livcsi étterem értékelései

Értékelései
7
22
18
11
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg livcsi értékeléseit!

Olvasd el livcsi étterem értékeléseit!

Kedves kiszolgálás finom étel -

Abonyi Fogadó étterme Bócsa

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 29.
Egy menüre ugrottam csak be az idő szűke miatt. Kiváló volt, kedves kiszolgálás. Régen láttam hasonlót ...sajnos. Ajánlom aki teheti térjen be. Nem fog csalódni. 😉 Kellemes hely🙂
Megosztom
Kedves kiszolgálás , kifogástalan ételek -

Sóstó Csárda Kiskunhalas

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 21.
Kifogástalan ételek,profi kiszolgálás. Röviden ennyi jellemző a helyre. Tiszta szép hely. Mindenkinek ajánlom aki arra jár. Magyaros konyha, remek😉
Megosztom
Csapnivaló kiszolgálás -

Nádas Étterem Jakabszállás

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 13.
Már nagyjából háromszor próbálkoztam a helyet kipróbálni. . . először semmi nem volt amit szetettem volna. . sőt a kiszolgáló hölgy kimondottan ellenszenves volt. . Második alkalommal gondoltam megállok kávézni. . este 8 óra volt. . a fent említett hölgy volt ismét a kiszolgáló. . közölte nincs kávé. . kicsit furcsáltam. . aztán eljöttem.
Megosztom
Kellemes hely,finom ételek -

Öreg-Tó Vendéglő Soltvadkert

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 13.
Kellemes hely, finom ételek,kedves kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek aki arra jár. Tiszta, ízléses hely.
Megosztom
Átlagos gyorsétterem -

Mickey's Chicken & Burger Szentendre

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 18.
Ha gyorsan akar enni valamit az erre járó,akkor tökéletes választás,mert ebben a kategóriában a városban nincs másik. Az ételek minősége semmivel sem jobb,vagy rosszabb mint másik gyorséttermi társaik. A tisztaságára nagyobb gondot fordíthatják,mi az alsó szinten ültünk le,de a boxok borzalmas állapotban vannak. A fenti részt nem láttuk.
Megosztom
Finom ételek, közepes kiszolgálás -

Reneszánsz Étterem Visegrád

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 18.
Évfordulós vacsorára érkeztünk a kollégáimmal,és párjainkal. A hely tiszta, korhű,de a nagy terem miatt elvész a hangulata. A zene kicsit hangos,és lehetne változatosabb. Az ételek minősége kifogástalan,áruk azonban inkább a túrisákra van méretezve. A kiszolgálás udvarias,kedves, de kicsit sikerült a végére össze- vissza kihozni a desszerteket.
Megosztom
Kedves kiszolgálás remek pizza -

Buffalo Pizzeria Harkány

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 5.
Egy gyors ebédre tértünk be a húsvéti hétvégén nagypénteken. A pizza finom volt. Kiszolgálást külön kiemelném,a hölgy kifejezetten kedves, gyorsan megkaptuk mind az italt,mind a pizzát. Pedig a jó idő miatt az egész terasz tele volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha legközelebb arra járunk biztos betérünk még.
Megosztom
Szép környezet,kedves kiszolgálás,feledhető ételek -

Kis Rigó Vendéglő Pilisszentlászló

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 19.
A környezet,és a kiszolgálás kifogástalan. A vendéglő hírneveléhez képest az ételek minősége nem túl minőségi. A vadragu leves finom volt. A rántott velő,egy előre lesütött massza,panírban. . a tálalás is elég szegényes. . legalább a rizs köret ne csak úgy oda dobva lenne. . hanem minimum formából kitálalva. . Párom töltött camamberes húsa is elég szegényes volt az árához képest.
Megosztom
Pagnasius halászlé -

Tarcali Csárda Tarcal

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 23.
A hely rendben van,az étel viszont minősíthetetlen..a harcsa halászlé pagnasiusból van..a lé is ehetetlen.A tisza mellett,azt hiszem ezt egy étterem sem engedhetné meg magának..katasztrófa.Soha többé..másnak sem ajánlom. Ezért tényleg kár betérni..vagy a szakácsot kellene melegebb éghajlatra elküldeni..nem tudom..
Megosztom
Nem túl kedves kiszolgálás,átlagos ételek -

Kőrózsa Panzió étterme Kemence

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznapi strandolás alkalmával jártunk itt a kolléganőmmel. Régen ez egy jó hely volt. . A pincérlány mini sortja nem igazán helyénvaló egy étteremben. Igaz senki nem volt tajtunk kívül,mégsem tudta kihozni amit rendeltünk. . a leves pl laradt. Miután megkérdezte hogy a főétel után kérjük e? . . . Azt hittük ez egy vicc. . de nem. .
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX