grocceni szállás értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni szállás értékeléseit!

grocceni értékelései

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Ott kezdem, hogy az én öltözőszekrényemnek nagyon nehezen fordult el a kulcsa. Ezen kívül viszont mindennel meg voltunk elégedve. Annak ellenére, hogy be voltunk szorulva a "téli wellness terület"-re, nem volt nagy zsúfoltság. Az ember egy idő után kitapasztalja, hogy milyen sorrendben és milyen időközönként következnek a wellness élményelemek.
Megosztom
A Bükk legjobb szállodája -

Bambara Hotel Felsôtárkány

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megint itt voltunk Felsőtárkányban a Bambarában. Szerencsénk volt, mert a bejárathoz közel volt egy szabad parkolóhely - az utóbbi években sajnos egyre nehezebb helyet találni. Kedves személyzet gyorsan becsekkoltatott. Csodálatos bekészítés várt a szobában, aztán következett az első csobbanás. Mindig sajnálom, hogy a téli látogatásaink során be vagyunk zárva.
Megosztom
Nagyon jól éreztük magunkat -

Aura Hotel Balatonfüred

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte már égetőnek éreztem magamban, hogy ezt a helyet ki kell egyszer próbálni. Na, aztán lehetőség is adódott februárban egy hétvégi kiruccanásra. Hát ez egy szuper szálloda. Láttatok már valaha valahol ásványvíz lapot? Na itt az is van (Aqua card). Különleges, máshol nem kapható ásványvizeket kóstolhatunk. A konyhája véleményem szerint megüti az ötcsillagos szintet is.
Megosztom
Sikeres utószilveszter Zalakaroson -

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Azt hiszem nem bántuk meg, hogy január végén idejöttünk utószilveszterezni. A saját zenekaron kívül Wolf Kati, Csonka Pici, Vastag Tamás és Szandi gondoskodtak a jó zenéról és hangulatról. Az éttermi felhozatal is - főleg a vacsora - hasonlított a szilveszteri színvonalhoz. A személyzet most is nagyon előzékeny, kedves volt.
Megosztom
Unalmas konferencia csodálatos környezetben -

Szent András Kastély Bölcske

2018. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Nem a saját akaratomból kerültem ide, erre az unalmas konferenciára. De lám, egy csodálatos környeret, egy ékszerdoboz hogy fel tudja dobni az ember hangulatát. Ezidáig mégcsak nem is hallottam a Tolna megye eldugott részén található Bölcskéről. Vidéki viszonylatban csak jókat tudok írni a kastélyról, a személyzetről, na és persze a cateringről is.
Megosztom
A legjobb fehérvári szálloda -

Szárcsa Hotel Székesfehérvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 9.
A második adventi hétvégét töltöttük a hotelben. Azt hiszem nem is választhattunk volna jobb időszakot. Persze van némi hátránya is a nyárhoz képest (pl. hogy beszorultunk a benti SPA egységbe. Meg kell jegyeznem, hogy a vízhőfok lehetne kicsit magasabb. Az egész szálloda fel van már díszítbe - minden karácsonyi hangulatban díszlik.
Megosztom
Hirtelen indíttatásból foglalt hétvége -

Orchidea Hotel Lipót Lipót

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Annak idején, mikor ott voltunk még nem volt tele a világ Lipóti pékségekkel, mint manapság. Most mégis egy ilyen helyen vásárolt pogácsa hoztaaz ötletet: látogassunk el újra a hotel Orchideába! Olyan gyorsan ment, hogy másnap már ott is voltunk. Gyakorlatilag semmi nem változott utolsó ittlétünk óta. Téli időszak lévén a wellness részlegben kissé bezárva éreztük magunkat.
Megosztom
Itt minden a túristákért van -

Kisfaludy Étterem és Vendégház Sümeg

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Sümegi kiküldetésem alkalmával két éjszakát is eltölthettem a vendégházban. Csodálatos helyen van a komplexum. Ez az utca irigylésre méltóan megőrizte polgári, kisvárosi varázsát. Szobám kicsit retro hangulatú volt. A személyzet mindig kedves és udvarias. Legnagyobb nyomot az étterem hagyta bennem. Óriási választékban kínálnak ételkülönlegességeket, húsételeket, halat, vadat.
Megosztom
Nagyban folyik az átalakítás -

Hotel Európa Fit Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szondáztatott közönség úgy látszik pozitív véleménnyel volt az új szobakialakításról, design-ról, mert a honlap szerint november közepén nagyszabású átalakítások kezdődnek és a csökkentett vendéglétszám az apartman-szárnyban kerül elhelyezésre. Éppen ezért még a hónap elején elmentünk egy hétvégére kedvenc szállodánkba. Most sem kellett csalódnunk.
Megosztom
Megint jól éreztük magunkat -

Joó Fogadó Wellness Panzió Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8.
Visszatérő vendégként újra itt vagyunk a Joó fogadóan. Már a bejárati ajtón is felhívja a figyelmünket a ragacsok garmada - többek között, hogy ez egy "Lyones-es" hely. A tagok visszatérítést kapnak a költött összeg után. Minden a legnagyobb rendben volt (szoba, személyzet és a mini wellness részleg). Közel az osztrák határ, mégis mindenki negyon kedves.
Megosztom
7 oldalon / 68 találat


TérképX