Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
livcsi
72007
Országjáró - 24 városban járt már
Fotói
7 fotó
Itt járt már

livcsi adatlapja

27Értékelés
7
20
0
7
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.03.10
Utoljára itt2022.04.23

Néhány kiemelt értékelés

2018. április 3.a párjával járt itt
Szép tiszta hotel,jó környéken. Ételek: reggeli mindig kifogástalan. A vacsora jó közepes,4 éjszakai szállás után az ételek ismétlődnek,ami nem baj ha valaki egy hetet marad,de négy napon ne már. . . Wellnes kifogástalan,a hölgy kifejezetten kedvesen fogadott mindenkit. A pincérek,tisztelet a kivételnek amatőrök.
4Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
5Kényelem
4Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
2015. március 10.a párjával járt itt
Hangulatos hely,a sütemények és bonbonok finomak és különlegesek. A forró csoki tömény,az ét változat is. A tejcsokis forrócsoki pedig ihatatlanul édes. A kiszolgáló személyzet lehetne egy kicsit rutinosabb,és gyorsabb. A bonbonokról kimerítő tájékoztatást adtak. Ajánlom másoknak is a helyet,de a forró csokiból nagyot semmiképp se kérjenek,a kicsi is bőven elegendő.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Átlagos 2015. szeptember 11.a párjával járt itt
Nemrég látogattunk el ebbe a híresnek mondott cukrászdába egy meleg vasárnap délutánon. A sütemény felhozatal szegényes,alig volt pár darab. . . ami nem vall épp profi hozzáállásra. Ülőhely 0 ahol el lehet kényelmesen fogyasztani bármit is. Aki vett valamit kint az utcán a virágládákon ülve fogyasztotta el a fagylaltot-süteményt.