grocceni szállás értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni szállás értékeléseit!

grocceni értékelései

A legjobb fehérvári szálloda -

Szárcsa Hotel Székesfehérvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 9.
A második adventi hétvégét töltöttük a hotelben. Azt hiszem nem is választhattunk volna jobb időszakot. Persze van némi hátránya is a nyárhoz képest (pl. hogy beszorultunk a benti SPA egységbe. Meg kell jegyeznem, hogy a vízhőfok lehetne kicsit magasabb. Az egész szálloda fel van már díszítbe - minden karácsonyi hangulatban díszlik.
Megosztom
Hirtelen indíttatásból foglalt hétvége -

Orchidea Hotel Lipót Lipót

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Annak idején, mikor ott voltunk még nem volt tele a világ Lipóti pékségekkel, mint manapság. Most mégis egy ilyen helyen vásárolt pogácsa hoztaaz ötletet: látogassunk el újra a hotel Orchideába! Olyan gyorsan ment, hogy másnap már ott is voltunk. Gyakorlatilag semmi nem változott utolsó ittlétünk óta. Téli időszak lévén a wellness részlegben kissé bezárva éreztük magunkat.
Megosztom
Itt minden a túristákért van -

Kisfaludy Étterem és Vendégház Sümeg

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Sümegi kiküldetésem alkalmával két éjszakát is eltölthettem a vendégházban. Csodálatos helyen van a komplexum. Ez az utca irigylésre méltóan megőrizte polgári, kisvárosi varázsát. Szobám kicsit retro hangulatú volt. A személyzet mindig kedves és udvarias. Legnagyobb nyomot az étterem hagyta bennem. Óriási választékban kínálnak ételkülönlegességeket, húsételeket, halat, vadat.
Megosztom
Nagyban folyik az átalakítás -

Hotel Európa Fit Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
A szondáztatott közönség úgy látszik pozitív véleménnyel volt az új szobakialakításról, design-ról, mert a honlap szerint november közepén nagyszabású átalakítások kezdődnek és a csökkentett vendéglétszám az apartman-szárnyban kerül elhelyezésre. Éppen ezért még a hónap elején elmentünk egy hétvégére kedvenc szállodánkba. Most sem kellett csalódnunk.
Megosztom
Megint jól éreztük magunkat -

Joó Fogadó Wellness Panzió Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8.
Visszatérő vendégként újra itt vagyunk a Joó fogadóan. Már a bejárati ajtón is felhívja a figyelmünket a ragacsok garmada - többek között, hogy ez egy "Lyones-es" hely. A tagok visszatérítést kapnak a költött összeg után. Minden a legnagyobb rendben volt (szoba, személyzet és a mini wellness részleg). Közel az osztrák határ, mégis mindenki negyon kedves.
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Egy speciális (abszolút last minute és meglehetősen olcsó) ajánlat kapcsán hirtelen elhatározásból jöttünk a Hotel Silverine szállodába egy hétvégére. Mit is tehet az ember Füreden szeptember végén? Hát sétál, cukrászdázik és eszik. Mondhatom, hogy mindhárom sikerült. A konyha továbbra is kiváló - semmi rosszat nem mondhatunk róla.
Megosztom
Jelentős változások -

Hotel Bellevue Esztergom

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 26.
Habár az októberi párkányi Júda napi vásárhoz szoktuk hangolni az itt tartózkodásunkat, most szakítottunk a hagyományokkal. Jó volt ide újra visszajönni és megtapasztalni a változásokat, fejlődéseket. A konyhájuk most is kiváló - semmi kivetnivalót nem találtam. A szobák szebbek, mint 2,5 évvel ezelőtt. A fürdővíz hőmérsékletét bizony most is hidegnek tartottuk.
Megosztom
Nyeremény hétvége -

Hotel Karos Spa Zalakaros

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Előtte már háromszor is jártunk itt, de ez egy kicsit más volt. Nyeremény utalványt váltottunk be és fel voltunk villanyozva a korábbi élmények után. Az apartmanos részből alagúton át jutunk a főépületbe (SPA rész és étterem). A fürdő szerintem nem változott, de a gasztronómia valahogy sokkal szegényesebb volt.
Megosztom
Mi főleg enni járunk ide -

Hotel Aphrodite Zalakaros

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt, főleg a paraszti gasztronómia miatt. Tisztában vagyok vele, hogy nem egészséges a sok koleszterin, de majd otthon diétázom. Véres hurka, oldalas, töpörtyű reggelire és vacsorára. A grillező szakácson a kitűző "mindenes" abszolút megállja a helyét. Őt napközben a Garabonciás farmon is megtaláljuk, ahová eddig minden alkalommal ellátogattunk a szálló zöld lovaskocsijával - és nem tudjuk megunni.
Megosztom
Augusztusi hosszú hétvégén -

Danubius Health Spa Resort Hévíz Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Nagyon-nagyon utolsó percben foglaltunk, de sikerült. Ez egy nagyon régi szálloda monumentális méretekkel. A recepciós hölgy olyan részletességgel mondta el a tudnivalókat, hogy egy akadémiai székfoglalónak is beillene. Tóra néző superior szobát kaptunk óriási LCD TV-vel. A klíma tökéletesen működött. A takarító lányok kedvesek, illemtudóak.
Megosztom
7 oldalon / 63 találat


TérképX