Ugor egyéb értékelései

Értékelései
5
78
322
212
34
1
3064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor egyéb értékeléseit!

Ugor értékelései

Jobb, több, mint gondoltam -

Kis-Balaton Ház Zalavár

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
A Kis-Balaton felfedezése közben akad ez az információs centrum az utunkba, és abszolút hiba volna kihagyni! Szépen megépített környék, árnyas parkolóval, kicsit fura magyaros templomvalamivel, Cirillel és Metóddal a Bolgár Népköztársaság jóvoltából, de a bemutatóház abszolút jó élmény! Ízlésesen, szellemesen elhelyezett belső térben nagyon szórakoztató, informatív, a legtöbb, ami kihozható ebből.
Megosztom
Kis-balatoni kihagyhatatlan -

Kányavári-sziget Balatonmagyaród

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Ha az ember rászánja az idejét, hogy felfedezze a Kis-Balatont, akkor a Kányavári-sziget kihagyhatatlan ebből. El kell ide jönni és megtapasztalni. A közismert hídon átsétálva bejutunk a szigetre, és érdemes végigsétálni a hosszán.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha már Kis-Balaton, akkor el kell jönni ide is, persze! Némi autózás a környéken belefér, és olyan hely, amit érdemes felkeresni. De nem csak a bivalyok az érdekesek! Újabban ürgéket is mentenek nagy számban, ha az ember jól figyel, akkor mozog a rét a környéken, ahogy a kis fickók előmásznak, majd elbújnak a lyukakban.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valahogy kétszer is idekeveredtem az elmúlt hetekben és azt hiszem, feltétlenül említést érdemel, a múzeumok, egyéb helyek között. Az a típusú beépített tér, amivel egyre több helyen találkozhatsz, hogy régi egy gangos ház belső udvarát befedik, közösségi térré alakítják, így mentve meg értékeket a múltból és teremtve bele modern élhetőt.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, számtalanszor elmentem már mellette. Tapolca felől a legelső, impozáns épület. Csak nem esett le, hogy ez valami látogatható hely. A kanyarban, amikor beérsz a településre a nagyegyenesről, inkább nagyon figyelsz és fékezel, nem annyira a környezetet bámulod. De most bementem és egyik ámulatból a másikba estem.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem tudnék mást adni a Magyar Nemzeti Múzeumra, csak ötöst. Még akkor is, ha éppen túrják a kertjét, éppen akadályok vannak itt és ott, de amit találok benne sokszor az fantasztikus! Régen itt láttam a magyar koronát is, a koronázási ékszerekkel. Most éppen a Seuso-kincsek vannak kiállítva, de miért is érdekelnének, ha éppen most van a World Press Photo kiállítás?
Megosztom
2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rippl-Rónai József az egyik legnevesebb festőnk. Ha alkalom kínálkozik, hogy a keze vagy a lába nyomát megcsodáljuk vagy kövessük valahol, persze, hogy meg is tesszük! A szép ősz és Kaposvár ma módot kínált erre. De mégsem a múzeumba mentünk, hanem a házba, ahol élt. A képeit már többé vagy kevésbé ismeri az ember, a képek születési körülményeit nem annyira.
Megosztom
Nem tudhatod, hogy mit veszítesz -

Zselici Csillagpark Zselickisfalud

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha csak egy alkalom kínálkozik rá, hogy ezt megnézd, el ne mulaszd! Hatalmas, ötfogásos vacsora után, feketesötét igyekezet a Zselic erdejében a Kardosfa Hoteltől, botladozva, bosszankodva, félve, odaérve és láss csodát! ! A Csillagpark szakemberei két csoportra osztva a látogatókat, odaszegeztek bennünket az éjszakába, tátott szájjal az éget bámulva.
Megosztom
Hiánypótlás, ajánlattal -

Pajta Múzeum Szentbékkálla

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A környéken kószáltam néhány hete, panziókat, éttermeket néztem, meg hát a feledhetetlen vidéket, az eső szemerkélt is éppen, amikor rátaláltam az út mentén erre a helyre. Nincs eldugva, a település főútján van, de még nem fedezték fel sokan. Kapu szélesre tárva, ember nincs a környéken, séta a zöld udvaron át, és a pajtából, ami tényleg egy pajta, kopácsolás hallatszik.
Megosztom
2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közvetlen környék egyházi intézmények egész sorát rejti, utcákon át találkozhatunk idetartozó oktató, képző helyekkel, vendégházzal, püspöki palotával, de nyilván a püspökség egészének koronája maga a székesegyház épülete. Hosszú története van annak, mint minden hasonló intézménynek, alapítják, átépítik, háborús sérülést szenved stb.
Megosztom
4 oldalon / 34 találat


TérképX