KicsiL étterem értékelései

Értékelései
3
8
18
24
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg KicsiL értékeléseit!

Olvasd el KicsiL étterem értékeléseit!

Tihany értékes pontja -

Régi Idők Udvara Tihany

2012. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. április 18. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon tetszett a hangulata, mert jól be van rendezve az udvar. Volt már, hogy hasonló helyen megfordultam, de a régi idővel párhuzamosan a tisztaság is régen volt fenntartva, viszont itt szép tiszták voltak az asztalok, a mosdók. Bár a mosdó kicsit aprócska volt, mert éppen felújították. A kiszolgálás is kifogástalan volt. A házi sörük is nagyon finom!
Megosztom
2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem olyan régen voltam a palacsintázóban és szomorúan tapasztaltam, hogy a palacsinták kisebbek és valahogy az ízük sem a régi. Vagy éppen egy rossz napot fogtam ki, mert általában semmi gondom nem volt az ízükkel. A túrós palacsintán kicsit agonizáltam, hogy megegyem-e, mert túl folyékony volt, de nem volt romlott.
Megosztom
2013. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. április 16. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az arculata nagyon tetszett, olyan mint egy mini múzeum. Lehet nosztalgiázni, kortól függően felismerni a gyerekkori játékokat. Valentin napon voltam nálunk a párommal, hamburgert kértünk plusz adag sült krumplival. Sajnálom, de nekem egyáltalán nem ízlett. A hús benne mintha meg lett volna égetve, a zsömle szikkadt, ízetlen.
Megosztom
2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szeráj az a hely, ami valahogy mindig útba esik mikor elmegyünk bulizni. Buli előtt, vagy buli után biztosan betérünk és eszünk egy gyrost. Szerintem, nagyon finom az ízviláguk és kellően át van sütve a hús. Szerencsére, még eddig nem ettem nálunk rossz ételt. Esténként sokan "vacsoráznak" itt, amitől a hangulat is jó.
Megosztom
isteni fehér forró csoki -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 16.
Az ételek nekem kicsit drágák, viszont a fehér forró csokijuk oltári finom. Télen imádtam beülni hozzájuk, mert teljesen feldobta a kedvemet a krémes csoda. Lehet, hogy ez túlzás, de most is összefut a nyál a számban. . . Kulturált kis hely, kisebb baráti-családi-üzleti összejövetelekhez. A pincérek nagyon előzékenyek. Odafigyelnek mindenkire, de nem frusztráló módon.
Megosztom
Igazán hangulatos -

Király Étterem Budapest

2012. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. április 16.
A Budai várban van az étterem, ami a kellemes hangulatot biztosítja, de tovább fokozza ezt az étterem stílusa. A kiszolgálás igen kulturált. Az ételek is finomak, de szerintem a külföldiek inkább betérnek ide, mint a magyarok. Sok a magyaros étel és ital. Szép, tiszta étterem. Sok híresség megfordult már náluk. Az árak magasabbak az átlagnál, de az érthető, hiszen a várban van.
Megosztom
Kistarcsa legjobb fagyizója -

Illés Cukrászda Kistarcsa

2013. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. április 12.
A fagylaltok finomak, krémesek, vannak diabetikus fagylaltok is. Már a sütemények között is van egy-egy cukorbetegeknek készített. Tortarendeléssel mindig hozzájuk jövök, mert kreatívak, ügyesek, mindig meg tudják valósítani az elképzeléseimet. Friss pékárut is lehet náluk vásárolni. A kenyerek picik drágák, de még belefér.
Megosztom
A cukrászdák királynője -

Vári Cukrászda Budapest

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 12.
Régebben hozzánk a Vári Cukrászda volt a legközelebb. Kis koromban mindig ide jöttünk fagyizni a családdal. Már akkor is voltak különleges fagylaltjaik és süteményeik, de azóta olyannyira kinőtték magukat, hogy még kecskesajtos fagyi is van. Ami nekem gondot okoz az az áruk. Még a drágánál is drágábbak a fagyik, torták, sütik.
Megosztom
2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen van. A pizzájuk isteni finom. A tésztája belül puha, kívül ropogós, finom friss feltétekkel megszórva. A menük is jó árban vannak, sokkal jobban megéri minőségben és mennyiségben is, sőt árban is itt ebédelni mint egy gyorsétteremben. Ha az Astorián járok ebédidőben és megéhezem, akkor ide mindig szívesen beugrom.
Megosztom
2012. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor a közelben dolgoztam, bementem a Kolbászdába a munkatársammal és rendeltünk egy olyan tálat, amin mindenféle színű kolbász volt. Kicsit visszataszító volt némelyik, de ennek ellenére nagyon finoman el voltak készítve. Árban kicsit sokalltam, mert annak aki nagyon éhes és tud enni, kicsik az adagok. Picit olyan a hangulata mint egy strandon felállított büfének, ami nem feltétlen baj.
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX