Asztalfoglalás, körülmények megvitatása e-mailben, hatszor is váltottunk levelet, hogy mindent pontosítsunk, és kaptunk egy szép kerek asztalt egy külön kis sarokban-zugban, ahová pont befértünk, hat felnőtt meg egy babakocsis kicsi, és megkezdődött a dínomdánom. Nem volt semmi szentírás, semmi sem kötelező, nem volt lebeszélve, hogy menü vagy á la carte, bármit lehet, bármilyen kombinációban. Vejemmel ketten úgynevezett négyfogásos degusztációs menüre szavaztunk, én borpárosítással, ő meg vezetett, mások meg másokat ettek, felsorolni is hosszú és nehéz, sült zeller füstölt mandarinnal, citromos csirkeraguleves, argentin hátszín, mangalicaduett kelkáposztával, stb. A képeknek nincs ízük, de az ebédnek volt, és van a családban finnyás, válogatós frakció is, de nem létezett olyan íz, amely ellen bárkinek is kifogása lett volna, a zománcig kivakartuk a tányérokat mind, és mindenki el volt ragadtatva a saját fogásaitól. Elképesztően figyelmes a felszolgálás, példaértékű, minden aprósággal törődnek, hihetetlenül szimpatikus, értelmes, intelligens volt a felszolgáló, sok dolgot hozzáfűzött magyarázatként is, a boraimról külön mesélt, melyek Tokajból jöttek, Spanyolországból és Németországból, egyébként meg az előételtől a desszertig bezárólag minden tökéletes volt. És itt szabályosan szolgáltak fel mindent! Úgy, ahogy kell! Úgy fogta meg az üveget, a poharat, az evőeszközöket, a kiöntő kancsókat, ahogy azt egy étteremben mindenhol kellene. Egyes vélemények szerint ez volt a legjobb választás a családi ebédek számára. Azt nem állítom, hogy olcsón ettünk, nem is számítottam rá, de meglepett, hogy kevesebbet fizettem, mint vártam. Én durván 200-250 ezer forint közé képzeltem a számlát az ismert adatok alapján, ehhez képest 168 ezer volt, benne volt a szervízdíj is, ami itt, ekkora összegnél borsosnak látszik, csak a felszolgálási díj 25868, de állítom, hogy megérte. Egy hely, egy nap, ahonnan és amikor mindenki maximális elégedettséggel távozott.