kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

welcome drink -

Forza Bár Herceghalom

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 9.
Megérkezésünkkor ide ültünk be, mert ajándékba kaptunk egy üdvözlő italt. Párom pezsgőt kért, én narancslevet - kellemesen éreztük magunkat. Amikor odaértünk a bárnál senki sem volt, de pár perc múlva megjelent a pincér fiú. Este kávézni szerettünk volna, nagyon finomat kínáltak, ízlett és közben jól éreztük magunkat. Innentől kezdve ide jártunk kávézgatni.
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 7.
Itt tartózkodásunk alatt teljes ellátásban voltunk. Kezdtük első este a vacsorával. Fél órával a nyitás után érkeztünk, meg is látszott, mert tele volt az étterem. De a választék bőséges és tuti mindenki megtalálja a kedvencét. Levest mindig ettünk, finoman fűszerezett, különleges levesek voltak, nem az otthoni megszokott ízekkel.
Megosztom
esti vacsora -

Hamburger Bár Gyula

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 16.
Gyulai tartózkodásunk első napján ide jöttünk vacsorázni, mert előtte már hallottunk a helyről. Sok választék közül lehet választani, én Dönert ettem. Kiszolgálással nem volt problémánk, picit többet kellett várnunk, de azért mert nagyon sokan voltak akkor. Párom egy hatalmas burgert evett, majdnem ki is fogott rajta :) A saját készítésű limonádé nagyon finom!
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Gyulai tartózkodásunk alatt, a szállásadónk ajánlotta az éttermet. Városnézés közben, ebédelni tértünk be ide. Benti teraszos részen ültünk le, nagyon kellemes volt. A kiszolgálás barátságos, illedelmes. A pincér fiú vicces és kedves volt velünk, hamar felvette a rendelésünket és gyorsan meg is kaptuk a kért ételeket.
Megosztom
Kedvenc helyem Gyulán... -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11.
Idén Gyulán töltöttünk pár napot barátainkkal, még otthon kinéztem jópár helyet, amit úgy gondoltam fel kell keresnünk a városban. Első amit nagyon vártam, az a Száz éves cukrászda volt. Beléptünk és az a hangulat, magával ragadott. A pultban álló fiúk kedvesen fogadtak minket, mondták, hogy nyugodtan nézzünk körbe, aztán majd eldöntjük, mit szeretnénk fogyasztani.
Megosztom
KÁVÉ mánia -

Cafe Frei Tatabánya

2018. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. július 13.
Én nagyon szeretem ezt a helyet! ! Ami a legfurcsább, hogy régebben nem kávéztam, de mikor kinyitott a hely és mindenki csak arról beszélt, hogy egyből kipróbálja, mert annyira finom. . . hát beültem, megkóstoltam. Azóta rengeteg kávékülönlegességet kipróbáltam és 1-2 kivétellel mindet imádtam! ! Baráti beszélgetés mellett kellemes a környezet. . .
Megosztom
Mézes-szezámos csirke -

Tom Mester Konyhája Tatabánya

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is olyan régen fedeztük fel, hogy Tatabányán van ázsiai büfé. Dózsakertben, kissé elbújva, de ott a kis étterem. Mostanra 2 hetente tuti betérünk és sorra vesszük a kínálatot. . . :) Kedvencem a mézes - szezámos és a Nutellás csirke :D Imádom! Volt olyan is, hogy éthordóval mentünk be és a csajszi telepakolta a kért étellel.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Első napunkon a fürdőzésünk előtt körbenéztünk és kipróbáltuk a helyet. Igaz nem voltunk kint a teraszon, benti részen ültünk le. Picit meglepődtem az ottani árakon, lehet a felszolgálás miatt tettek rá ennyit a termékekre? ! Kávéztunk és párom ivott egy korsó sört, az étlapról inkább nem rendeltünk, mert drágának találtuk!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Itt töltött 3 napunk alatt volt szerencsénk ebben az étteremben vacsorázni. Fantasztikus díszítés, szépen megterített asztalok, bőséges vacsora fogadott mindenkit aznap este. Levesként életem legjobb lencsegulyását ettem. Másodikként többféle húsos fogásból lehetett válogatni. A desszert már alig fért belénk, de azért végigkóstoltuk. Nagyon jóllaktunk!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombati napon, az élménybirtokon való császkálás közben ebédre tértünk be a fogadóba. Már korábban megnéztük mi a választék, napi levest választottunk, ami egy jó adag hideg gyümölcslevest jelentett. Tele finomabbnál finomabb piros gyümölcsökkel. . Második fogásunk egy kenyérlángos volt. Picit másképp készült, mint vártuk, de mivel bőséges volt itt is a feltét, teljesen megfelelt.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX