hazai tájak szállás értékelései

Értékelései
39
35
31
38
7
0
40

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hazai tájak értékeléseit!

Olvasd el hazai tájak szállás értékeléseit!

hazai tájak értékelései

Tetőtéri szobába nem. -

Termál Panzió Igal

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok évvel ezelőtt már jártunk itt, akkor csapnivaló szakácsuk volt,ellenben most csak dicsérni lehet. Nem csupán az igazán bő választék, hanem a különösen ízletes és omlós húsételek miatt. Pedig sok fogást megkóstolni sem tudtunk, annyiféle volt. A reggelinél értékeltem a gyümölcsöt, amúgy átlagos volt a választék.
Megosztom
2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 4.
Ajándékba kaptuk ezt a luxuspihenést, ami valódi különlegesség. Afrikai hangulat, egyedi kivitelezés kívül, belül. Tágas szoba, kényelem,sok ötlet, bőséges ellátás. A wellness kiemelkedő, sokrétű szolgáltatása, a vacsoránál a desszertek kimagasló minősége, az előételek mutatós tálalása osztályon felüli. A reggeli választéka átlagos.
Megosztom
Az Állatkert várakozáson felüli ! -

Lugas Hotel Nyíregyháza

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vonattal érkezve nem egyszerű eljutni a hotelbe. Bár előzőleg megérdeklődtem a szállodától, csak a taxit ajánlották. Odaérve alig hittük, hogy jó helyen járunk, a főbejárat szűk, magas lépcső, benn zsúfoltság, ez nem 4 csillag ! Az emeletre is kényelmetlen, szűk, sőt, balesetveszélyes lépcső vitt, fenn keskeny folyosólabirintus.
Megosztom
Felújítás után kellemes hely lesz. -

Platán Panzió Dobogókô

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 28.
Az előzetes értékelések ellenére ,s mivel nem vártam luxust, elégedetten távoztunk 3 nap után. A személyzet udvarias, segítőkész volt, pl. érkezéskor másik szobát kaptunk, miután a falhoz tolt franciaágy miatt szóltam, hogy korunk miatt nem megfelelő. A szoba hangulatos bútorzattal, laptévével, kényelmes fekhellyel, s JÓ!
Megosztom
Utószezoni nyugalom. -

Tó Szálló Dunapataj

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Legnagyobb meglepetésünkre a 14 szobás szállónak egyedüli vendégei voltunk . Sétáltunk, találkoztunk a kalocsai rokonokkal, élveztük a csendet. A matrac elrontotta a pihenésünket, a rugóit szívesen feledném, valamint az ágyszéli deszka is kényelmetlen ülést jelent, u. i. csak 1 szék van. A mosdó olyan pici, hogy épp csak belépni lehet.
Megosztom
A 19-es szoba csak fiatal családnak ! -

Sabária Vadása Panzió Hegyhátszentjakab

2019. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Csoporttal voltunk, s négyünknek / 70-80 évesek/ csak a tetőtéri egymásba nyíló 2 szoba jutott. Nem egy család lévén, kisorsoltuk, ki hova kerül. Az átjáró szoba: 2 heverő egymás mellett falhoz tolva, 1 éjjeliszekrény, 1 tévé állványon . SLUSSZ ! Se szék, se asztal, szekrény a belső szobában. Éjjel többször a másik szobán átbotorkálva értem el a mosdóba.
Megosztom
Koranyári kirándulás. -

Szalajka Fogadó Szilvásvárad

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Kellemes napokat töltöttünk itt,igazán meg voltunk elégedve a reggeli bőséges választékával, a személyzet udvarias segítőkészségével. Néhány kifogás :olvasni nem tudtunk, mert az olvasólámpa ernyője a fény zömét elvette. Kár, amellett pazarlás. Bár alacsony vagyok, de az túlzás, hogy az ablakkilincset se érjem el, valamint a jacuzziban ne tudjak leülni, különben a számig érne a víz.
Megosztom
Ide még visszatérek. -

Hotel Bakony Bakonybél

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május leghidegebb, szeles, esős napjait fogtuk ki, így a tervezett túrázások helyett városnézésre szántuk az időnket. / Zirc, Pápa / A reggelinél a bő választék mellett értékeltem a gyümölcskínálatot, a vacsora is bőséges, változatos volt, sőt, különlegességeket is kóstolhattunk. A desszertek nemcsak finomak, de igényesen, mutatósan tálalták.
Megosztom
Az értékelések alapján rosszabbra számítottam -

Varjú Fogadó Tapolca

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Előljáróban : ha valaki jót akar,ne vegye igénybe a felajánlott fizetős transzfert, hívjon taxit. Kétszeri hívás és nyolcvan! perc várakozás után egy olyan mocskos, szakadt üléshuzatú ócska autó jött, amibe viszolyogva ültem be. Nem voltak túlzott elvárásaim, de hogy egy árva pohár sem volt, valamint semmilyen ülőalkalmatosság, csak a deszkaszélű ágy, hát.
Megosztom
Dunakanyari pihenés -

Kerekhegy Vendégház Leányfalu

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Busszal készültem menni, de szerencsémre autós kolléganőm lett a szobatársam, így nem kellett a hosszú, meredek úton húzni a bőröndöt. Nagyon szép helyen van, hegyoldalban, gyönyörű kilátással, de ide csak gépkocsival ajánlott jönni, főleg idősebbeknek. Kedvesen fogadtak, a csomagokat is segített felvinni az emeletre a háziasszony.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX