Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Margó73
191137
Országjáró - 19 városban járt már
Fotói
7 fotó
Itt járt már

Margó73 adatlapja

33Értékelés
19
11
3
7
Bemutatkozás
Hüse Sándorné vagyok. Kecskeméten születtem, 10 éves koromban költözött a család Debrecenbe, azóta itt élek. Szeretek utazni, szeretem az éttermeket, szeretem kipróbálni az éttermek specialitásait.
Sajnos kevesebb időm van utazni, mint amennyit szeretnék. Két nagy gyermekem van a lányom 21 a fiam 18 éves. Szerencsére szívesen tartanak velünk, ha utazunk, vagy ha elmegyünk egy új vagy éppen egy jól megszokott étterembe, nagyobb családi események alkalmával.
Így utazok, így járok étterembe
Nyáron szeretek jobban utazni, mert akkor valahogy szabadabbnak érzem magam, nyitottabb a világ, több ember van az utcákon, tereken, kiránduló helyeken, vízparton. Szeretek felfedezni új városokat, országokat. Voltam már nagyon szép szállodákban, nagyon jó kiszolgálással, és sajnos találkoztam olyan hellyel is ami még javításra szorulna, úgy a felszereltség, mint a kiszolgálás terén. De ezen tapasztalataimat általában ezen a felületen meg is osztom az emberekkel.

Étterembe nagyobb családi események kapcsán szoktunk menni, születésnap, ballagás.Ilyen alkalmakkor mindig igyekszem olyan ételeket megkóstolni, amit otthon nem, vagy csak nagyon ritkán készít el az ember. Úgy gondolom , hogy ha már eljutunk egy-egy jó étterembe, akkor ne a házias izeket keressük, hanem inkább a különlegességeket.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Aktívan pihenő  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2013.04.26
Utoljára itt2023.03.23

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2015. augusztus 25.gyerekekkel járt itt
2014 nyarán szerettünk volna itt vacsorázni. Nagyon sokan voltak, jó volt az illat is , oda csábított bennünket. Végre lett szabad asztal, leültünk. Aztán csak vártunk vártunk, de nem jött felénk senki. Eltelt már legalább fél óra, még mindig nem szólt hozzánk senki, mivel volt más programunk is aznap estére, így úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább és valahol máshol vacsorázunk.
3Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
3Ár / érték arány
3Tisztaság
Kiváló 2014. március 19.családjával járt itt
Pont karácsony előtt jártunk Szentendrén, csodálatos látvány volt a kirakodó vásár. A forralt bor illata járta át az utcákat. Rengeteg ember. A Bükkös Panzió éttermében vacsoráztunk. Nagyon hangulatos volt. Finom volt a vacsora, és kitűnő volt a kiszolgálás is. Szeretettel ajánlom mindenkinek.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Szörnyű 2016. február 19.barátokkal járt itt
Rettenet. Nagyon koszos. Mindent kézzel adnak. Aki süt főz, aki kiszolgál, mindent kézzel rak a tányérra. Borzalmas kosz van. Oké, hogy nagyon nagy adagot adnak mindenből, és ettől "úgymond" különleges a hely, de miért nem lehet ezt egy kicsit kulturáltabb körülmények között? Azért ennyibe nézhetnék az embert, hogy adnának egy kicsit a tisztaságra és a kultúrára.
2Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
1Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Bádog Gundel Budapest -