Judit S étterem értékelései

Értékelései
14
14
37
38
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S étterem értékeléseit!

ûnnepek utáni látogatás -

Vörös Postakocsi Étterem Budapest

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 7.
Január 2-án látogattunk az étterembe, 4 személy. Az idöpont választás valószinüleg nem volt a legjobb, délután 4-5 óra körüli. Ebben az étteremben még soha nem voltunk, sok jót olvastam róla ezért teszteltük kedves barátokkal. A konyha még nem volt felkészülve a vendégekre, sajnos amit választottunk (bárány, rántott bécsi) nem tudták produkálni, majd csak este, vacsorára.
Megosztom
Kellemes látogatás a Bagolyvárban -

Bagolyvár Étterem Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 15.
Kedves vendégünkkel kerestük fel az éttermet. Kissé féltünk mert az ezt megelözö látogatásunkra nem szivesen emlékezünk. Most viszont minden a legnagyobb megelégedésünkre szolgált: a kacsacomb és a többi étel is kifogástalan volt, a kiszolgálás kitünö, a hely kellemes, meghitt és reprezentativ. Az árak magasak, de ha valutát kapunk a pénzünkért akkor megéri.
Megosztom
Jóhirü csárda közepes minöségü ételekkel -

Csalánosi Csárda Óbuda Budapest

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 24.
Az utóbbi hetekben kétszer jártunk a csárdában. Az adagok nagyok, elvitel lehetséges. Mi négyen voltunk, sajnos az ételek minösége
a közepes? nivót tartja. Óriási bécsiszelet teljesen panirozásból áll,
kiszáritott és nem okoz nagy élményt az elfogyasztása ha egyáltalán van kedvünk végigrágni. A másik rendelésünk serpenyös csirke volt, bánatosan szárazra sütve-grillázva a csirkedarabok.
Megosztom
Ûnnepek közötti látogatás az étteremben -

La Corte Budapest

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 13.
Négyen egy este (karácsony utáni napokban) voltunk vendégek az étteremben.( A hely kissé kiesik a közlekedési utvonalunkból.)
A választék böséges itt, és az adagok is.Elégedettek voltunk
a minöséggel és a kiszolgálással is. A mi megitélésünk szerint
az étterem berendezése nem hangulatkeltö, ezen talán lehetne kicsit javitani.
Megosztom
Megújult étterem a KIKÀ-ban -

Kika Bistro - Lehel utca Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A bútoráruház felújitása után, november elején jártunk az áruházban és egy késöi ebéddet teszteltük az új éttermet. Az étterem hasznos átalakitáson ment át,az emeleten teljesen más helyre került (elönyösebb) szép berendezéssel. Minden egy nivóemelkedésen ment át, az ételpultok és a kinált ételek is. Lencselevest, brassóit, rántott hust és gesztenyepürét fogyasztottunk, teljes megelégedésre.
Megosztom
Régi, óbudai hangulat finom ételekkel -

Kéhli Vendéglő Budapest

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elsö látogatásunk az étteremben, bár már sokat hallottunk róla, hiszen irodalmi kapcsolata is van a helynek. Eléggé korán érkeztünk -szerencsére- mert hamarosan megteltek az asztalok. Elegáns, igényes berendezés, csillogóan tiszta minden, figyelmes kiszolgálás, kiváló ételek, egy békés, nosztalgikus hangulat, kellemes aláfestö zenével.
Megosztom
Elvarasainknak megfelelt -

Don Roberto Pizzéria Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 30.
Az utobbi hetekben ketszer jartunk az etteremben. A Robert K körut nem a legkedvezöbb helye az ettermeknek. A kiszolgalas kedves, gyors, figyelmes. Elsö alkalommal pizzat ettunk. Nekunk erösebb fuszerezes hianyzott, pl oregano, timjan. Elkelne az asztalokra kikeszitett so es paprika melle mas fuszer is. Masodjara marhahusbol, csirkeböl rendeltunk.
Megosztom
Kis pihenö a cukrászdában-ami hosszúra nyúlt. -

Maródi Cukrászda Budapest

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 5.
A tikkasztó kánikulában (aug. 1-én) a parlamenti látogatás után tértünk be felfrissülni és egy jó süteményre, kávéra a cukrászdába. A galérian foglaltunk helyet amely klimatizált. A bejáratnál a pultnál leadtuk a megrendelést. A galériára felvezetö lépcsö sajnos nagy óvatosságot igényel, nem praktikus megoldás, talán lifttel lehetne helyettesiteni?
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négyen érkeztünk vacsorára az étterembe, egyikünk nemrégiben töltött évet, ezt kivántuk megünnepelni együtt egy olasz étteremben az ünnepelt kivánsága szerint. Az étterem elegáns, tiszta, stilusa valóban emlékeztet az elegánsabb olaszországi éttermekhez. Az árnivó magas, a kinálat böséges. Háromfogásos vacsorával nagyon elégedettek voltunk.
Megosztom
elsö látogatás a Cayman étteremben -

Cayman Étterem & Pizzéria Budapest

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 9.
egy meleg nyári estén jártunk itt, 4 felnött. , elsö látogatásunk ebben az étteremben. A teraszon kaptunk helyet, vállalva a közeli utcai zajt. A kiszolgáló az italok felszolgálása után "elfelejtett" bennünket, majd jó idö után jött, meglepetéssel hogy még nem vette fel a vacsorarendelésünket. Hárman elégedettek voltunk a felszolgált ételekkel, füszerezéssel.
Megosztom
3 oldalon / 30 találat


TérképX