Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
273
188
31
1
2778

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor budaörsi értékelései

Sivár élmény -

Pyrgos Taverna Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 12.
Valahonnan a bíróságról lesétálva lettem éhes, meg figyelmes erre a helyre. Színei és neve alapján görög ízélményt ígért. Én meg nem álltam ellent. A lány a pult mögül már a belépéskor köszönt hangosan, ez jó indítás volt. Kicsit napközis volt hangulat. Így hát a kisvárosi kocsma jellegű belső térbe tértem be (hogy kerül a kocsma a napközibe?
Megosztom
Azért ez javult -

Auchan Bistro Budaörs

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen az Auchan belső büféje Budaörsön egy elég bánatos evőhely volt, nem tudom, néha mi vonzotta oda az embereket, amikor kint, 50 méterrel arrébb 10 jobb lehetőség közül választhattak volna. Állni lehetett a piszkos asztaloknál és beszáradt, elég ízelten csirkeszárnyakat rágicsálni.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ne várj valami nagyon kényelmes étkezést, ez csak egy bisztró. De annak nagyon jó! Belül van az Auchanban, a vásárlótérben, a halak mellett. Meglepően érdekes hely, viszonylag szűk kínálat, de ami van, a kitűnő! Én 2. 000,- forintért ettem garnélás tészták, elsőrangú volt és bőséges adag. Ott készítik kedélyesen a szemed láttára.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Erre jártam, rájöttem, hogy lefényképeztem ezt a helyet, de nem írtam róla semmit annak idején. Na,, akkor együnk egy ugyanazt. A parkolóban, ahogy az ilyen helyen szokás, mindig áll néhány különleges küldetésű autó, különleges utasaival. Ilyen helyeken beszélnek meg találkát, nem enni jönnek. A nagyarcok több autó helyét is átlósan elfoglalják laza pökhendiséggel.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Bevallom, ritkán eszem pizzát. valaha többször előfordult. De ma már inkább az igénytelen ételek között tartom számon. Ide is, azt hiszem, azért botlottam be, mert a többi étterem már zárva volt. Ehhez képest nem volt rossz, amit kaptam, de az nagyon gyalázatos volt, hogy a műanyag villát vagy a kést nem lehet másképp megfogni, kivenni, csak a fogainál vagy a pengéjénél fogva.
Megosztom
Nevezetes találkahely -

McDonald's - Garibaldi utca Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerintem 10 magyar közül 8 beszélt már meg itt találkozót valakivel. Balatonra, Bécsbe stb. való indulás esetén kitűnő randihely a többiekkel, itt tankol autó, ember, WC-re megy, bevárja a többieket, aztán indulás. . . Én is voltam itt már így többször, ezért furcsa, hogy "nem járt" itt még senki az ittjartam. hu nép közül. Ma ezért benéztem, hogy mi változott.
Megosztom
Kánikulában minden oázis -

Leonardo Fagyizó Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a fagyizó egy országos főút mentén, egy körforgalom partján van. Csak ide, csak azért, hogy itt egyek fagyit, nem jöttem volna el, de így, hogy arra sétáltam, hát persze, mint szomjazó teve, azonnal. A város központjában van, a Templom tértől nem messze. Nagy adagot adnak, és a lány, aki kiszolgál, kedves volt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Régen is voltunk itt, családdal, nem is egy rossz emlék. Ma csak úgy egyedül sétáltam erre, hát, ki nem hagytam volna. Mondjuk, nem frontálisan mentem be, hanem a hátsó ajtón. Így romantikusabb, a lépcsőkön, teraszokon át, de másrészt, mintha egy lakótelepi ház belső udvara lenne. . . a belső tér viszont elég kellemes.
Megosztom
Hát ez egy ilyen -

Örsi Bisztró Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Nem tudom, hogyan csinálják. Az összes üzlethez nőtt büfék, éttermecskék ugyanazt a dögunalmas kínálatot nyújtják, akármilyen nevű és akármilyen tulajdonosú üzletláncba mész be. Az ízetlen, sótlan rántott valamik, meg az ízetlen, sótlan kis köretke. . . na, itt még kiegészült viszonylag jó savanyúságokkal, ami azért pozitívum.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 11.
100 méterrel egy McDonald's után, 500 méterrel egy másik KFC előtt, hát csak a célforgalom. . . igaz, itt van KFC-Drive, szóval, autóból is lehet. De annyira azért nem jó, ha csak más ötleted nincs. A hangulatot egyébként csak fokozta vagy nem fokozta, hogy fogyasztás alatt a benti dolgozók spontán kórust alakítottak és valami ismert lakodalmas rockot nyomtak, elég hangosan és elég sokáig.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX