hazai tájak étterem értékelései

Értékelései
39
35
31
38
7
0
40

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hazai tájak értékeléseit!

Olvasd el hazai tájak étterem értékeléseit!

hazai tájak értékelései

Ennél jobb helyet is találnék -

Chili's Burger Budapest

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Belépve mellbevágott a torokkaparó égett olaj- vagy zsírszag, amit sajnos a ruhámon egész este éreztem. A hely sem volt vendégmarasztaló. A Gyros tál barna papírtálcán, ill. papírdobozban érkezett, hozzá eldobható műanyag evőeszköz járt. Már ez elnyerte nemtetszésemet, szerintem a mosogatás sokkal környezetkímélőbb, mint a rengeteg szemét
/el nem bomló műanyag, a papír fák kivágásával jár /.
Megosztom
Tenger gyümölcsei étterem -

From Sea Szentendre

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. december 19.
Kuponnal mentem ebédelni egy szentendrei városnézés alkalmával. Itt csupa tengeri herkentyű szerepel az étlapon, amik elég drágák, s a kupon értékén felüli összeget kell fizetni a választott fogásból. Kicsit várni kell, mert frissen készül minden, s forrón, ropogósan hozzák , amit rendeltem. Kérnem kellett evőeszközt, amit egy kétes tisztaságú ruhával bélelt kosárkában hoztak.
Megosztom
Könnyen megközelíthető hely -

Pesti Mese Budapest

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 19.
Jó megoldás volt színházi matiné után egy közös ebédre meginvitálni a tágabb családot. Részben kuponnal, részben a' la cart rendelve. Többen Páger tálat kaptunk,ami finom, friss, bőséges volt. A külön rendelt uborkasaláta, kissé íztelen volt, sajnos se cékla, se káposzta saláta nem volt, amit kértem volna.
Megosztom
Egy csalódással több -

Kajahu Food Together Budapest

2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
Kíváncsi lettem az igéretesen hangzó szürkemarha sajtburgerre, ezért kipróbáltam. Nekem egyáltalán nem nyerte meg a tetszésem, sem a hely, sem a kaja. Számomra túl modern, a rendeléshez is a mai kor gyermekének kell lenni. A sajtburgerrel sem volt szerencsém, túl íztelen , száraz volt, a késsel is alig tudtam elvágni.
Megosztom
Ebéd központi helyen -

Puli Étterem Budapest

2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
Színházi matiné után ebédeltem itt kuponnal : 3 fogásos menü + ital. A sütőtök krémleves igazán kitűnő , a marhapörkölt tarhonyával jó, átlagos. Jól esett hozzá a rozé. Desszertnek somlói galuska, ami a mutatós látvány ellenére csalódás. Piskóta helyett valami kemény, grízes tésztája volt. A felszolgáló lány kedves , udvarias, összességében igazán megéri ilyen áron eljönni.
Megosztom
Családi ebéd Pesten -

Jégkert - Budai Sörkert Budapest

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 1.
Ebédelni jöttünk családi társasággal, mindenki mást rendelt. Nekem a vasalt csirkecomb ízlett, csak a friss zöldsalátán hiányoltam a dresszinget. Teljesen natúr volt, ami nem lett volna baj, ha ecet / netán balzsamecet/, valamint olívaolaj is hozzáférhető, mint másutt. Így csak sózással tudtam ízesíteni. A gyümölcslevek választéka impozáns, nem a megszokott tucatüdítők.
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Véletlenül keveredtünk ide,egy utazás előtti ebédre. A velővel töltött borda sült krumplival megfelelő, kiadós volt, ízlett. A csirkemell sajtmártással kevésbbé nyerte meg a tetszésemet, de ez ízlés dolga. Különleges volt a krokett szerecsendiós fűszerezése. Ami kifogásolható: a legyekek kellett állandóan hessegetni, nagyon zavaró volt így az étkezés.
Megosztom
Visszatérő vendég -

Thököly Vendéglő Budapest

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Már többször jártunk itt családi találkozón,s mindig kellemes benyomással távoztunk. Könnyen megközelíthető helyen világos, tágas étterem, udvarias pincérek,finom ételek, elfogadható árak.Szívesen jövünk máskor is. A legutóbbi alkalommal az egyetlen kifogásom a saláta mennyiségével kapcsolatban volt: csipetnyi káposztasalátát kaptunk csak.
Megosztom
Luxus étterem csalódással -

Caviar & Bull Budapest

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13.
Nagy várakozással tekintettem a vacsora elé, azt remélve, hogy ilyen drága helyen különleges gasztronómiai élményben részesülök. Annál nagyobb csalódás ért. A Garnélás Fettucine 3 db száraz garnélát és íztelen tésztát tartalmazott, amire alig jutott némi kis szósz. Meg sem ettem , a keresztbetett evőeszközzel jeleztem véleményemet.
Megosztom
Vacsora az Andrássy úton -

Kantin Budapest

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 13.
Kuponos oldalon [moderálva - a szerk. ] találtam rá az étteremre, s kipróbáltam. Kellemes nyárestén kint vacsoráztam az egyszerű asztalnál. A választott gulyásleves fantasztikus volt, telis-tele hússal, hozzá foszlós friss kenyér. A rozé kacsamell sajnos kissé rágós volt, a rukkolához kaptam a balzsamecetet és oliva olajat, ízlett.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX