kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

Kínait csakis innen -

Ázsia Konyha (Auchan) Budaörs

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21.
Nem lakunk messze Budaörstől és mikor arra járunk bevásárolni, mindig evéssel kezdünk! Ezt a Büfét szeretem a legjobban, isteni finom, mindig friss ételek közül választhatunk. Kedvencem s szezámmagos csirke, abban a finom mézes bundában. Valahogy mindig ennél kötök ki, max köretként választok mást. Párom viszont minden alkalommal mást eszik, eddig egyszer sem mentünk éhesen haza.
Megosztom
2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 13.
Idén nyáron a Kékestető volt az egyik úti célunk. Pár órát eltöltöttünk ott, csodás látvány tárul fent elénk! ! Ebédkor betértünk a Tető Étterembe, kellemes hely, először olyan érzésem volt, mintha menzán lennénk. De a választék elég szimpatikus volt, végül gyümölcs levest kértem, majd fasírtot krumplival. Nagyon finom volt, bár árban kicsit elszálltak.
Megosztom
kellemes időtöltés -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 2.
A barátainkkal jártunk a fagyizóban és először ettem életemben levendulás fagyit! :) Tetszett is, mivel új ízvilág volt ez számomra. A hely kellemes és hangulatos, a kiszolgálás udvarias, a fagyik változatosak és finomak. Azalatt a pár nap alatt amit a városban töltöttünk, többször visszamentünk oda. Minden alkalommal finomakat ettünk és jókat beszélgettünk.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Mindig átszaladtunk a városon, de most végre kipróbáltuk. Fagyizni mentünk párommal. . Maga a cukrászda nemcsak kívül, de belül is nagyon tetszetős. Rengeteg sütemény közül lehetett választani, mind nagyon gusztának tűntek. Mi maradtunk a fagyinál. Abból végülis könnyen lehetett választani, épp nem volt olyan sok.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 11.
A város felfedezése közben nagyon szerettünk volna egy jót fagyizni. Nagyon szimpatikusnak tűnt a kávézó, voltak is bent sokan, gondoltunk nagyon finom fagyit fogunk kapni. Mindegyikünk 2-2 gombócot kért. Én egy Toffifee-s és egy marcipánost kértem, párom is kikérte az áhított fagyit, majd mikor kiadta a csajszi, mégsem az volt a tölcsérben.
Megosztom
2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már nem egy alkalommal jártam a cukrászdában, sosem mentem el onnan úgy, hogy nem ízlett bármi is amit rendeltem. A fagyik finomak, nem jeges, nem túl felhabosított - inkább ízletes krémes. Néha van olyan, hogy nem nagy a választék, de ezt kárpótolja, hogy amit eszel az igenis finom. A süteményeik mindig frissek, választékosak! Kedvenceink a kis SÜNIK!
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonföldvárra érkeztünk barátainkkal nyár elején, a sétányon ahol voltunk nagyon szimpatikusnak tűnt a kávézó. Beültünk, fiatalos csapat szolgált ki minket, nagyon rövid idő alatt. Párom és a barátaink is kávéztak, én üdítőztem. Semmire nem lehetett panaszunk, tényleg rendes és jófej volt mindenki. Maga a hely tiszta volt mindenhol, beszélgettünk hogy este vissza kellene jönni vacsorázni.
Megosztom
2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 29.
Most először jártam Zsámbékon egy igen fontos esemény miatt, ami a Hotelben található éttermi vacsorával zárult. 8 fővel érzetünk, már előre lefoglalt asztal várt minket. Roppant udvarias személyzet fogadott, máris kérdezték hozhatnak -e valamilyen üdítőt. Újházi tyúkhúslevessel kezdtünk, ami nagyon finom volt, semmit nem sajnáltak belőle.
Megosztom
2016. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy új hely számunkra, nemrég fedeztük fel. Néha járunk csak a környéken és megláttuk ezt a kávézót. Nagyon hangulatos, a berendezés egyszerűen tökéletes. Az asztalok ízlésesen díszítettek, az ott dolgozók mosolygósak és kedvesek. A kért italok is nagyon tetszetősek voltak, ízvilág is telitalálat. Zongora, a képek, mintha egy modern kori bárban ültem volna.
Megosztom
Ez aztán a finom gyros -

Mustafa Gyros Siófok

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 1.
Tavaly nyaralásunk alkalmával mondtam a barátaimnak, hogy én erről a helyről milyen jókat hallottam, együnk mindenképpen itt. Én a Kemencés gyrost szerettem volna kipróbálni, párom a pizzát, ismerőseink pedig a gyros-tálat. A fiatal pincér fiú roppant jófej volt, hamar felvette a rendelésünket és aránylag gyorsan meg is kaptuk az ételeket.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX