Judit S egyéb értékelései

Értékelései
14
14
37
39
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S egyéb értékeléseit!

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Végre ujra megnyitott a Dagály fürdö termal része. Nagyon vártunk erre, mert a legközelebbi termálfürdö nekünk, nem olyan felkapott, mint a külföldiek által legtöbbször látogatott fürdök. Az átépités nagyon ráfért a helyre, mert a korábbi állapot az én gyerekkori emlékeimet érintetlenül idézte. A felújitás egy modern, napi igényeknek megfelelö helyet hozott létre.
Megosztom
Új ¨kedvencünk lesz ez a termálfürdö? -

Palatinus Strandfürdő Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 13.
Egy novemberi zord napon kerestük fel a Palatinus Strandfürdö termal fürdörészét. A fürdö most egész évben nyitva tart, 2 uszomedence üzemel kint, és belsö termálmedencéket is lehet igénybe venni. Az idén az egész fürdö nagy frissitésen, átalakitáson esett át ami nagyon indokolt volt már sok éve. Jelenleg a kinti uszómedencékhez nem vezet fedett folyosó ezért ezeket nem teszteltük.
Megosztom
Benutatkozó látogatás a Paskal fürdöben -

Paskál Strandfürdő Budapest

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Dagály fürdö bezárása után kerestünk egy busszal, villamossal jól elérhetö fürdöt, amely kicsit a helyi lakosság részére szól, és nem olyan felfedezett a külföldi turisták számára. A fürdö modern, szép, kiváló termal medencéi vannak. A kinti uszómedencét sátorozzák ,ez majd biztositja az úszás lehetöségét is egész éveben.
Megosztom


TérképX