Györgyike szállás értékelései

Értékelései
33
31
8
38
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Györgyike értékeléseit!

Olvasd el Györgyike szállás értékeléseit!

Györgyike értékelései

Messze a 4 csillagtól -

Hotel Lycium Debrecen

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A szobába lépve a jobb napokat látott padlószőnyeg tiszta foltos koszos undorító ahogy kinéz. Régi retróhatást szállodai szoba tv helyett egy monitor s falon! ? A napi takarítás egy törölköző cserét és a szemetes kiürítését jelenti. Az ételek minősége és választéka jó.
Megosztom
2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két ünnep között voltunk a szállidában sajnos! A szoba kritikán aluli! Foltos koszos szőnyeg, törött burkolat a fürdőben a mozsdó rozsdabarnára szineződött a szigetelő résznél, a wc beázott na és az erkély ajtón egy retesz, mert a kilincs nem működik! ? Másik szoba nincs nyilván ebben az időszakban teltházas. A 3.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A megközelitése kritikán aluli, aki este utazna ide, inkább várjon reggelig! Az út minőségére nincs szó! De erről nyilván nem a szálloda tehet! Gyönyörü ősparkban csodálatosan felújitott kastély! A recepciós hölgy aki fogadott nagyon kedves barátságos és segitőkész volt, mindent megmutatott és elmondott. A szoba és a fürdőszoba tisztasága kifogástalan.
Megosztom
Emlékezetes születésnap -

Danubius Grand Hotel Margitsziget Budapest

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 1.
Nem csak külcsiny! A belső is gyönyörü, elegáns. A személyzet felkészült előzékeny, segitőkész de nem tolakodó! A szobánk kicsi, de kényelmes volt. Éjszaka kicsit fáztunk lehetet volna melegebb a szobában, vagy egy takaró bekészitve ha szükség lenne rá. A wellness részleg nagyon tágas, világos tiszta, nincs az a mellbe vágó klórszag.
Megosztom
Visszatérés nagy csalódás -

Hotel Piroska Bük, Bükfürdô

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 1. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 éve voltunk itt 4 napot töltöttünk a szállodában és akkor meg voltunk elégedve, ezért gondoltuk újra vissza térünk. KÁR VOLT! ! ! ! ! ! Tulajdonos váltás, vagy csak kizsákmányolása a szállodának nem tudjuk, de a lehető legrosszabb döntésünk volt az elmúlt időben. A foglaláskor nem közölték, hogy az utolsó szobát kapjuk ami a lift mellett van és a radiátorok bekapcsolva nem mostanában voltak.
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 16.
A szálloda két épületből áll, ami még nem is lenne furcsa, de az utca két oldalán található, közötük a úttest. Az étterem a régi épületben, télen igy kicsit macerás főleg reggel álmosan! Az ételek minősége és mennyisége megfelelő, a személyzet kedves, udvarias. A tisztaságra kicsit nagyobb odafigyelés kellene!
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
Már jártunk itt és sajnálattal tapasztaltuk a változást negativ irányban. A szobánkban lyukak éktelenkedtek a függönyön, a TV hangyás inkább nézhetetlen. A félpanziós vacsora nem biztos,hogy mindenki izlésének megfelelő. Most kevesen voltunk igy nem lehetett választani az volt amit kaptunk. Nekem izlett a férjemnek nem. A reggeli kifogástalan volt!
Megosztom
Első utazási évfordulók! -

Janus Boutique Hotel & Spa Siófok

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
Évek óta május környékén visszatérünk és sohasem kell csalódnunk. Most is több szobából választhattunk kedvünk szerint.A tisztaság, a személyzet a reggeli minősége a wellness most is kiváló volt mint mindig. Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat! Jövőre lakosztályt választunk kerek évfordulónk lesz!
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
3 éjszakát töltöttünk a hotelben, ami nem okozott csalódást! A szállodában tisztaság, udvarias személyzet gyönyörüen rendben tartott kert medencével napágyakkal, fedett kiülővel. A tetőterasz is nagyon szépen kialakitott kényelmes kiülőkkel hangulatos megvilágitással. Mi a Bankok szobát kaptuk, nagyon kellemes a szemnek a látvány, csak az ágy!
Megosztom
Most sem csalódtunk! -

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony után a nyári pihenésünk egy részét is ide tereztük, de nem csalódtunk! A kinti medence kiváló!, a viz hőmérséklete a bár kinálata, a személyzet nagyon kedves. Az ételek minősége és mennyisége is a csillagok számának megfelelő, bár most volt egy kis fennakadás reggel és este is az elfogyott ételek pótlásánál. Egészen biztos visszatérünk!
Megosztom
4 oldalon / 33 találat


TérképX