Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Egy régi fogalom -

Fadrusz Cukrászda Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Fadrusz cukrászda neve valahogy összefonódott a környékkel. Mindenki járt már itt, aki a környéken lakik, meg aki nem. . . Pici, eldugott hely a sarok mögött, ha a Bocskai úton jársz, de az illat odavonz, ha nyitva van. Igazán finom sütik és torták egy falatka helyen, nem nagyon beülős, inkább a rendelés, elvitel az uralkodó, de panaszt még nem nagyon hallottam róla.
Megosztom
Csak annak ajánlom, aki ilyen -

Lenke Söröző Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szóval, van itt ez a lottózóval fuzionált söröző, ami egyébként evő is. Mindenképpen megér egy próbát! Igaz, kétszer már nézegetem a helyet, túlságosan nem volt barátságos senki, meg vendégcsalogató sem, de a látszat néha csal. Nézzünk egy magyaros ebédet magyaros sörrel! A sörválaszték tényleg ritka! Sokféle igénynek megfelelhet. De lássuk az ebédet.
Megosztom
Nem kell továbbmenni, itt a kaja az orrod előtt -

Ica Mama Húsboltja Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sajátos táplálkozási lehetőség, az átlagos, henteseknél kapható főttkolbászos helyeknél azért sokkal jobb. Igazi átmenet a húsbolt és a büfé között. A készételkínálat szélesebb skála a szokottnál és úgy tapasztaltam, friss is. Állva eszel, ahogy az ilyen helyeken szokás, de egy fokkal hangulatosabb, mint a fehércsempés-vérfoltos helyeken.
Megosztom
Jász-Nagykun ebéd -

Kisúj Étterem Kisújszállás

2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazából merő véletlen volt, éppen abba a parkolóba álltunk be, a környéken volt dolgunk. És éppen ebédidő is volt. Viszonylag új, vagy felújított benyomást kelt, elég nagy a belső tér, tényleg alkalmas nagyobb rendezvények megtartására is. De nem egy intim környezet. A kiszolgálás udvarias, a gulyás egy fokkal hígabb az ízlésemnél, de jóízű, a pacal egy kicsit furább, de az is jó.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszinte leszek, borzalmas volt. Ez állítólag egy gyorsétterem, bementem és kértem egy levest (napi valamilyen zöldséges) és egy fantázianevű második fogást, köretekkel. Telt-múlt az idő, de fast food csak nem varázsolódott. . vendég meg alig, egy-két ember lézengett. Odamentem és megkérdeztem, hogy ha esetleg a levest. . .
Megosztom
Új hely bejárása -

MiaPia Bistro Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Meglepetés menet közben, új hely ott, ahol eddig nem volt, azaz inkább más volt eddig, a Posta mellett a Vásárhelyi utcában. Tisztaság, nagy belső tér, nem egy intim létesítmény, de többcélú. Kellemes áron, barátságos körülmények között megkapható menü, egész héten ugyanazok az ételek, de többféle módon variálható, két napon át többet is megkóstoltam, korrekt íz és elfogadható mennyiség, ár-érték arány nagyon jó.
Megosztom
2017. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gondolkodtam, miért ötös összességében, ha részleteiben nem. Mert nem egy kifogástalan hely, de mégis annyira izgalmas és vonzó, hogy miért is ne adjam oda nekik a legjobbat, ha egyszer megérdemlik. Valószinűtlen helyen van, igazi romkocsma, zegzugos, nagyterű meg kisterű, lehet enni-inni ezt azt, pont, amit helyzet és a környezet ígér, színes a hangulat, mondjuk nem kifejezetten intim közegben voltam, hanem nagy társaságban, de intimnek is érdekes lehet.
Megosztom
Csak így futólag -

RS9 Pince Budapest

2017. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
Felületes ismereteim vannak még a helyről, igazából fizikailag csak egy részét jártam be, és néhány sört ittam meg ott, de a sör nagyon jó volt, és nem minden helyről mondható ez el, legyen hát megemlítve itt a csapolt Prága. Hangulatos romkocsma-feeling amúgy. Tulajdonképpen nem vagyok minden tulajdonság szempontjából tájékozott, de amennyit érzékeltem, az elég ahhoz, hogy máskor se kerüljem el.
Megosztom
2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. december 19.
Nekem meglepetés volt, mert nem ismertem a helyet. Ismerősömnek éppen arról beszéltem, hogy hol is fogok enni, amikor belebotlottam a sarkon a vendéglőbe. Nem is bántam meg, hogy bementem. Na jó, nem volt homár meg beluga kaviár, de amit a pulton találtam, abszolút kielégítette a pillanatnyi igényeimet. A sörre általában kényes vagyok, de itt az is jó volt.
Megosztom
Kellemes vacsora a bulinegyedben -

Macesz Bistro Budapest

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
Még a sóletfesztiválról származott a tipp, hogy ha igazán jó sóletet szeretnék, akkor itt keressem. Nem felejtettem el, szerveztem ide egy találkozót. Jó döntés volt. Nem egyszerű helyet foglalni, idejében érdemes bejelentkezni, mert úgy tűnik, a hely rendkívül népszerű. Méltán. A személyzet amúgy rendkívül kedves, erre igazán nem lehet panasz.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX