Érdekes
![]() 2025. január 21.a párjával járt itt
2025. január 21.a párjával járt itt Többször voltam már a fürdőben, gyönyörű épület kívülről. Belül volna mit renoválni rajta. Nagyon felkapott a külföldiek körében, ezért borsos is lett az ára. Nekünk a Hungarycard nyújtotta féláron megfizethető volt, de ez a lehetőség sajnos idén megszűnt. Mindig nagy a tömeg, így már nem annyira élvezhető.
Kint a látványos nagy meleg vizes medencék vannak és egy elég hideg vizű úszómedence. Bent több kisebb gyógy medence. Egyszer érdemes kipróbálni.
![]() 2024. április 10.a párjával járt itt
2024. április 10.a párjával járt itt Már régen készültünk ide, de most jött el az alkalom, hogy a szabadkígyósi kastély meglátogatása után betérjünk. Az egy oldalas étlapon minden rajta van,ami rendelhető. De ez bőven elég hiszen a legnépszerűbb hamburgerek ott vannak. Hasábburgonyát is rendeltünk mártogatóssal.
A szabadban hosszú asztaloknál vártuk az elkészülő hambikat, szerencsére nem voltak sokan hamar elkészült. Isteni finom volt, jól megpakolva csirkemellel, szósszal. Árban is megfelelő volt. Még visszatérünk.
![]() 2024. január 1. járt itt
2024. január 1. járt itt Szilveszter estéjén meglepetés volt ez a kirándulás ide. A MOL székházba lépve fényáradat fogadott. Oldalt a panoráma liftnél volt a beléptetés, pár másodperc alatt repített fel a lift a 29. emeletre. Egy felülről nyitott teraszra értünk, több emeletnyi üvegfallal körbezárva. Lenyűgöző volt az éjszakai kivilágosításban látni a város lüktetését.
Néhány korai petárdázást is elcsíptünk. Azért az üvegtáblákhoz közelebb menve volt egy kis tériszonyom. Néhányan voltak csak, így jutott hely, a kihelyezett székekről rácsodálkozni a városra. Lefele menet bekukkantottunk volna az egy szinttel lejjebb lévő Virtu étterembe, de az már zárva volt. Talán legközelebb.
![]() 2023. december 20.a párjával járt itt
2023. december 20.a párjával járt itt A város peremén található bisztróba fél 12-kor érkeztünk, még időben, mert pillanatokon belül megtelt. A dizájnos berendezése nagyon tetszett. Az aznapi menüből 2 félét választottunk. Már a levessel jól laktunk, bőséges, finom volt. A másodikra sem kellett sokat várni. A desszertre már nem neveztünk be, mert tele voltunk.
Citromos víz már volt az asztalon, amikor megérkeztünk. Biztos visszatérünk még, ha erre járunk.
![]() 2023. december 19.a párjával járt itt
2023. december 19.a párjával járt itt Gyulán járva egy új éttermet kerestünk, ahol még nem jártunk. A Zsigmond étterem és konyha a város szélén található, itt nagy tételben főznek, helyben főleg rendezvényeket tartanak, de van menüztetés is. Belépve szépen megterített asztalok fogadtak, kedves pincér invitált, hogy a menühöz a hátsó részben van megteritve.
A finom bőséges levest egyből tudta tálalni. A napi ajánlatra sokat kellet várni, pedig csak páran voltunk. A brokkolikrémmel tálalt csirkemell nagyon finom volt és nem szokványosan tálalva. Jóllakottan távoztunk, ide még visszajövünk nyáron, mert kerthelység is tartozik hozzá.
![]() 2023. december 19.a párjával járt itt
2023. december 19.a párjával járt itt Menü ebédet kerestünk a belvárosban és most a Kornélia grillbárra esett a választásunk. Jó helyen, a sétáló utcán található, helyes kis vendéglátó egység. Fél 1-kor, bőven ebédidőben értünk oda, de meglepetésünkre a menüből az utolsókat kaptuk, sőt egyikünknek már csak rántott sajt jutott.
Inkább azt kértük, mint a felajánlott sajtos tésztát. Az utánunk jövők is sorban kifordultak. Valahogy az a nap rosszul sikerült az üzletnek, remélem csak egyszeri alkalom volt.
![]() 2023. november 10. járt itt
2023. november 10. járt ittAmikor a reptéren leszálltunk a BKV buszról, egyet fordulva ott volt a bejárat mellett ez a kis szobor egy talapzaton. Körbe jártam, fényképeztem és örültem, hogy Kolodko Mihály egy újabb kis remekművével, méltó helyen találkoztam.
![]() 2023. október 25. járt itt
2023. október 25. járt ittAz Allee bevásárlóközpont gyorséttermei közül most a Bamba Marhát választottuk. Oktoberfest hamburgerüket szerettem volna megkóstolni. Rendelésnél csipogót kaptunk, ami kb. 5 perc múlva jelezte, hogy kész a hambi. A marhahús szelet alatt pároltkáposzta, rajta sült baconszelet és sajt volt. Ízlett, egy finom sörrel még jobb lett volna.
![]() 2023. október 24. járt itt
2023. október 24. járt itt Sütire éheztünk, így betértünk ebbe a mentes cukrászdába. Süti csak 2 fajta volt 1-1 szelet, borsos áron. Rendeltünk limonádét és kávét is. A kávé tányérkája és a kanál is használt volt , kértünk másikat, de az sem volt bizalomgerjesztő. Kb. fél órát töltöttünk ott, de a 3 pincér nem tudta elpakolni a szomszéd asztalokról a használt poharakat.
Rajtunk kívül egy pár ült még a teraszon. Drága hely, nem nyerte el a tetszésünket.
![]() 2023. október 24. járt itt
2023. október 24. járt ittGyula városközpontban található ez a Reál élelmiszerbolt, melynek egy kis részén van ez a kis büfé, kávézó napi menüvel és néhány frissen sülttel.
 Alacsony árakon lehet egyszerű ételeket és sütiket fogyasztani helyben.
37 fotózott hely / 4 oldalon