Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Judit S
143830
Országjáró - 14 városban járt márFelfedező - 15 helyen első értékelőNépszerű író - 35 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Itt járt már

Judit S adatlapja

55Értékelés
14
38
3
0
Bemutatkozás
Alapvetöen zárkózott vagyok, nem szivesen teszek közzé személyes adatokat.
Így utazok, így járok étterembe
Èvente többször 2-3 hetet töltünk Mo-on. Sokszor elöre megtervezett, lefoglalt utazást illesztünk be a magyarországi tartózkodásba. Igy sokat jelent, ha olvasom az értékeléseket az "ittjártam"-on. Tömegközlekedéssel utazunk, (Volan, MAV) ez sajnos többször megneheziti az elérhetöséget.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Luxust szerető utazó  •  Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Kultúraéhes  •  Gyógyvízben ázó  •  Korrekt targyilagos
Regisztráció2013.04.22
Utoljára itt2023.08.21

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyhatatlan 2016. október 11.a párjával járt itt
A Dagály fürdö bezárása után kerestünk egy busszal, villamossal jól elérhetö fürdöt, amely kicsit a helyi lakosság részére szól, és nem olyan felfedezett a külföldi turisták számára. A fürdö modern, szép, kiváló termal medencéi vannak. A kinti uszómedencét sátorozzák ,ez majd biztositja az úszás lehetöségét is egész éveben.
Kellemes este a Bor-la-Bor-ban -

BorLaBor Étterem Budapest

Kiváló 2013. augusztus 27.barátokkal járt itt
Aug 22-én voltunk az étteremben, 5 fö külföldi vendéggel, akik különösen érdeklödtek a magyar borkinálat iránt. A pince egy speciális élményt nyujt, rusztikus es egyedi. A kiszolgálás kitünö,a felswzolgáló kiválóan jellemzi és ajánlja a borokat. Kitünö, hogy mint elöételt, egy kiváló magyaros tálat hozott izelitöül a föételek elött.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Átlagos 2013. április 27.a párjával járt itt
Marcius 15-17-ig voltunk a hotelben, all incklusiv, extra felárral superior szobaban. A szallo szép, elegáns. A 3 napos csomagajanlatnal kifogasunk, hogy sem nem takaritottak sem nem cseréltek törölközöt (csak 2 ejszeka utan cserelnek törölközöt, vagy + 500 Ft ellenében! ! )A 2-ik éjszaka utan hazautaztunk, mikor gondolták a törölközöket cserelni?
3Személyzet
2Tisztaság
1Ár / érték arány
4Kényelem
3Szolgáltatások
2Étkezés
4Elhelyezkedés