Kriszta7006 étterem értékelései

Értékelései
6
9
10
43
0
0
22

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kriszta7006 értékeléseit!

Olvasd el Kriszta7006 étterem értékeléseit!

A legjobb döner Győrben itt kapható! -

Duna Döner Győr

2014. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. tavaszán nyílt meg ez a fantasztikus török étterem Győr barokk belvárosában, a Széchenyi téren. Maga az étterem nagyon modern, elegáns, tágas, és ami nagyon látványos, a kiszolgáló pult előtt egy üveglappal fedett rész van, ahol lelátni az épület alatti középkori falrendszer maradványaihoz. A mosdó is gyönyörű modern és patyolat tiszta.
Megosztom
Finom leves :) hideg dürüm :( -

Pizzéria Fontana Komárom

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Átutazóban voltunk Komáromban, amikor estefelé megéheztünk, és egy szórólap alapján jutottunk el az étterembe. Egy csendes kis utcácskában van, elöl kisebb, hátul nagyobb terasszal. Az étterem nagyon hangulatos, a mosdó tiszta. 4-en voltunk, egyikünk fokhagymakrémlevest kért, hárman pedig dürüm-öt rendeltünk. Nem voltak sokan az étteremben, talán 2 asztalnál ültek még vendégek.
Megosztom
Hór-völgyi túra előtt egy finom ebéd -

Hórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bogácsi nyaralásunk alatt hallottuk, hogy Cserépfalu végén nyílt egy nagyon jó kis étterem. Gondoltuk kipróbáljuk, mielőtt felkeressük a Subalyuk barlangot. Kiderült, hogy az étteremmel egy épületben van egy látogatóközpont, a Subalyuk-múzeum és kerékpárkölcsönzés is lehetséges. Az étterem teraszán foglaltunk helyet, az étlapot böngészve meglepődtünk a nagyon baráti árakon, és a bőséges ételválasztékon.
Megosztom
Kellemes csalódás volt -

Öregmalom Étterem Bogács

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén is Bogácson nyaraltunk a férjemmel. Első este a Vadvirágban, második este a Kőkorszakiban vacsoráztunk, sajnos mindkét helyről csalódottan távoztunk. Ide már félve tértünk be, mert nem igazán láttunk vendégeket egyik nap sem. Kellemesen csalódtunk, mert itt azt kaptuk, amit vártunk.
Megosztom
2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén is betértünk a Kőkorszakiba bogácsi nyaralásunk során, sajnos most csalódnunk kellett. . . rajtunk kívül nem volt fogyasztó vendég az étteremben, mégis kb. 50 percet vártunk egy csülkös pizzára és egy fokhagymás csülökre. A csülök nem volt a legmelegebb, jó száraz volt, a fokhagymakrém éppen csak rá volt kenve, a steak burgonya inkább vastagabb hasábburgonya volt, a férjem pizzájára én adtam a csülköt.
Megosztom
Csalódnunk kellett :( -

Vadvirág Étterem Bogács

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több éve Bogácson nyaralunk, így nem először tértünk be ebbe az étterembe idén nyáron. Sajnos most csalódnunk kellett. . . ugyanazt a vadételt rendeltük a férjemmel, az övé félig sem volt átsülve, az enyém ehetetlenül száraz és rágós volt, amit jeleztem is a pincérnek. Desszertnek crame brulee-t kértem, amin vastagon volt a kristálycukor, nem volt rendesen rákaramellizálva.
Megosztom
2013. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2013. október 14.
Egy céges rendezvényen voltam itt utoljára, az étterem nagyon hangulatos, különleges berendezésű. Az ételek bőségesek, finomak, a kiszolgálás udvarias. Ami negatív: az asztal ragadt, ahova odakönyököltem, oda is ragadtam és ilyen rossz citromos limonádét még sehol nem ittam, inkább egy kesernyés narancslére hasonlított az íze.
Megosztom
Nem ez lesz a kedvenc törzshelyünk -

Erzsébet Liget Vendéglő Győr

2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Férjem születésnapját ünnepeltük még júniusban ebben a vendéglőben. Kb. 7-8-an voltunk, rajtunk kívül senki nem volt az étteremben, nem volt valami nagy forgalom. Épp egy beszélgetés kellős közepén jött oda a pincér felvenni a rendelést, nem várta meg, míg befejezzük, türelmetlenül kérdezgette, hogy mit hozhat.
Megosztom
Barátnős beszélgetések -

Teátrum Étterem Győr

2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A barátnőmmel rendszeresen ebbe az étterembe ülünk be beszélgetni, közben egy jót enni, inni. Általában amíg az időjárás engedi a teraszon szoktunk tartózkodni, télen jó meleg plédeket raknak a székekre és melegítő lámpák is vannak az asztalok felett. Nagyon hangulatos kívül-belül az étterem, tiszták a helyiségek, az ételek finomak és elfogadható áron vannak.
Megosztom
Egy kiváló étterem a 8-as főút mellett -

Patyi Étterem Bögöte

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 26.
Eddig 2 alkalommal jártunk az étteremben, de mindig nagyon elégedetten távoztunk. Az étterem kívül-belül ragyogóan tiszta, a kiszolgálás gyors és udvarias, az ételek bőségesek és nagyon finomak, és nem utolsó sorban elérhető árak vannak. Az étlap választékos, ízléses. Ide bármikor szívesen visszatérünk egy finom ebédre, vagy vacsorára!
Megosztom


TérképX