Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
434
257
45
1
3868

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
Gyula Bácsi Piccolo Sörbárja életmentő funkciót látott el tegnap. A Godot Galériában teremőrködtem tegnap egy jótékonysági akció keretében, de arra nem számított, hogy a romos gyárépületbe települt képtárban ennyire hideg lesz. Pokrócokba burkolva vacogtunk a kolléganőmmel és hirtelen eszembe jutott, ami egyébként, más esetben szinte soha, hogy hááá, ha lenne egy kis presszó, csehó, bármi a környéken, jaj, bekapnék egy felest, hogy legalább belülről fűtsem magam.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma valami baleset volt a 17-es villamos vonalán, leszállítottak bennünket valahol a Császár uszodánál, aztán fusson mindenki, ahogy tud. Én meg futás közben arra is gondoltam, hogy nem is ebédeltem még ma. Na, de lássuk, hol is fogok? Olyan nagyon vonzó, biztató betérő nem akadt útközben, eljutottam a Kolosy térre, ott már jobban figyeltem, benéztem ide is, oda is.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valahová a Népszínház utcába igyekeztem és akkor rám talált ez a kifőzde, vagy én találtam rá, tulajdonképpen mindegy is. Ebédidő vége, inkább amolyan koradélután volt, rajtam kívül nem is volt vendég. A kínálat is szerény már, de ez nem a hely hibája, hanem a későnjövőé. Viszont ami maradt, az abszolút rendben is volt!
Megosztom
Óbudai félmúlt -

Kerék Vendéglő Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A Tímár utcába igyekeztem ma és a tér sarkán találtam a Kerék Vendéglőt, nem ide készültem, de ha már itt voltam, egy óbudai kisvendéglő, az már döfi! Vendég alig, üljek bárhová, érezzem jól magam. Ok. Valamit, ami gyors és van is. . . megbeszéltük, hogy húslevest fogok enni májgombóccal, meg pacalt, igazi pacalt, semmi köröm, csülök, velő, hozzáadott miegymás.
Megosztom
Lehet, hogy én voltam a hibás -

Da Giovanni Pizzeria Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
Vágyódva gondoltam arra, hogy pont szemben, a Karinthy út túloldalán a Black Dogban az utóbbi idők egyik legjobb pizzáját ettem, és most itt ülök a híres-neves Da Giovanniban és eszem ezt a vacakot. . . de hát a pizza részben olyan, amilyenre kérjük. Hogy mit ennék, erre csak mondogattam, hogy legyen benne ez is, meg az is. .
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Most itt valami félrement. . . idejöttem, hátha segít valamit a bolton, hogy a szemmel láthatón maradéknak tűnő ételeket valaki segít elfogyasztani vasárnap délután és még fizet is érte. Nem kellett volna. Egyedüli vendég voltam, ott integettem a tálcácskámmal, mint a zászlós matróz, míg végül rám is sort kerített a két lányból az egyik.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
Már párszor próbáltam bejutni ide, eltérő napszakokban, de mindig zsúfoltnak találtam, tele volt. . . kb. egy hete is, eszegetési szándékkal jöttem, aztán csak nézelődtem, nincs hely, elmentem. Ma meg csak azért is. . . kikértem két szendvicset, egy tojáskrémest meg egy csibefalatkásat, és mit igyon itt az ember, hát persze, hogy tejet. És még hely is akadt.
Megosztom
Kínai pince -

Taipei Wok Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szóval, a Lónyai és a Török utca sarkán van ez a dolog, de leginkább a föld alatt. Fent egy falatka pult meg egy hűtő meg egy valami polc, pár négyzetméter. Nem tudom, hogy hogyan működik, én bementem, van egy jelzőcsengő, hogy van ám itt valaki, kamera is van a falon, aztán csak ácsorogtam egy darabig és vártam.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 13.
Ma itt volt érkezésem. Két nagyforgalmú út sarkán van, jól látható helyen. Semmi különösebb oka nem lehet senkinek arra, hogy idejöjjön, ha csak éppen nem itt tör rá az éhség. Az étel (hagymás kacsahús, pirított tésztával, káposztás savanyúsággal, egy picit érdektelenebb volt az átlagnál, a tészta mintha nyersebb lett volna a kelleténél, a kacsahús meg hát semmi különös.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát összejött ez is. . . próbálkoztam párszor, de vagy ezért, vagy azért nem sikerült, Hol nem jutottam be, hol meg lekéstem a zárást. Ma rákoncentráltam nagyon, és csak megérte várni. . . Szóval, mérlegre kell itt tennünk a pluszokat és a mínuszokat. Mínusz az, hogy hol is van ez. . . egy ótvar szerviz- és roncstelep, raktárak stb. kellős közepén.
Megosztom
44 oldalon / 434 találat


TérképX