Tavalyi Azúr Hotel egynapos wellness látogatása után döntöttünk az idei év több napos nyaralását a Siófoki Azúrba visszalátogatva töltjük. Nagy meglepetésünkre az éttermet átépítették átalakították nagyon exkluzív és hangulatos étterem illetve büfé szigetet varázsoltak a megálmodók.
Az étel kínálat is bővült és szerintem az ízvilág is változott sokkal több a gyomor kímélő egészséges étel , persze aki tele akarja tömni a pocakját az is megtalálja a neki való kondért! A szobák és a wellness körüli apartmanok tágasak jól felszereltek semmiben sincs hiány, takarítás is napi szinten alaposan végződik. A forróság ellenére a parton az árnyas fák és a gyerekeket kifeszített napvitorlákkal védik. Balatonról is pár szót a víz minősége tökéletes rengeteg embernek nyújt feltöltődést pihenést a legnagyobb tavunk! Azúrka számos program lehetőséget kínál hétvégenként artista növendékektől a Dj. -ig partyzni vagy csak részt venni bárhogy döntsön a kedves vendég,délutáni "vizibalett"-et nem kihagyni jó zenére alaposan lemozogni a büfében felszedett kilókat!
Gyönyörű helyen fekszik, közvetlenül a Balaton partján. Saját, elkerített strandja van. A szálloda tiszta, a személyzet rendkívül kedves. Az animátorok is aranyosak. A wellness kiváló. A gyermekeim rendkívül élvezték! :) Különleges diétán vagyunk, itt még abban is segítettek, hogy külön desszertet kaptunk, amelyet csak nekünk készítettek.
Nagyon hálásak voltunk érte! (Ilyet nem sok szálloda tesz meg). Tény, hogy kicsit drága, de mi már februárban előfoglaltunk, így jóval olcsóbban nyaralhattunk, mintha nyáron jutott volna ez eszünkbe.
A családommal töltöttem itt négy napot, jól éreztük magunkat, tökéletes kikapcsolódás volt, teljesen feltöltődtünk energiával. A személyzet segítőkész, az ételek nagyon finomak voltak, az étterem gyönyörű, bármilyen kérésünk volt, teljesítették. Gyönyörű a hotel környezete, a szobák jól felszereltek, kényelmesek és szépek. Mindent köszönünk!
6 fővel érkeztünk a szállodába szobat kora délután. Szobákat egyből eltudtuk foglalni, szép felújitottakat kaptunk. Egyik szobában a hajszáritó nem működött, törött volt. / ezt jeleztük is a recepción /. A wellness megnyerő volt számunkra. Hallottuk, hogy van a prémium hotelnek is van wellness részlege, oda átlehet menni.
Át is mentunk, csak éppen nem tudtuk kiegészítő jegyet kell venn, ki is dobtak nem kellemes stílusban. Az vacsora, reggeli, ebéd teljesen megfelelt , finomak voltak. Meglepően magasak az italárak. Nem egy 4* wellness hotelben jártunk már, visszatérő vendégek vagy pár szállodában, de ilyen magas italárakkal sehol nem találkoztunk. Csak annyit asványvíz 0,33-a 590 Ft + szervizdij. Kellemetlenség ami ért, hogy a szobákat 16 óráig kellett elhagyni, de a mágnes zár 10 órakor mindhárom szobát lezárta. Külön menni kellett a recepcióra ez miatt, jó poénnak vették a recepciósok elnézést elfelejtettek kérni, hisz ők hibáztak. Fiatalok a recepciosok vihogtak, összevissza. Ez igencsak nem tettszett. A kellemetlenségeket figyelmen kivűl hagyva, szombati szieszta csomagra még elmegyünk, most már tudjuk mire kell figyelnünk.
Standard szoba: Akciós ár 2 éj, 2fő 80ezer Ft + parkolás + adó. Két ágyas Standard + szobát foglaltam + 14 ezer 94ezer Ft-ért. " Naívan gondoltam jobb kényelmesebb. Kaptunk egy egy személynek esetleg megfelelő szobát! Két kis bőröndöt bevittünk egyikünknek ki kellett jönni.
Éjjeli szekrények helyett egy darab kis ferdén álló polcocska, asztal nuku,a ruhásszekrénybe egy ember téli ruházata és egyebek nehezen beférnek. De hová teszi a két ember két darab közepes méretű bőröndöt és a ruháit. Semmi más rakodó hely nincs. Az ágy mellett alig van hely. Reklamáltam jöttek a hazugságok:azért mert franciaágyast kértem, azért mert felújított szoba. A terasz ajtót nem lehetett rendesen becsukni dőlt a hideg Stb. Szétnéztünk az olcsóbb standard szobák nagyok kényelmesek szépek. Nem tudtak másik szobát adni mert telt ház van. Kiderítettük a szobánkat egy "Celeb"-nek adták! Szemétség! Amit mi kaptunk az 1115-ös szoba. A folyosó és a lift klozet szagban bűzlött! A vacsora választék enyhén szólva szűkös volt. A disznótorostól többen gyomorrontást kaptunk! A beígért szendvics satnya ócska zsíros kenyér volt. A program a Sláger FM szervezésében történt! Ígérték majd máskor kompenzálnak ha lesz ilyen . . . . Elégedetlenségem nyomdafestéket nem tűrő szóval tudnám kifejezni. 2017. 02. 24. -26. 3nap 2 éj voltunk itt. 02. 26-án volt a születésnapom tönkre vágták!
