Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
435
264
45
1
3871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor budaörsi értékelései

Erdélyi boszorkány -

Erdélyi Ízek Konyhája Budaörs

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hete történt. . . nem túl friss az emlék, de valami még rémlik. Sokszor az határozza meg az étkezés helyét, hogy az ember hol tud parkolni. Például Budaörs közepén, a főúttal párhuzamosan akadnak kialakított parkolóhelyet, oda felgurultam hát, aztán lesz, ami lesz. . . és éppen ennek az üzletnek a kapuja előtt volt egy szabad hely, gondoltam is, hogy talán a gondviselés.
Megosztom
Mert ez azért elég jó -

Adler Étterem Budaörs

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kérdés csak az, hogy négyesek, vagy az ötösök sorát gyarapítsam? A kérdés egy kérdésen dőlt el: az ebéd végénél a felszolgáló megkérdezte, hogy "kedveskedhetnek még valami desszerttel vagy kávéval? " Nem azt kérdezte, hogy hozhatok-e vagy kér-e stb. hanem azt, hogy kedveskedhetnek-e? Hopp, és akkor itt az ötös! Szóval, abszolút megfelel a hely az elvárásoknak.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
Jó hely ez a Halpatkó. . . mondjuk, egy kis hibával. Az Auchan un. korzóján van, a KFC és a cipóbolt között, kb. két hónapja. Odamentem, mafláztam egy sort, ahogy kell, ha új helyre megy az ember, aztán szóba is elegyedtem. A fülében nagy karikákat lengető srác lehet, hogy a tulaj volt, de mindenesetre birtokosként sorolta fel a halakat: "van pontyom, van harcsám, van fogasom.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát összejött ez is. . . próbálkoztam párszor, de vagy ezért, vagy azért nem sikerült, Hol nem jutottam be, hol meg lekéstem a zárást. Ma rákoncentráltam nagyon, és csak megérte várni. . . Szóval, mérlegre kell itt tennünk a pluszokat és a mínuszokat. Mínusz az, hogy hol is van ez. . . egy ótvar szerviz- és roncstelep, raktárak stb. kellős közepén.
Megosztom
Nos, hát nem is tudom -

Starbucks - Auchan Budaörs

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 28.
Egyszer élünk - kiáltottam és berontottam a Starbucks-ba. Jó, persze, tudom, hogy nem egy tipikus kajálda, de mégis az volt kiírva, hogy "ebéd". . . hát legyen ez. Az "ebéd" nevű táblán három szendvics látható, kisebb, meg nagyobb is. Kérdeztem a lányt, hogy ennék és mi van benne? Hát ott van lent, ott lehet megnézni a pultban alul.
Megosztom
Kis csendes sziget -

Budakert Vendéglő Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 17.
Dübörgő forgalom van az 1-es főúton, meg nyomorúságos kánikula is. Az ember valami árnyas helyre vágyik inkább. . . és ez éppen az! Egy körforgalom kellős közepén áll Budaörsön, egy fagylaltos szomszédságában, de harmincat lépsz befelé a forgalmas útról és egy árnyas, csendes helyen vagy, nagy, hűs lombok alatt, magyaros vendéglő-fílingben.
Megosztom
Egy új találat -

Kantin Falatozó Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tegnap egy ismert lakókocsi felé indultam az Auchan mögött Budaörsön, amivel idáig sohasem volt szerencsém, bár érdekeseket főzhetnek ott is. Hűlt helye volt, a parkolót éppen erősen építik és be van kerítve. A mellette lévő éttermet felverte a gaz és éppen eladó. Így az ember hirtelen éhesebb lesz, mint szokott.
Megosztom
Sivár élmény -

Pyrgos Taverna Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 12.
Valahonnan a bíróságról lesétálva lettem éhes, meg figyelmes erre a helyre. Színei és neve alapján görög ízélményt ígért. Én meg nem álltam ellent. A lány a pult mögül már a belépéskor köszönt hangosan, ez jó indítás volt. Kicsit napközis volt hangulat. Így hát a kisvárosi kocsma jellegű belső térbe tértem be (hogy kerül a kocsma a napközibe?
Megosztom
Azért ez javult -

Auchan Bistro Budaörs

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen az Auchan belső büféje Budaörsön egy elég bánatos evőhely volt, nem tudom, néha mi vonzotta oda az embereket, amikor kint, 50 méterrel arrébb 10 jobb lehetőség közül választhattak volna. Állni lehetett a piszkos asztaloknál és beszáradt, elég ízelten csirkeszárnyakat rágicsálni.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ne várj valami nagyon kényelmes étkezést, ez csak egy bisztró. De annak nagyon jó! Belül van az Auchanban, a vásárlótérben, a halak mellett. Meglepően érdekes hely, viszonylag szűk kínálat, de ami van, a kitűnő! Én 2. 000,- forintért ettem garnélás tészták, elsőrangú volt és bőséges adag. Ott készítik kedélyesen a szemed láttára.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX