Judit S étterem értékelései

Értékelései
14
14
37
38
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S étterem értékeléseit!

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 28.
Egy vasárnap tévedtünk erre, tulajdonképpen cukormentes szaloncukrorra vadászva. A kinálat éppen ebböl most nem volt tul nagy,( 1 fajta, elörecsomagolt dobozban). A többi szaloncukor különlegességek bö tárából választhattunk, mindegyik kiváló. A bonbonok kóstolgatása helyett finom süteményt ettünk, bagyon jó kávét kaptunk és mindezt egy relativt alacsony árért.
Megosztom
Szeptemberi látogatás -

Szlovák Söröző & Étterem Budapest

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csaknem minden Mo-i tartózkodásom során ellátogatunk a Szlovák étterembe. A kiszolgálás gyors,szivesen ajánlanak is ételeket, specialitásokat. az ételek minösége jó, az adagok hatalmasok, de ha megmarad a tányéron, becsomagolják szivesen és elvihetö. Jó a többféle, kézmüves sör választék. A helyiség nem a legvonzóbb, egy nagyobb szabásu felujitás aktuális, beleértve a toaletteket is.
Megosztom
Régi cukrászda tartja a szinvonalat -

Európa Kávéház & Cukrászda Budapest

2016. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal szoktam találkozni az Europa Cukrászda-kávézóban. Régi vendég vagyok, még abból az idöböl, amikor Margithid Cukrászdának hivták a helyet. A kinálat kitünö. a kiszolgálás kedves, gyors, a személyzet mosolygós. Az árak magasak, de biztosak lehetünk a kiváló minöségben. Sokan térnek ide be találkozásra, a hely gyakran teltház.
Megosztom
Viktória cukrászda - lehetöségekkel -

Viktória Cukrászda Budapest

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk ebben a cukrászdában, egyszerü ebédre és süteményt enni/elvinni. A szolgáltatásokkal elégedettek voltunk, a sütemények nagyon jók, a személyzet fiatal, kedves, szolgálatkész, csak dicséretet érdemel. Kifogásunk az ápolatlan kirakat, amelyben még március 15-én is! karácsonyi dekorációk elszáradt ágai "diszelegnek".
Megosztom
Nosztalgia az Apostolok-ban -

Apostolok Étterem Budapest

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Apr. 15-én délután jártunk itt külföldi vendégekkel. Számomra nosztalgia-látogatás volt, mivel ca 40 évvel ezelött sokszor jártam itt. Az étterem elsö része (elönyére) megváltozott, de a boxokat beljebb ugyanúgy megtalálni, mint régen. Az ételek minösége kiváló, a kiszolgálás ugyanugy. Az ár-érték arány: turista vonalon van az étterem, tehát drágább.
Megosztom
Kellemes meglepetés! -

Művész Café & Lounge Budapest

2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes cukrászda, sok pozitiv meglepetéssel. Többször jártam itt, találkoztam barátokkal ebben a cukrászdában, mindegyikünk elégedett volt. A sütemények választéka széles, és kiváló minöségüek, a kiszolgálás és az interiör csak dicséretet érdemel. Centrál helyen fekvö cukrászda/bistro.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 2.
Tavaly egy koncert elött tértünk be ide a párommal. Csak keveset rendeltünk, mivel a koncert kezdetéig nem nagyon sok idönk maradt. Ezt a felszolgáló is megértette, és hamar megérkezett a vacsora. (plusz pont a felszolgálónak)
Az ételek minösége átlagos volt,a hely kellemes, talán legközelebb több ételt kipróbálunk!
Megosztom
Gyönyörü hely személyteleb kiszolgálással -

Book Café - Lotz-terem Budapest

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam a cukrászdában, amit csak véletlenül fedeztünk fel, ugyanis nem láttunk reklámot erröl a könyvesbolt bejáratánál. A hely gyönyörü, a kiszolgálás átlagos, a kinálat jó de leginkább külföldiek pénztárcájához szabott árakkal. Hogy öket várják itt leginkább, ezt éreztük a kiszolgáláson. Nagy hátrány hogy nincsen toalett csak egy emelettel lejjebb.
Megosztom
Egyszer és soha többé! -

Táskarádió eszpresszó Budapest

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A belvárosban sétálva ültünk le az étteremben. Kellemes fogadtatásról nem beszélhetünk, közönyös, figyelmetlen kiszolgálók, akik kimutatják nagy szivességüket a vendéggel szemben. Itt még nem fogták fel, hogy a vendégért kell lenni, nem forditva. Az ételek minösége átlagon aluli volt, jól felismerhetö a mélyhütött ételek, felmelegités után.
Megosztom
Kedvenc cukrászdám Budapesten -

Auguszt Cukrászda Budapest

2013. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. november 16.
Nov 13-án jártunk a cukrászdában, a Kossuth Lajos utcában. Örömmel fedeztük fel, hogy végre a belvárosban is nyitottak. A berendezés, a személyzet és a hely is kiváló. A sütemények, kávé/tea a legmagasabb szinvonalon. Ha Bp-en járok, mindig felkeresem valamelyik cukrászdájukat. Most innen vittem beiglit is, és elrejtettem a családom elöl -különben azonnal elfogyna az egész!
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX