2014. május 30.gyerekekkel járt itt 55 Évek óta vártam, hogy eljussunk ide, mert mindenütt csak jót olvastam róla. A recepció melletti falon olvastam egy régi cikket a kapitányúrról és családja összefogásáról, ami példaértékű és eredménye ez a birodalom. Mert a hotel mellett
ott a lovasbirtok, a földalatti lovardával, mely nagy élményt nyújtott, vagy a játszópark a gyerekeknek és a szépen felújított
vár.
Egyetlen negatívumként a vacsora ételválasztékát említeném, ami nem egy 4 csillagos szálloda színvonala szerintem. De kárpótolt a reneszánsz lakoma, ahol kézzel ettük a finomra sült kacsacombot.
2014. május 22.gyerekekkel járt itt 55 A Hotel Szárcsa a város szélén, főút mellett található. Mi már 3 x voltunk itt, mert olyan jól éreztük magunkat. Minden szobája más, egyedi régi bútorokkal berendezett. A legjobban a romantikus fehér színvilágú szobák tetszettek. A wellness részlege kicsi, de megfelelő, a kinti részen folyamatosan mennek az élmény elemek.
Még minicsónak is van a gyerekek nagy örömére. Az étterem svédasztalos kínálata bőséges, választékos, nagyon finom. Kerékpár, tollas,játékok is rendelkezésre állnak a gyerekeknek a felnőtteknek meg sok-sok könyv. Még visszatérünk ! :)
2014. április 13.gyerekekkel járt itt 55Nőnapkor jártunk a szállodába, ahol egy szál virággal és üdvözlőitallal fogadtak. A hotel közel van a buszpályaudvarhoz és a fürdőhöz is. Meglepetés volt, hogy lift is található ebben a 3 szintes szállodában. A szobánk tágas volt és a pótágy is rendkivül kényelmes és széles. A félpanziőt is rugalmasan lehetett igénybe venni, déltől 10 óráig. Ha lehetőségünk lesz rá, visszatérünk.
2014. február 24.gyerekekkel járt itt 45 2013. augusztusában töltöttünk itt két éjszakát a gyerekekkel. Nem közvetlenül a Duna parton található, hanem a gát mögötti részen, hatalmas füves területtel. A mi rönkházunkhoz 4 db 2 ágyas szoba és egy közös nappal,konyha tartozott. A konyha kissé hiányosan felszerelt, mert csak 1 kis lábas és 1 óriás fazék volt hozzá sok fedővel.
A szobák egyszerűek és tiszták voltak. Egy közös részen lehetett pinpongozni és sütögetni. A gyerekek a legjobban az ingyen használható tandem biciklinek és vizibiciklinek örültek. Belépőt kaptunk egy ráckevei hotel
wellness részlegébe is.
2014. január 17.gyerekekkel járt itt 452013. augusztusában jártunk ott, kisgyerekekkel.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, túra űtvonalak kiindulásánál. A szobák kicsit szükek, de tiszták voltak.
Az étterem ételkinálata remek, fantáziadús szakáccsal. A wellness is megfelelő, csak teltháznál nem nagyon élvezhető.
A játszószoba kissé megviselt, a játszótér kiváló. Nagyon tetszett
a kistó szinpaddal.
2013. december 4.gyerekekkel járt itt 55Wellness masszázzsal :)
Nagyon tetszett a szállás saját wellness részlege főleg a trópusi zuhany és az üvegfalú szauna. Az ajándék masszázs is tökéletes volt. Az étterem étel kinálata is változatos, kitünő volt. Közel van a fürdő is, rövid sétával elérhető, a Dotto kisvonat is érinti a szállodát. A gyerekeknek a kis játszótér sok játékkal felszerelt.