Margó73 étterem értékelései

Értékelései
13
16
10
22
2
1
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Margó73 értékeléseit!

Olvasd el Margó73 étterem értékeléseit!

Úton Egerszalókra -

Patkós Csárda Tiszafüred

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 8.
Pihenni indultunk Egerszalókra, útközben megálltunk ebédelni. Nem volt nagy forgalom, de mindig jött vagy ment egy család. Nagyon finom volt a halászlé és a rántott hal is. Azonnal jött a pincér kaptunk étlapot. Az ételre sem kellett sokat várni. Az adag is bőséges volt. Mindennel meg voltunk elégedve, ha arra járunk máskor is megállunk majd itt.
Megosztom
2016. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Itt tartotta a volt munkahelyem az évvégi buliját. Svédasztalos vacsora volt. Voltam már itt máskor is svédasztalos ebéden ,ami szerintem nem az erösségük. Valahogy nem forditanak rá akkora figyelmet, mint az étlapon szerplö ételekre. Ez nekem elég nagy csalódás. A felszolgálok figyelmesek voltak, az zene és a hangulat nagyon jo volt, csak épp nem ettem egy jót.
Megosztom
Ballagás egy esős napon -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fiam ballagása volt a múlt hét pénteken, mondanom sem kell esett az eső végig, nagyon átfáztunk. Az asztalt már egy hónapja lefoglaltam, biztos, ami biztos. Az előzetes egyeztetés szerint két személyes tálakat kértem 14 főre. Amikor megérkeztünk nagyon kedvesen fogadtak bennünk, megmutatták a részünkre megterített asztalt.
Megosztom
2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 19. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rettenet. Nagyon koszos. Mindent kézzel adnak. Aki süt főz, aki kiszolgál, mindent kézzel rak a tányérra. Borzalmas kosz van. Oké, hogy nagyon nagy adagot adnak mindenből, és ettől "úgymond" különleges a hely, de miért nem lehet ezt egy kicsit kulturáltabb körülmények között? Azért ennyibe nézhetnék az embert, hogy adnának egy kicsit a tisztaságra és a kultúrára.
Megosztom
2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 28.
A fiam szalagtűzője után a 13 fől kis csapat itt ebédeltünk. Nagyon finom volt minden, sőt még a külön kívánságainkat is teljesítették. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek nagyon ajánlom. Finomak az ételek, jó a hangulat, kedves a kiszolgálás. A legközelebbi családi összejövetelünket is itt tervezzük majd megtartani, ha hamarabb nem, akkor a ballagás alkalmával májusban.
Megosztom
Nem szolgáltak ki -

Mustafa Gyros Siófok

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 25. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014 nyarán szerettünk volna itt vacsorázni. Nagyon sokan voltak, jó volt az illat is , oda csábított bennünket. Végre lett szabad asztal, leültünk. Aztán csak vártunk vártunk, de nem jött felénk senki. Eltelt már legalább fél óra, még mindig nem szólt hozzánk senki, mivel volt más programunk is aznap estére, így úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább és valahol máshol vacsorázunk.
Megosztom
2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. november 4.
Nem rég elmentünk a szüleimmel a felújitott debreceni gyógyfürdőbe, hogy megnézzük milyen lett, meg , hogy végre pihenjünk egy kicsit. A nagy fürdőzés után mindenki megéhezett, igy Apukám ötlete álltal kimentünk a Nadas csárdába, ahol már régen jártunk. Nem volt épp nagy forgalom a vasárnapi svédasztalos ebédet készitették épp elő, de nagyon finomat ettünk.
Megosztom
2014. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. október 28.
A baràtnöimmel most itt ünnepeltünk. Nagyon finom volt minden. Isteni koktélikat ittunk. A desszert volt az est fènypontja.
Megosztom
2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pont karácsony előtt jártunk Szentendrén, csodálatos látvány volt a kirakodó vásár. A forralt bor illata járta át az utcákat. Rengeteg ember. A Bükkös Panzió éttermében vacsoráztunk. Nagyon hangulatos volt. Finom volt a vacsora, és kitűnő volt a kiszolgálás is. Szeretettel ajánlom mindenkinek.
Megosztom
2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 26.
Sokat járunk ebbe az étterembe, itt töltöttük a szilvesztert, az Édesapám születésnapját is itt ünnepeltük, és itt lesz a lányom ballagási ebédje is. Nagyon sok finomságot ettünk már. Különösen finom csülköt ettem itt nem rég. Családi és baráti rendezvények legjobb színhelye Debrecenben. Hamarosan újra ott töltjük a családi összejövetelünket.
Megosztom


TérképX