Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
87
362
226
39
1
3346

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Néha beugrom ide, pl. ráéhezem egy szendvicsre, népszerű a hely, általában sorban is állnak az emberek. Többen szolgálnak ki, daráló az egész, de valahogy mégis a rendezettség egy bizonyos fokát sugallja. Még többen kellenének, az ajtón kint a felirat, hogy felvesznek még dolgozót. A szendviccsel nem is volt semmi hiba, mondtam, itt szeretném megenni, nem ennék az utcán, Budapest leglégszennyezettebb légterében.
Megosztom
Hát nem is tudom -

Ribizli Édesműhely Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Biztos finom, én elhiszem. Ma igen lelkesen be is rontottam volna. Arrafelé jártam, és lám, megvan, itt a helyem. Tudom, hogy nincs helyben fogyasztás, tudom, hogy csak rendelés van. Hölgy bent ül. Én lelkesen fogom a kilincset, hogy éltessem a helyet és információt nyerjek. Közel lakom, és ha ez tényleg, akkor csak idejárunk ezentúl!
Megosztom
Kóstold meg te is! -

Pipipont Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Estefelé kerestem valami helyet, ahol nyugodtan ehetnék valamit. A Grundban voltam, a Corvin mellett, de olyan tömeg volt hétköznap este minden termében, hogy reménytelen volt valami betevőhöz jutni. Így hát elindultam a körúton. Ezt találtam, többek között, ami újnak és érdekesnek tűnt. Ráadásul szinte üres is volt.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Véletlen találat. De nem is baj. Igaz, 15 óra után estem be ide, vegyük hozzá, hogy nyilván sok dolog elfogyott péntek délutánra. A maradék erdei gombaleves nem volt jó, csupán egy langyos sós lé, némi halvány gombaízzel. A mennyisége jelentős volt, de így sem feledtette az ízét. Rántott csirkemellet kértem, a maradék sültkrumplival.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Hirtelen ötlet volt, hogy menjek tovább és keressek valami vasárnap is nyitvatartót. Fehérvári út, kanyar, itt biztos van valami nyitva, Tesco környéke, mindenféle boltok, büfék. . . és akkor akadt ez. Ma valahogy nem sikerült örülnöm neki, elsősorban a hagymakarikák vonzanak a Burger Kingben, kértem valami csirkés-baconos menüt, nem volt jó ötlet.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2.
Körülbelül egy hónapja újranyitott a legenda, a régi/új Hableány. Van benne egy kicsi ebből is, abból is. Meg van, ami előnyére változott, van, ami nem. Most a Laposa Birtok (építkező birodalom) terjesztette rá ki a hatalmát. Na, ki ne próbálná ki, akinek a múltja Badacsonyban (is) gyökeredzett? Bementünk szépen egy kánikulai hétköznapon, hogy itt költenénk el délebédünket.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Mindegy, hogy ajánlom vagy sem, de te akkor is bemész ide, ha itt vagy. . . ugyanis nincs más a környéken. És még csak rossznak sem mondható. Kiemelt pozícióban van, a parkolóban leteszed a kocsit (mivel is jönnél még ide? ), fizetsz érte sokat, és elindulsz a kultikus hídon át a kultikus sziget felé. Akár odafelé, akár visszafelé, meg fogsz éhezni vagy szomjazni.
Megosztom
Töltekezés a bevásárlóközpontnál -

Belfrit - Allee Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Nem erre gondoltam, de ez volt közelebb. Az Allee mögött, a hátsó kijáratnál állnak ilyen gasztovagonok, a Belfrittel nem rémlett, hogy már kapcsolatba kerültünk itt. Legyen. Nem hamburgerre voltam éhes, de néha elmegy az is. Csirkés legyen, menüben, krumplival. Kis várakozás után, ami olyan kötelező ácsorgás, lődörgés a vagon előtt, meg is kaptam.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Kifejezetten pocsék ötlet volt ma tőlem, hogy ide bementem. nem is nagyon látszik kívülről, hogy kínai gyorsétterem, csak annyit olvastam, hogy Rondo. . . nem figyeltem, Kiderült, hogy nem is Rondo, hanem Arany Liliom, de ez a kínai éttermeknél gyakran előfordul. De ha már bent voltam, nem fordultam vissza, kétesélyes, gondoltam.
Megosztom
Érdekes evőhely -

PeP Burger Újbuda Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Éhséget csillapítani jártam a várost, a Budafoki úton találtam ezt a helyet ma. Nem rémlett, hogy ismerném, hát akkor rajta! Rajtam kívül senki nem volt bent, csak a pultban a legény. Mondtam, mijáratban vagyok. A legjobb helyre jöttem, biztosított. Nem nagyon vágytam hamburgerre, de láttam, hogy itt ez van, hát már a nevéből is rájöhettem volna kínt is.
Megosztom
37 oldalon / 362 találat


TérképX