Ugor egyéb értékelései

Értékelései
6
88
365
227
39
1
3370

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor egyéb értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, a kezdetek kezdete óta ismerem. Mióta létezik. Természetvédelmi major, a magyar állatok bemutatóhelye. Vannak/voltak állatok, amelyek viszonylagos szabadságban kóborolhatnak itt, egy zártabb területen szamarak vagy juhok, és persze vannak elítéltek is, zárt kis ketrecekben.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 6.
Nem téveszthető el, az úton van, ahogy a községbe bejövünk, rögtön az elején. Elgondolkodtató, impozáns építmény, erre járt valaki és a kedvéért felépítettek egy ekkora kőkaput. Mellette egy templom áll, fent egy kis dombon. Aki pl. a szabadkígyósi kastélyba jön, mindenképpen találkozhat ezzel, megáll és kiszáll, hogy mi is ez az izé, menet közben nem lehet elolvasni a feliratát.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 4.
Úgy emlékszem, régebben nem volt ez nyitva vagy nem volt kész, vagy nem is tudom. De most impozáns, igazi látványosság kívül is, meg belül is. Szépen felújított kastély. A belépés egy kissé bonyolult, még nem bejáratott dolog, mindenféle kombinációban lehet jegyet kapni, van a toronyba, állandó, meg időszakos kiállításra, és az automatáknál össze-vissza lengetik a leolvasók előtt a vonalkódos jegyeket az ügyetlenebbek.
Megosztom
Érdekes, hogy még nem -

Vármúzeum Gyula

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 3.
Csodálom, hogy még senki nem írt róla, pedig a gyulai éttermekben sokan jártak, az írások szerint. A gyulai vár fura egy építmény. Az ember nem ilyen várakat szokott találni országszerte, nem ilyen épet, nem ilyen kicsit, és nem ilyen fura helyen állót. De mindennek megvan a maga legendája, itt is legyőzött 1000 magyar vitéz 6000 törököt.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 1.
Különböző állapotokban láttam a kastélyt, volt, hogy be is mehettem és megcsodálhattam ott is, máskor meg csak kint rekedtem, és körbesétáltam. Most, az utolsó hétvégén nagy átalakításokba futottam bele, fel van ásva az egész park, tele van munkagépekkel a vidék, mindenhol le van kerítve. mint építési terület, de azért, ha elég bátor vagy, közelebb is lopózhatsz valahogy.
Megosztom
Jobb, több, mint gondoltam -

Kis-Balaton Ház Zalavár

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
A Kis-Balaton felfedezése közben akad ez az információs centrum az utunkba, és abszolút hiba volna kihagyni! Szépen megépített környék, árnyas parkolóval, kicsit fura magyaros templomvalamivel, Cirillel és Metóddal a Bolgár Népköztársaság jóvoltából, de a bemutatóház abszolút jó élmény! Ízlésesen, szellemesen elhelyezett belső térben nagyon szórakoztató, informatív, a legtöbb, ami kihozható ebből.
Megosztom
Kis-balatoni kihagyhatatlan -

Kányavári-sziget Balatonmagyaród

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Ha az ember rászánja az idejét, hogy felfedezze a Kis-Balatont, akkor a Kányavári-sziget kihagyhatatlan ebből. El kell ide jönni és megtapasztalni. A közismert hídon átsétálva bejutunk a szigetre, és érdemes végigsétálni a hosszán.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha már Kis-Balaton, akkor el kell jönni ide is, persze! Némi autózás a környéken belefér, és olyan hely, amit érdemes felkeresni. De nem csak a bivalyok az érdekesek! Újabban ürgéket is mentenek nagy számban, ha az ember jól figyel, akkor mozog a rét a környéken, ahogy a kis fickók előmásznak, majd elbújnak a lyukakban.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valahogy kétszer is idekeveredtem az elmúlt hetekben és azt hiszem, feltétlenül említést érdemel, a múzeumok, egyéb helyek között. Az a típusú beépített tér, amivel egyre több helyen találkozhatsz, hogy régi egy gangos ház belső udvarát befedik, közösségi térré alakítják, így mentve meg értékeket a múltból és teremtve bele modern élhetőt.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, számtalanszor elmentem már mellette. Tapolca felől a legelső, impozáns épület. Csak nem esett le, hogy ez valami látogatható hely. A kanyarban, amikor beérsz a településre a nagyegyenesről, inkább nagyon figyelsz és fékezel, nem annyira a környezetet bámulod. De most bementem és egyik ámulatból a másikba estem.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX