waltergabor1962

waltergabor1962 adatlapja

26Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.08.07
Utoljára itt2019.10.21

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2018. december 10.barátokkal járt itt
Ismét megszálltunk a szállodában. Azonban elmúlt a korábbi varázsa. Csendes, nyugodt helyen van, nagy parkolóval, magyaros finom ételekkel. Eddig jó, de most sorolom a bajokat. A szállodában az élményfürdőzés kizárt, mert egy 10 személyes élménymedence jut akár 40 emberre. A többi medence hideg, alkalmatlan élményfürdésre.
Felhasználó fényképei:
Szent István Hotel Eger - Szent István Hotel Eger - Szent István Hotel Eger - Szent István Hotel Eger -
Még több kép (1 db) >>
Szörnyű 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
Az augusztusi hétvégét Szekszárdon töltöttük a párommal, Merops Hotelben megszállva. A szombati megérkezés után elfoglaltuk a szállást, majd sétáltunk egy nagyot a gyönyörű belvárosban, végül felsétáltunk a távoli mellék utcában lévő Aranykulacs Kisvendéglőhöz.
Kiváló 2017. augusztus 7.a párjával járt itt
Évek óta rendszeresen megszállunk itt a párommal, (és még sokszor szeretnénk). Kedves kiszolgálás, nyugodt pihenés vár ránk. Az élmény- és termálfürdő a közelben. Talán annyi a hátránya, hogy kb. 400 méter kell sétálni a fürdő bejáratig, esőben vagy télen valakit ez zavarhat, de a nyugodt pihenés nálunk mindent megelőz.
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?