László57 étterem értékelései

Értékelései
4
7
8
27
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg László57 értékeléseit!

Olvasd el László57 étterem értékeléseit!

Finom ételek a szigligeti kikötőben -

Kikötő Étterem Szigliget

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddig kétszer voltunk itt. A szigligeti kikötő közvetlen szomszédságában van, szép kilátással a vitorlásokra és a tóra. Árnyas fák alatt jó ételeket szolgáltak fel. A borválaszték is jó volt, bár keveseltem a környékbeli borok választékát. Ár-érték arány is jó, a helyhez képest szolid árak voltak. A kiszolgálás is kedves és szakszerű volt. Ajánlani tudom!
Megosztom
Borozgatás egy szigligeti kertben -

Güns Pince Szigliget

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megfordultunk már itt nyaranta. Először bort kóstoltunk, máskor már ettünk is. Maga a hely egy családi ház és pince kertje, szép kilátással a Badacsonyra. 5-6 éve még csak finom sültzsíros kenyeret kaptunk lila hagymával,az utóbbi években langallót is, vagy ha bejelentkeztünk előre, akkor kemencében sült húst is. A borok minősége sajnos nem mindig kielégítő.
Megosztom
Legjobb fagyi az országban -

Vár Kávézó Szigliget

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szigligeten van nyaralónk, ezért évente többször is lent vagyunk. Ilyenkor soha nem hagyjuk ki a Vár Kávézót. Főleg fagyizni szoktunk menni. Szerintem az ország legjobb fagyizója - azok közül, amikhez szerencsém volt. A kert is hangulatos, a vár alatt, nagy gesztenyefák árnyékában. Ki kell próbálni!
Megosztom
Finom pizzák és saláták -

Pizza Paradicsom Budapest

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. február 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször ettem itt, amikor arra jártam és volt egy kis időm beugrani. Pizzákat, levest, salátákat ettem/ettünk. Minddel meg voltunk elégedve. Viszonylag gyors, de nem kifejezetten udvarias volt a kiszolgálás. Az ennivalók viszont finomak voltak mindig. Néhányszor rendeltünk is a munkahelyre - nem csalódtunk. Árfekvése közepes...

Megosztom
Jó ételekhez pocsék borok -

Bakos Attila Családi Vendéglője Szigliget

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 5. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Június elején jártunk itt feleségemmel. A kis teraszon ültünk le - szerencsére ilyenkor még nincs nagy forgalom az úton az étterem előtt. Szerettünk volna bort inni, de mivel kettőnknek egy üveg sok lett volna, ezért kimértet kértünk (borlapot nem is hoztak). Vörösből két féle sopronit (! ) kínáltak:egy édes valamit és kékfrankost.
Megosztom
Gasztronómiai élmény Móron -

Öreg Prés Étterem Mór

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétvégét töltöttünk a Fogadóban feleségemmel kettesben. Maga a fogadó is nagyon jó, de ez nem ide tartozik. Sajnos csak a második nap ebédeltünk itt, bár már az első napon is ezt választottuk volna egy fehérvári hely helyett! Remek levest, ill. előételt kaptunk (móri csirkeleves, kacsamáj bodzaszörppel).
Megosztom
Kézműves borászat jó borokkal -

Csetvei Pincészet Mór

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainktól kaptunk egy móri hétvégét, melyben benne volt - többek között - a Csetvei Pincészet borkóstolója is. Fiatal, nagyon agilis és lelkes tulajdonosnő fogadott, majd másfél órán keresztül beszélt a borairól és arról, hogy hogyan keveredett bele a borászkodásba. Közben hat féle bort kóstoltunk, melyek többsége igen finom volt, és mind hibátlan.
Megosztom
Hosszú várakozás, büdös hús -

Mythos Mediterrán Snack Bár Székesfehérvár

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 30. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombaton délidőben jártunk ott, ajánlás alapján foglaltam asztalt. Az étterem tele volt, egy pincér szaladgált, hogy kielégítse az igényeket (nem tudta). Az étlapon szereplő ételeknek kb. fele nem volt rendelhető (13 órakor! ). Rendeltünk hideg előételt (kenhető krémeket pirítóssal, mivel láttuk a helyzetet, t. i. , hogy valszeg sokára jön a főétel).
Megosztom


TérképX