Pannonia Hotel Sopron

Pannonia Hotel SopronPannonia Hotel Sopron
Pannonia Hotel SopronPannonia Hotel Sopron
82 fotó

Pannonia Hotel Sopron - Vendégvélemények összefoglalója

A Pannonia Hotel Sopron a belváros középpontjában helyezkedik el, közel a soproni óvároshoz és a főbb nevezetességekhez. Az impozáns, több épületből álló szálloda patinás külseje és tetőteraszairól nyíló panorámája miatt vonzó találkozóhely a városban. A belső terek romantikus, antik jellegű berendezése különleges atmoszférát teremt, amit a falakon látható művészeti elemek is hangsúlyoznak. A szobák többsége tágas és tiszta, a berendezés és az ágyak kényelmesek, és általában egyenletes színvonalú.

42 vendég értékelése alapján

4,5Ár / érték
4,4Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,5Étkezés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Október 23. - teljes előrefizetéssel
Civitas Hotel Sopron
75.799 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness pihenés masszázzsal
Ensana Thermal Sárvár
104.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?

Pannonia Hotel Sopron vélemények

2020. szeptember 22.a párjával járt itt
nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában csodás környezet, minden közel olyan mintha egy kicsit a multban járnánk bármikor szívesen vissza megyünk Sopron nagy kedvenc több szállodájában voltunk most a város közelsége miatt választottuk ezt nem csalódtunk mindennel meg voltunk elégedve jó szívvel tudom ajánlani
Kiváló 2020. január 19.a párjával járt itt
Téli kirándulást tettünk Sopronba. Már nem először jártunk a Pannonia Hotelben, ami ismét kellemes élményt nyújtott számunkra. A városközpontban található a szálloda, ahonnan minden könnyen elérhető. Műemlékekben gazdag város, a bájos Ikva patakkal. A szálloda berendezése romantikus, a falakon lévő képeket egy galéria is megirigyelhetné.
Kiváló 2019. november 4.a párjával járt itt
A hely és a szállás is teljesen megfelelő volt! A személyzet kedvessége határtalan! Nagyon jó helyen van mozgalmas város Sopron! Ha egyszer ellátogattok Sopronba akkor mindenképp csak ajánlani tudom a Pannónia hotelt! :)
A tűztorony egy csodálatos létesítmény mindenképp nézzétek meg, fentről a kilátás nagyon gyönyörű!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 23 hasznos szavazat
Kiváló 2019. szeptember 25.gyerekekkel járt itt
A szálloda oldalán foglaltuk a szállást 3 főre viszonylag kedvezményesen. Valószínűleg ezért kaptuk azt a két légteres szobát ahol az egyik helység ablaktalan volt. Ez egy kicsit mellbe vágott és nyomasztó volt. A szálloda többi jellemzőjével elégedettek voltunk. A berendezés antik hatású és ideillő ,hangulatos volt.
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2019. március 25.a párjával járt itt
Március 5-7-ig háromnapos kirucc a megszokott pihenőhelyre - Sopronba. Mivel egyre fogynak azok a szálláshelyek ahol még nem jártunk, már a nagyágyúkra is sor kerül a szállás kiválasztásakor. Igen, az a terv, hogy életünk során "végiglakjuk" az összes soproni szálláshelyet. Panziótól a szállodákig. Jól haladunk!
Pannonia Hotel Sopron - KörnyékPannonia Hotel Sopron - KörnyékPannonia Hotel Sopron - Szórakozás/SportPannonia Hotel Sopron - Külső képPannonia Hotel Sopron - BelsőPannonia Hotel Sopron - BelsőPannonia Hotel Sopron - BelsőPannonia Hotel Sopron - Belső
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2019. február 27.családjával járt itt
Nagyon rövid időt töltöttünk itt, csupán egyetlen éjszakát. A gyermekeink után jöttük, egy közös vasárnapi programra, ők pedig az előre lefoglalt, ajándékba kapott hétvégi kikapcsolódásukat töltötték itt. A szálloda szuper helyen van, Sopron belvárosában. A kívülről impozáns épületbe lépve, első benyomásom is pozitív volt.
2019. február 13.a párjával járt itt
Akciós foglalással, előrefizetéssel voltunk itt, így nagyon jó volt az ár: 34 ezer Ft/2fő/3éj reggelivel. A két hónappal előbbi foglalásnál megjelöltem a szobát is, (várkerületre néző, erkélyes), ezt meg is kaptuk, a szoba tágas és jól felszerelt volt. A welness részleg jó színvonalú, többféle szauna, nagy jacuzzi, úszómedence, stb.
2018. augusztus 2.a párjával járt itt
2017. novemberében töltöttem itt egy pár napot a párommal. Sajnos esős időnk volt, igy a városnézésre kevés idő jutott. Szauna, jakuzzi részleget mindennap felkerestük, elég jó volt, mert este 6 körül kevesen voltak. A reggelinél voltak gondok, kevés felvágottféle volt, a tálalásnál belehajolt a vendég a felszeletelt sajtokra, mivel a pult ésszerütlenül alacsonyan volt, kb.
Pannonia Hotel Sopron - VendéglátásPannonia Hotel Sopron - Vendéglátás
Kiváló 2018. április 2.barátokkal járt itt
Kellemes 3 napot töltöttünk baráti társasággal. Az étterem és az ételek kiválóak. A velnes részleg, a szauna, a pihenési lehetőség nagyon kellemes volt. A belváros közelsége is csábító. A szálló berendezése is nagyon színvonalas, a személyzet kedves és segítőkész. A jövőben még szeretnénk néhány kellemes napot a szállodában eltölteni.
Kiváló 2018. február 3.a párjával járt itt
Eredetileg a Royal Bisztró reklámja miatt mentünk oda, speckó marha ételeket kínáltak, de nem bántuk meg a szállást, sőt, kifejezetten jól éreztük magunkat. Sopron a lábainknál hevert, ha ki akartunk ugrani speciality kávét inni, akkor pipa, ha csak lazítani akartunk a szaunában, pipa, igazából szuper kis belvárosi hotel.