb.
Megosztom
Az állatkert elérte az uniós szintet - szuper -

Veszprémi Állatkert Veszprém

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokadszorra is meglátogattuk a veszprémi Kittemberger állatkertet. Most persze egyetlen cél lebegett előttünk: a fókaetetés megtekintése. A zoo honlapja korrekt módon közli az ilyenféle attrakciókat, érdemes előzetesen tájékozódni. Persze előtte végigjártuk az állatkert klasszikus részét, aztán a modern gulyadombi szekcióját is.
Megosztom
3 oldalon / 21 találat


TérképX