A férjemmel évente legalább egyszer visszajáró vendégek vagyunk a hotelbe. Első alkalommal egy céges rendezvény miatt jutottunk el azóta viszont édes kettesben rendszeresen megyünk :) Ebben a hotelben minden megvan ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kell kicsinek nagyoknak egyaránt. A hotel saját elkerített partszakasszal rendelkezik.
Rossz idő esetére pedig egy hatalmas wellness részleggel. A hotel tiszta, rendezett szobákkal, kedves személyzettel, finom ételekkel. Februárban egy akció keretében volt szerencsénk a hotel Prémium részét kipróbálni. Nagyon hangulatos, csendes, külön wellnessel rendelkező szárny. De bármikor átmehettünk a hotel másik részébe is. A vacsora egy 5 fogásos nagyon finom menü volt, melyet kettesben gyertyafényes hangulatos környezetben fogyaszthattunk el. Még biztosan visszatérünk :)
Egy céges meghívás alkalmával töltöttünk egy éjszakát a Hotel Azúr Prémium részlegében. Már a fogadtatás kellemes benyomást keltett. A későbbiekben csupa kellemes érlény ért minket: a szoba kényelmesen nagy, nappali részleggel egyben, a fürdő szintén kényelmes méretű. Mindehhez méretes terasz tartozik (bár ezt tél lévén nem igazán tudtunk kihasználni).
Az ételek megfelelőek voltak, bár nagyobb választékra számítottam. A wellness részleg a kép alapján kicsinek tűnt, ám a gyakorlatban megfelelő volt: jót úsztam, szaunáztam. S még bowlingozni is tudtunk. Szerettem volna hamarosan visszatérni, de üres hely egyáltalán nem volt: nem is csodálkozom ezen. Gratulálok! !
Júliusi főszezonban a nyár legforróbb napját tölthettük el ebben a csodálatos szállodában. Tágas és a tömeg eloszlott nem volt sehol nyomorgás a benti pezsgőfürdő víz hőfoka tökéletes volt a lazuláshoz. Kinti medence tisztasága ragyogóan tükröződött a napfényben.
Negatívumnak egyet tudok leírni a kinti teraszon sokat kellett várni a "strand" kajára ami egyszerű HotDog és Sültkrumpli volt:( Friss volt finom volt de majd egy órát vártunk rá. Öltözők WC tisztaságával sem volt gond úgy láttam elegendő "tanuló" segítkezik a napi rutin feladatok elvégzésében a medencék és az öltözők takarításában. Programnak klassz volt a "vizibalett"élvezettel követtük az utasításokat a medencében!
Több alkalommal vettük már igénybe az egy napos wellness szolgáltatást. Általában jók a tapasztalataink. Az utolsó alkalommal nem volt az öltözőkben takarítónő, ami a marék hajak és a WC látványából derült ki, és a nap folyamán csak fokozódott, egy 4*-os szállodában. A tusoló lefolyók eldugultak.
A botrányos öltöző ellenére a wellness részleg jó, nagy a vízfelület, kellemes vízhőmérséklettel, kinti medence is van, és a strand. Az ebéd választéka szinte minden vasárnap ugyanaz, átlagos ízekkel. A wellness része miatt valószínű gyakori egy napos vendégek leszünk.
Életem első Balaton parti élménye. Párommal nagyon jól szórakoztunk. Kihasználtuk a hotel nyújtotta lehetőégeket, mindent kipróbáltunk. Legjobban a finn szauna és az illatkamra jött be. Használtuk a jacuzit és a medencéket is. Maradandó emlékeket nyújtott. Örültünk volna, ha a nap több, mint 24 órából állna.
Az étkezésekről elég annyi, hogy terülj terülj asztalkám volt. Lehetett válogatni, mi szem szájnak ingere. Bőséges reggelit, ebédet és vacsorát kaptunk. A személyzet sürgött forgott. Minden helyiség tisztán volt tartva, szép, rendezett környezet biztosítva. Inyesen berendezett, tágas, ízléses szobát kaptunk. Egy pár órát sétálgattunk a tó parton és szétnéztünk bent a városban is. Aztán élményekkel megtelve és feltöltődve elindultunk hazafelé. . .
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 4900 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár