Tihi

Tihi adatlapja

11Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.10.30
Utoljára itt2017.11.13

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt
Családdal voltunk ebédeltünk itt a várlátogatás után. Nyitásra értünk le az étterem elé, ahol még zárva volt a kapu. Mivel nem volt foglalásunk (a vár pénztárosa erősen emlegette az étterembe az előre foglalást mikor kérdeztük tőle, hogy az mikor nyit) megkérdeztem az ott üldögélő személyzet egyik tagját, hogy lenne e hely most nyitásnál.
Kiváló 2014. november 4.gyerekekkel járt itt
Ez egy mintaétterem lehet mindenki előtt. Hangulatos berendezésével egyből megfogja az embert. Egyszerre hangulatos, családias és romantikus. A pincérek minden tekintetben a maximumot nyújtják. Kedvesek és figyelmesek. Az ételek minden igényt kielégítenek. Bőségesek és finomak. Minden alkalomra és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kiváló 2014. november 5.családjával járt itt
Miskolc belvárosában található étterem kellemes gasztronómiai élményt nyújt. Egyszerű modern berendezése megfogja az embert. A felszolgálók nagyon figyelmesek és előzékenyek voltak velünk. Az ételkínálat nem bőséges, mivel érezhetően csak friss alapanyagokkal dolgoznak.