Judit S étterem értékelései

Értékelései
14
14
37
38
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S étterem értékeléseit!

Kis pihenö a cukrászdában-ami hosszúra nyúlt. -

Maródi Cukrászda Budapest

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 5.
A tikkasztó kánikulában (aug. 1-én) a parlamenti látogatás után tértünk be felfrissülni és egy jó süteményre, kávéra a cukrászdába. A galérian foglaltunk helyet amely klimatizált. A bejáratnál a pultnál leadtuk a megrendelést. A galériára felvezetö lépcsö sajnos nagy óvatosságot igényel, nem praktikus megoldás, talán lifttel lehetne helyettesiteni?
Megosztom
Kellemes hely a Stefánia úton -

Thököly Vendéglő Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
Egy forró juliusi delután foglaltunk helyet az étterem teraszán. Egy késöi ebeédet/vagy korai vacsorát fogyasztottunk. A kiszolgálás kifogástalan volt, udvarias, gyors, körültekintö. Az ételek legtöbbnyire a magyar konyha, sok étel paprikával, panirozással. Az ételek minöségével elégedettek voltunk, de nem kiemelkedö szinvonaluak, inkább az átlagot ütik meg.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négyen érkeztünk vacsorára az étterembe, egyikünk nemrégiben töltött évet, ezt kivántuk megünnepelni együtt egy olasz étteremben az ünnepelt kivánsága szerint. Az étterem elegáns, tiszta, stilusa valóban emlékeztet az elegánsabb olaszországi éttermekhez. Az árnivó magas, a kinálat böséges. Háromfogásos vacsorával nagyon elégedettek voltunk.
Megosztom
elsö látogatás a Cayman étteremben -

Cayman Étterem & Pizzéria Budapest

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 9.
egy meleg nyári estén jártunk itt, 4 felnött. , elsö látogatásunk ebben az étteremben. A teraszon kaptunk helyet, vállalva a közeli utcai zajt. A kiszolgáló az italok felszolgálása után "elfelejtett" bennünket, majd jó idö után jött, meglepetéssel hogy még nem vette fel a vacsorarendelésünket. Hárman elégedettek voltunk a felszolgált ételekkel, füszerezéssel.
Megosztom
Hétköznap este a Kakas étteremben -

Kakas Étterem Budapest

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négyesben a családdal jártunk az étteremben. Nehéz asztalt foglalni, mivel nagyon népszerü az étterem a hely ellenére (kint a városból és kedvezötlen környezetben) A felszolgálók kedvesek, a választék böséges, a berendezés szép, a tisztaság példás. Ami sajnos zavaró, hogy a maximális mértékig telezsúfolt az étterem asztalokkal.
Megosztom
2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kedves barátunk meghivására egy kitünö ebédet ettünk a számunkra eddig ismeretlen vendéglöben, Csülök pékné módra. A kétszemélyes tál 4 személynek is elegendö lett volna, de a maradékot kivánságra becsomagolják. Finom burgonya, sok savanyuság, remek, szaftosra sütött bacon és hagyma, izletes volt minden szép tálalással.
Megosztom
Udvarias kiszolgálás, jó ételek -

Menza Étterem & Kávézó Budapest

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
Barátok ajánlására próbáltuk ki a Menzát, és nem csalódtunk. ûnnepnapon kora este vacsoráztunk ott, hagymás rostélyost és csirkemell szósszal. Minden kiválóan elkészitett, szemnek is tetszetös. Desszert próbánk a meggyes rétes és a csokoládétorta volt, kiváló mindkettö. A kiszolgálás gyors, udvarias. A mellékhelyiség ragyogóan tiszta.
Megosztom
Ùjonnan felfedezett étterem -

Wiking Yacht Club - Marina Part Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 30.
Ragyogó idöjárás ösztönzött kellemes sétára a Marina Part épületei között. A Wiking Yacht Club kellemes helyen van, gyönyörü kilátással a budai panoráma. Gyermeknap lévén elég sok kisgyermekes család látogatta éppen akkor az éttermet. A kiszolgálok kedvesek, gyorsak. A chéf ajánlatát (csirkenyárs) rendeltük. Az ételre sajnos 35-40 percet vártunk.
Megosztom
koradélelötti látogatás a cukrászdában -

Kunyhó Cukrászda Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 24.
Baráti ajánlás következménye volt, hogy megkeressük az (elég eldugott helyen lévö) cukrászdát. A korai idöpont következtében nem volt sor, nem volt tömeg. Többféle süteményt és kávét probáltunk, minden nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors, kedves, perfekt. Nagy tálca süteménnyel távoztunk, máskor is jövünk.
Megosztom
Jó minöség, kellemes hangulat -

Kiskakukk Étterem Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Másodszor járunk a Kiskakukkban, néhány év kihagyása után. Egy meleg májusi estén kint foglaltunk helyet. A kiszolgálás kitünö, udvarias és gyors. Mi ropogós libacombot rendeltünk, kitünö volt, az adag böséges, és szüzérméket nyárson,szintén kiváló volt. Ha legközelebb jövünk, a borkinálatot teszteljük majd, most meleg este lévén sört fogyasztottunk.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX