Judit S étterem értékelései

Értékelései
14
14
37
38
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S étterem értékeléseit!

Remek látogatások Náncsi néninél -

Náncsi Néni Vendéglője Budapest

2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk ebben a vendéglöben. Kicsit kiesik a forgalomból, különben még többször véndégeskednénk itt. Az ételválaszték kiváló, mindenki megtalálja a kedvére valót. Ugyanez elmondható az italokról is. Extra plusz, hogy készségesen hoznak extra tányért ha felezni/megosztani/izlelni akarjuk a társaságban a választott ételeket.
Megosztom
Törzsvendégek voltunk.... -

Bagolyvár Étterem Budapest

2012. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az évek során többször jártunk az étteremben, sokszor külföldi vendégeket vittünk oda, mivel a hely és a berendezés, felszerelés elegáns, és Bp frekventált részén található. Utoljára tavaly (2012 szept) voltunk ott, 5 személy, és sok indönek kell eltelnie, amig újra vendégek leszünk ott. Az árszinvonal magas, de ha a szolgáltatások is megfelelnek ennek, akkor szivesen jövünk.
Megosztom
Kellemes felfrissülés a Kisbojtár-ban -

Kisbojtár Vendéglő - Dagály utca Budapest

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk a vendéglöben, közel van a Dagály fürdöhöz, és kitünö a fürdö "fáradalmai" után felfrissülni itt. A legutóbbi 2 látogatásunk augusztus 2-ik felében volt, legutóbb 5 fö külföldi vendéggel. A kis kerthelyiség kellemes, árnyékos, a benti helyiseg viszont elavult, felújitásra, modernizálásra szorul. A felszolgálás gördülékeny.
Megosztom
Kellemes este a Bor-la-Bor-ban -

BorLaBor Étterem Budapest

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aug 22-én voltunk az étteremben, 5 fö külföldi vendéggel, akik különösen érdeklödtek a magyar borkinálat iránt. A pince egy speciális élményt nyujt, rusztikus es egyedi. A kiszolgálás kitünö,a felswzolgáló kiválóan jellemzi és ajánlja a borokat. Kitünö, hogy mint elöételt, egy kiváló magyaros tálat hozott izelitöül a föételek elött.
Megosztom
Sercli: keresd fel, csak ajánlom! -

Sercli Söröző & Étterem Budapest

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 27.
Aug 24-én jártunk az étteremben, 5 fö külföldi vendég barátainkkal. A tapasztalataink kiválóak. A meleg estén kint tudtunk ülni, de igy is élveztük az élö cigányzenét, ami perfekt aláfestés volt a vacsorához. A zenészek kitünöen játszottak. A szerviz gyors és körültekintö, kedves és humoros pincérünk volt. A választék böséges, es az adagok is.
Megosztom
Egy remek este a Tigris-ben -

Tigris Étterem & Borbár Budapest

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aug 26-án este 5 fö külföldi vendéggel jartunk az étteremben. A vendégek, mint utolsó este, egy valóban nivós helyre vágytak, és ez tökéletesen sikerült. Az étterem elegáns, kiváló izléssel berendezett. A személyzet kitünö,az angol nyelvtudás és a profi kiszolgálás természetes itt. Nehéz volt választani a sokféle csábitó, exkluziv étel közül, a hozzá illö italról szakszerü infot kaptunk.
Megosztom
Törzshelyünk lett a Zöld Angyal -

Zöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest

2013. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elöször 2012-ben jártunk ott, a konyha jó, a személyzet figyelmes és elözékeny. Az étterem nagy betonházak között van, mi is csak véletlenül fedeztük fel. 2013 május elején 2x voltunk ott jó barátokkal, 6 személy. Mindannyian elégedettek voltunk, a választék széles, a kiszolgálás gyors és gondos.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX