Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
Azt hiszem, ide senki nem jön el valahonnan enni, csak ha véletlenül erre jár. Persze, nem is akar több lenni ennél ez a hely, egyszerűen egy gyorsbüfé, abszolút közömbös kiszolgálással, abszolút érdektelen kínálattal, se nem jó, se rossz itt semmi, ugyanazokat török/arab stb. izéket kapod, mint bárhol. Sajnos török rizs nem volt, amit szívesebben ennék köretnek, meg saláták sem.
Megosztom
Ha erre lennél éhes éppen -

Semmi Extra Budapest

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 28.
Egy éve betértünk a lányommal. Most meg elsétáltunk előtte. Mentünk valahová ebédelni. Kérdés, miért nem jutott eszünkbe, hogy ide bemenjünk? Nem tudom. Valahogy olyan, hogy egyszer kipróbálod, aztán mér nem érdekel. Talán ennyi az emlék. Nem volt nagyon rossz, meg nem volt nagyon jó. Tulajdonképpen nem is kötnék bele semmibe.
Megosztom
Ha éppen ott vagy éhes -

Szerencse Wok Tapolca

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár éve működik a hely, és épen arra jó, hogy megérkezz valahonnan távolról, bevásárolj magadnak és közben egyél egy nem túl jót, de nem is rosszat. Ha éppen ott jön rád. A hölgy, aki állandó bútordarabja a helynek, kedves é rugalmas, a kínai ételek se jobbak, se rosszabbak a máshol kaphatóaknál.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 11.
Az idei nyár egyik kirobbanóan jó gasztroélménye volt Kánya Zoli Halsütőjében a fogas. A tudatlan és igénytelen magyar szerte a tó partján hekket kér a sütödékben, és "balatoni ebéd"-nek nevezi az argentin halat. Brrr. Itt viszont, az autentikus helyen keszeget és pontyot eszel, fogast és pisztrángot is ha akarsz, de harcsa is van.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valaha régen már megfordultam itt, jó emléket hagyott, örültem, hogy újra erre járhattam és ráadásul éhesen. Meglepett, hogy tele volt és minden asztal foglalt, nagyon népszerű lehet, gondoltam. Annak ellenére, hogy nem volt foglalt helyünk, kerítettek nekünk egy nagyon elfogadható asztalt. Kicsit tényleg retró, de nem áll rosszul neki.
Megosztom
2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 10.
Régebben mintha jobb lett volna. . . vagy csak rosszul emlékszem. Nem volt túl lelkes a fogadtatás, amikor valahogy kibukdácsoltunk a 44-es utat elhagyva egy kis kitérő kedvéért, Szarvas mellett. Helyi erők taszigálták a dákóval a golyót. . .
Megosztom
Visszatérés a tett színhelyére -

Szlovák Söröző & Étterem Budapest

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamit illene kiegészítenem az értékelésen. . . tegnap este beültünk vidékről jött barátaimmal ide, nem a szép emlékek miatt, hanem azért, mert ez volt közel és ez jutott eszembe. Éppen egy asztal volt még, ami nem volt foglalt. Hát bezsúfolódtunk szűken. A kínálat nem volt túl jó, amit kértünk, arról egy oda-vissza séta keretében közölte a hölgy, hogy nincs a konyhán csak az étlapon, ezért kértünk inkább mást.
Megosztom
2015. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma arra sétáltam és eszembe jutott. Valamikor régen jó volt itt találkozni másokkal, de nem az étterem a jó emlék, hanem az arc meg a társaság. Kb. két hónapja bementem egyedül. Fura, mert csak úgy nem ülök be egy sörre ok nélkül, de éppen erre jártam, szomjas voltam.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 17.
Csak azért, hogy ide bemenjek, nem mentem még el odáig. Autóval megálltam már előtte, mert jobb nem jutott az eszembe. Gyalog is csak akkor, ha más nem volt nyitva. Nem igazán rossz a hely, ehető az étel, de nem túl jó valahogy semmi. Van valami sajátos hangulata, néha németek ücsörögnek a kinti asztaloknál, néha a helyi erők összejönnek bent és nem nagyon zavartatják magukat, hogy vendég ül kint, harsányan vidulnak és káromkodnak.
Megosztom
Valami álandóság a mozgó világban -

Csülök Csárda Budapest

2015. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 16.
Csülök Csárda és Oszkár! Valaha ott dolgoztam, rendszeresen eljártunk ebédelni, még társasági összejövetelt is többször szerveztem oda. Oszkár, a tulaj, állandó, nem változik. Évente egyszer azért arra járok, még ha most távolabbra is rakott az élet, hogy benézzek. nem mindig van már nyitva, úgy látom.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX