A lakószobák két szintesek, fent alszik a lakó vagy lakók a galérián, szolidan berendezett, de igényesen néz ki, nincs túldíszítés sehol. Lent van a heverésző, meg óriás TV 120 csatornával, végre itt rendesen működik minden, semmi matatás, bűvészkedés, WiFi nagyon jó, kivéve, hogy az emeleten néha nem működik. Van kis hűtő, kis mikrohullámú melegítő minden szobához, és van nagy, közös konyha is, esetünkben csak az enyém egyedül, nagyon jól felszerelt, még beépített mosogatógép is van. Több terasz, pihenőhely, az egész ház egy nádassal körülvett tóra néz, igazán hangulatos. Van dézsafürdő és szauna is, hátul az udvar végében meg nagy terem a szórakozásra, biliárddal, pingpong-asztallal. . . de érthető módon nem álltam neki egyedül pingpongozni. Szóval, sok a kényelmi berendezés. Udvaron sütögetőhely, miegymás. A szobához tartozó fürdőszoba nagyon rendben van, az mondjuk nem annyira, hogy csak egy nagy törülközőt kapsz, kéztörlő, kilépő, csúszásgátló az nincs. Nincs hajszárító, és mivel az elmúlt héten reggelente fagy volt, hát elfért volna, örültem volna neki. Viszont végre! ! itt rendes, nívós WC-papír van, nem azok az olcsó vacakok, amik a legtöbb szálláshelyen, ahol pl. , ezen is spórolnak rajtad, azaz a fenekeden. A tisztaság azért hagy némi kívánnivalót maga után, a gyorsforraló vastagon vízköves, akárhány öblítés után is fehér lepedédek úszkálnak a vízben. A WC is vízköves, van a folyadéknak egy pereme, határa, ami érdes sárga ásványi anyagot tartalmaz. Erre talán figyelni kéne. A házigazda meglepő közömbösséget tanúsít a vendég iránt, csak az érkezéskor láttam, a távozásomkor meg órákig fel sem vette a telefont, azt kérdeztem volna, hogy mit csináljak a kulccsal? Aztán később visszahívott délután, hogy nem érdekes, tegyem, ahová akarom, viszlát. És van még egy szigorú parancs, az itt lakóknak semmiféle hangos zenét nem szabad hallgatni, ez meg van tiltva, mint a csecseneknél vagy táliboknál. De ezzel együtt és ettől függetlenül remek kis szállás, ajánlom is, olcsó és jó.