Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
435
264
45
1
3871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor gyulai értékelései

Mit tehetnék hozzá? -

Százéves Cukrászda Gyula

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 1.
Nehéz lenne elfogultság nélkül írni erről a helyről, azt hiszem, ahányszor csak Gyulán voltam, mindig el is látogattam ide. Fogalom a hely és ez a fogalom egybeforrt Gyulával. Most éppen egy társasággal voltunk szép őszben és a párnapos túra egyik fénypontja volt megint.
Megosztom
Hozzá tartozik a fílinghez -

Rondella Terasz Gyula

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 30.
Ha ott lődörögsz a gyulai vár körül, esetleg vársz valakire, ideális hely. Az ilyen helyek máshol, miután idegenforgalmi szempontból különösen frekventáltak, kifejezetten bántóan drágák! Ez viszont nem. Szolid, kellemes áron kapod az italok széles választékát, a pulthoz is lehet ülni, vagy csak úgy egy asztalnál a füvön, mindenképpen jó ötlet ide betévedni.
Megosztom
Még egy telitalálat -

Gusto Restaurant Gyula

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 30.
Kifejezetten az ittjartam. hu véleményeire támaszkodva választottam ezt a helyet vacsora céljából, egy 10 fős társaságnak. Pár telefon után lefixáltuk az időpontot. A hely egy kissé vegyes benyomást kelt, magyarkodós motívumok, ami amolyan korszerű elem ma, meg még eléggé sokrétű nemzetközi kínálat is, ami szintén korszerűnek mondható.
Megosztom
És minden jó, ha a vége jó -

Várkonyi Bistro & Bar Gyula

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 30.
Nagyon rosszul indult ez a kapcsolat, de végül kifejezetten happy end lett a vége! Gyulai szállásadónk ajánlotta ezt a helyet, mi meg, természetesen komolyan is vettük az ajánlást és persze, azonnal megpróbáltam 12 főre asztalt foglaltatni, már hetekkel korábban. Mondtam is az úrnak, akivel a szálást intéztem, hogy legyen szíves foglalni nekünk ott, helyben.
Megosztom


TérképX