Judit S szállás értékelései

Értékelései
14
14
37
39
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit S értékeléseit!

Olvasd el Judit S szállás értékeléseit!

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
àprilis közepén jártunk a szállodában, 2 éjszakás csomagajánlattal. A szálloda a 3 csillagnak megfelelö, semmi különlegesség. A személyzet kedves, szolgálatkész, a masszázs remek volt. Az ételek finomak voltak, á kinálat pontosan az, amit vártunk: sem nem tultengö kinálat, sem nem tul kevés. Pihenésre jól megfelelt ez a három napos ott tartózkodás.
Megosztom
Nyari ebed a Monarkia etteremben -

Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllô

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 30.
Egy kastely-latogatas utan tertunk be egy kesöi ebedre a szalloda ettermebe. A Monarkia etterem kivulröl es belulröl is elvarazsolt minket. Az etlap bö valsztekot igerö. Mi a menut rendeltuk. Ez kitunö, böseges, olcso volt, jo valasztas. A terasz gyönyöru apolt viragos parkkal körulvett. A kiszolgalas gyors, kedves, figyelmes.
Megosztom
Modern hotel Balatonmáriafürdön -

Arkánum Medhotel Balatonmáriafürdô

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
A hotel tiszta, csinos, modern, relativt uj épitésü, de a teknikával volt kicsi probléma. Személyzet nincsen 24 órában és a vendég saját kulcsot kap az épületbe be/kijutáshoz. Kicsit túlzottan egyszerü reggeli (a kávé kitünö volt). A balkonon hasznos lett volna szék és esetleg egy kis asztal. Mi szeretnénk ujra vendégek lenni, kellemes és szép környezet.
Megosztom
Születésnap a szállodában -

Thermal Hotel Visegrád Visegrád

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
Május 31-töl 2 éjszakára voltunk a hotelben, születésnapi meglepetés. Másodszor járunk itt, gyönyörü környezet, kellemes személyzet, ragyogó tisztaság mindenütt. Sajnos a dunapart (ez nem tartozik a szállodához) elhanyagolt, pedig ott lehetne sétálni ha megfelelö lenne erre.
Megosztom
Remélem újra jövünk! -

Thermal Hotel Visegrád Visegrád

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 13.
Május 8-10 között volt szerencsénk vendégeskednifelpanzioval a hotelben. Csak a legjobbakat irhatom, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi dunai, Fellegvári kilátásu szobát rendeltünk, ugyan felárral, de a csodálatos látvány megérte az extra+. A szobák, medencék, környezet minden gyönyörü tiszta, a személyzet mosolygós, szolgálatkész.
Megosztom
Szocreal stilus tartja magát -

Berény Naturista Kemping Balatonberény

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kemping elhelyezkedése nagyon jó, ápolt és szép a terület, nyugodt környezetet biztosit. Faházat béreltünk, elönye a saját vizesblokk, és semmi más. Öreg, vacak berendezés. A törölközök rongyosak, amelyeket nem cserélnek rendszeresen még külön kérésre sem. Az étterem kinálata számunkra megfelelö volt, és az ételek minösége is.
Megosztom
2015 pünkösd az Abacus-ban -

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 2.
2015 pünkösdöt töltöttük ketten a szállodában. A hotel kellemes, barátságos, Herceghalom egy gyünyürü, parkositott, kellemes hely. A hotel udvara is kiválóan gondozott, a személyzet készséges, mindig mosolygó. Egy pár apróság: a hetekkel elöbb befizetett elöleg hotelhez való érkezését nem igazolták vissza.
Megosztom
Nekünk Héviz = Carbona! -

Naturmed Carbona Hotel Hévíz

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 19.
Minden alkalommal kiváló! Harmadszor jártunk itt, ápr 12-14-ig, most egy középkorú pár külföldi vendégeinkkel. A szálloda, személyzet, a welness-részleg minden azt a magas szinvonalat tartja, amelyet már 2x azelött tapasztaltunk. A konyha kiváló, csak dicséretet érdemel. Valamivel elöbb érkeztünk, de elfoglalhattuk szobáinkat, és kicsit késöbbi távozásunk sem jelentett problémát.
Megosztom
Remek szálloda, mindenkinek ajánlom! -

Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Remek szálloda, kitünö konyha és személyzet! Jan 10-13-ig töltöttünk 3 éjt a szállodában. Az ellátás szinvonala, a fogadtatás és az elözékenység fémjelzi ez Agua Sol Hotelt. Itt valóaban éreztük, hogy minden miértünk, vendégekért van, és mindenki azon munkálkodik, hogy visszajáró vendégek legyünk - és ezt mi is öszintén kivánjuk!
Megosztom
hüvös hétvége a Panorama hotelben -

Prémium Hotel Panoráma Siófok

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 7.
Junius 1-3-ig vendégeskedtünk a Panoräma Hotel-ben Siófokon. Sajnos az idöjäras kedvezötlen volt, igy többnyire a benti welness-rëszben voltunk. Ez a része a szállodának nagyon kicsi, különben ápolt és rendes. A személyzet készséges, kedves. Mi csak reggelit fogyasztottunk, ami böséges és választékos volt. Szivesen visszatérünk ide -remélhetöleg egy jobb idöjárásban.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX