hazai tájak étterem értékelései

Értékelései
39
35
31
38
7
0
40

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hazai tájak értékeléseit!

Olvasd el hazai tájak étterem értékeléseit!

hazai tájak értékelései

Valódi terülj-terülj asztalkám. -

Trófea Grill Étterem - Óbuda Budapest

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 14.
Születés- és névnapot ünnepeltünk itt. Először voltam Trófeában, a hatalmas választék láttán elámultam. Nemhogy végigkóstolni, még végigszemlélni sem volt alkalmam, úgyhogy mielőbb újra el kell jönni, pótolni, amit elmulasztottam. Alkalmam volt megkóstolni újdonságokat,volt, ami nem az én ízlésem szerinti, de itt kitapasztalható akár falatonként is.
Megosztom
Inkább a minőség, mint a mennyiség számítana. -

Falóka Bisztró Budapest

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
A kétszemélyes, mutatós Falóka-tál nem kis csalódást okozott. A sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell és a párizsi bundás csirke finom volt, de a többi. . . . Kiszáradt, , rágós, égett húsok / roston karaj,rántott szelet, / sótlan, olajban tocsogó rántott gomba, nyögvenyelős rántott sajt. Mindehhez feketére sütött hasábburgonya és íztelen rizsköret.
Megosztom
Egy patinás cukrászda -

Auguszt Cukrászda Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 23.
Kíváncsi voltam a nagy nevű cukrászdára, ami a hangulatos berendezést, korhű bútorzatot illeti, nem csalódtam. Kellemes ilyen szép környezetben elüldögélni egy süti és cappuccinó mellett. A választásom nem volt túl szerencsés,a korall sütemény feledhető volt, a Rákóczi-túrós pedig nem az, amit vártam. Számomra túlságosan édes a tetején lévő - egyébként nagyon mutatós - tojásfehérje.
Megosztom
Kiadós vacsora -

Frigo Burger Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sült csirkeszárnyakat ettem sült krumplival és BBQ szósszal, igen kedvező áron. Valóban finom és friss volt, akkor sütötték meg. Ami megtévesztő: 8 db csirkeszárnyról volt szó, de a 8 db vegyesen volt a kettévágott szárnyak részeiből. Tehát kb 4 teljes szárny. Ennek ellenére kiadós, mivel bőven kaptam krumplit.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Pár éve itt ebédeltünk, amikor nem voltunk megelégedve a választott erdei gombás szarvaspörkölttel . Szemesi lévén azóta sem tértem be. Most viszont mindkettőnknek ízlett az étel. Én nosztalgiából választottam a Ropogós csülköt hagymával, krumplival, valóban ropogós, amellett omlós volt, bár kissé sótlan. A másik választás tészta vaddisznóhússal, vargányával.
Megosztom
Rugalmasabban kiváló lenne. -

Vitorlás Étterem Balatonlelle

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kánikula lévén nem főztem, hanem elmentünk étterembe ebédelni. Hangulatos, csupa virág kerti rész és nyitott, szellős benti étterem, az utóbbit választottuk. Gyors kiszolgálás, udvarias pincérek,ragyogó tisztaság. Hideg limonádét és kétféle főételt fogyasztottunk. Amit nagyon értékelek, az a salátabár ! Nekem a borjúpörkölthöz adott núdli nem ízlett, inkább nokedlivel ettem volna.
Megosztom
Ennél jobbra számítottam. -

Hauer Cukrászda & Kávéház Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 29.
Színház után tértem be egy süteményre ebbe a neves, patinás cukrászdába. A tágas, szépen felújított belső hangulata a régi időket idézi. Csak egy könnyű sütire vágytam, ezért Rákóczi túróst kértem, de csalódtam, mert számomra túlságosan édes volt. / Legalábbis eddig nem ilyennek ismertem. A pohár víz pedig kimondottan langyos volt, ez rontott a kiszolgálás értékelésén.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem jártam még ilyen kellemes hangulatú,barátságos kis cukrászdában. Bár az alapárak igencsak borsosak, de kuponos akcióban kedvező áron kaptam a bő kínálatból kiválasztott desszertet és a kért forró csokit. A személyzet nagyon előzékenyen segített, udvarias kiszolgálás, mutatós tálalás, egyszóval minden elismerésem.Nem csalódik, aki elmegy.
Megosztom
Meleg édesség hideg napokra. -

I Love Churros Budapest

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 27.
Kuponnal voltam, az emeleten ültem le. Pár perc múlva hozták a frissen sült 8 db hosszúkás édességet a választott csoki öntettel. Finom volt és kiadós, jólesett a hűvös estén. Az üzlet picike, de világos, hangulatos . Legközelebb más öntettel kóstolom meg.Számomra előny a Nyugati közelsége, Pesten járva beugorhatok egy kis nassolásra.
Megosztom
Kuriózum -

ICEBAR Budapest

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
Érdekes hely, jégbár és grillbár egy fedél alatt. Az eredetileg nyitott részt átlátszó fóliával tették zárttá és gázlánggal próbálták melegíteni az utcáról, valamint a jégbárból beáramló hideg ellen. Pici helyiség apró asztalokkal, szerencsére volt takaró a székeken, így nem fagytam össze. A grillezett bivalyszelet / 2 db / finom, omlós volt, a köret is ízlett.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX