Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
78
325
213
34
1
3079

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor budaörsi értékelései

Kis csendes sziget -

Budakert Vendéglő Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 17.
Dübörgő forgalom van az 1-es főúton, meg nyomorúságos kánikula is. Az ember valami árnyas helyre vágyik inkább. . . és ez éppen az! Egy körforgalom kellős közepén áll Budaörsön, egy fagylaltos szomszédságában, de harmincat lépsz befelé a forgalmas útról és egy árnyas, csendes helyen vagy, nagy, hűs lombok alatt, magyaros vendéglő-fílingben.
Megosztom
Egy új találat -

Kantin Falatozó Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tegnap egy ismert lakókocsi felé indultam az Auchan mögött Budaörsön, amivel idáig sohasem volt szerencsém, bár érdekeseket főzhetnek ott is. Hűlt helye volt, a parkolót éppen erősen építik és be van kerítve. A mellette lévő éttermet felverte a gaz és éppen eladó. Így az ember hirtelen éhesebb lesz, mint szokott.
Megosztom
Sivár élmény -

Pyrgos Taverna Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 12.
Valahonnan a bíróságról lesétálva lettem éhes, meg figyelmes erre a helyre. Színei és neve alapján görög ízélményt ígért. Én meg nem álltam ellent. A lány a pult mögül már a belépéskor köszönt hangosan, ez jó indítás volt. Kicsit napközis volt hangulat. Így hát a kisvárosi kocsma jellegű belső térbe tértem be (hogy kerül a kocsma a napközibe?
Megosztom
Azért ez javult -

Auchan Bistro Budaörs

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen az Auchan belső büféje Budaörsön egy elég bánatos evőhely volt, nem tudom, néha mi vonzotta oda az embereket, amikor kint, 50 méterrel arrébb 10 jobb lehetőség közül választhattak volna. Állni lehetett a piszkos asztaloknál és beszáradt, elég ízelten csirkeszárnyakat rágicsálni.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ne várj valami nagyon kényelmes étkezést, ez csak egy bisztró. De annak nagyon jó! Belül van az Auchanban, a vásárlótérben, a halak mellett. Meglepően érdekes hely, viszonylag szűk kínálat, de ami van, a kitűnő! Én 2. 000,- forintért ettem garnélás tészták, elsőrangú volt és bőséges adag. Ott készítik kedélyesen a szemed láttára.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Erre jártam, rájöttem, hogy lefényképeztem ezt a helyet, de nem írtam róla semmit annak idején. Na,, akkor együnk egy ugyanazt. A parkolóban, ahogy az ilyen helyen szokás, mindig áll néhány különleges küldetésű autó, különleges utasaival. Ilyen helyeken beszélnek meg találkát, nem enni jönnek. A nagyarcok több autó helyét is átlósan elfoglalják laza pökhendiséggel.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Bevallom, ritkán eszem pizzát. valaha többször előfordult. De ma már inkább az igénytelen ételek között tartom számon. Ide is, azt hiszem, azért botlottam be, mert a többi étterem már zárva volt. Ehhez képest nem volt rossz, amit kaptam, de az nagyon gyalázatos volt, hogy a műanyag villát vagy a kést nem lehet másképp megfogni, kivenni, csak a fogainál vagy a pengéjénél fogva.
Megosztom
Nevezetes találkahely -

McDonald's - Garibaldi utca Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerintem 10 magyar közül 8 beszélt már meg itt találkozót valakivel. Balatonra, Bécsbe stb. való indulás esetén kitűnő randihely a többiekkel, itt tankol autó, ember, WC-re megy, bevárja a többieket, aztán indulás. . . Én is voltam itt már így többször, ezért furcsa, hogy "nem járt" itt még senki az ittjartam. hu nép közül. Ma ezért benéztem, hogy mi változott.
Megosztom
Kánikulában minden oázis -

Leonardo Fagyizó Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a fagyizó egy országos főút mentén, egy körforgalom partján van. Csak ide, csak azért, hogy itt egyek fagyit, nem jöttem volna el, de így, hogy arra sétáltam, hát persze, mint szomjazó teve, azonnal. A város központjában van, a Templom tértől nem messze. Nagy adagot adnak, és a lány, aki kiszolgál, kedves volt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Régen is voltunk itt, családdal, nem is egy rossz emlék. Ma csak úgy egyedül sétáltam erre, hát, ki nem hagytam volna. Mondjuk, nem frontálisan mentem be, hanem a hátsó ajtón. Így romantikusabb, a lépcsőkön, teraszokon át, de másrészt, mintha egy lakótelepi ház belső udvara lenne. . . a belső tér viszont elég kellemes.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX