A Kiskőrössy Halászcsárda Szeged a Tisza-parton helyezkedik el, és a folyóra nyíló kilátásával meghitt környezetet kínál. Az étlap a hagyományos halételek széles választékát sorolja fel, a halászlétől a roston sült halakig, a harcsapaprikáson át a haltepertőig. A belső tér rusztikus stílusú, a kültéri terasz pedig a nyári szezonban különösen vonzó. A személyzet alapvetően udvarias és segítőkész, a szolgáltatás gördülékeny, különösen csoportos étkezéseknél.
A sör és az italok kiszolgálása frissen és gyorsan történik, a hideg sörök különösen üdítőek a nyári napokon. A Tisza közelsége és a kerthelyiség a romantikus vagy családi ebédekhez ideális hátteret teremtenek. A hely hagyományos ízvilága sok vendég szerint megbízható minőséget képvisel, visszatérő vendégek által is elismert. A falon jelzett történelmi árvíz-szintek és az autentikus környezet hozzájárulnak a jellegzetes tiszai csárda élményhez, amit a Kiskőrössy Halászcsárda Szeged képvisel. Csoportos ebédeknél és családi rendezvényeknél zökkenőmentes megszervezést biztosít a hely, a tálalásra figyelnek, és elegendő kapacitás áll rendelkezésre. Az ételek között a halászlé tele van omló hússal, a rántott halak ropogósak, és több visszajelzés szerint is kiválóak. Összességében a Kiskőrössy Halászcsárda Szeged hosszú múltra visszatekintő tradicionális halételeivel és tiszai hangulatával megbízható megálló a város gasztronómiai kínálatában.
Hangulatos helyen, a Tisza árterében található, egy kikötő is tartozik hozzá. Mivel ártér, néha előfordul, hogy tavasszal elönti a víz, a legutóbbi nagy árvíz, a 2006-os vízszintjét is megjelölték a falon. Az étteremben belső terem, nyitott rész, és nádtetővel fedett, szellős részek is vannak, ahol el lehet fogyasztani az ételt, italt.
Korábbi vélemények alapján választottunk éttermeket szegedi pihenésünk idejére. Így jutottunk el ide is. Halászlevet és kétszemélyes tálat rendeltünk. A halászlé dicsőítését még ma is hallgatom. . -én nem szeretem a halat,de természetesen megkóstoltam én is! Tényleg jó volt. Szép,tiszta étterem udvarias,segítőkész személyzettel. A cigányzene igazán hangulatossá tette a vacsoránkat!
Meghitt, Tisza parti környezet, hangulatos étterem,figyelmes, tapintatos személyzet, kiváló ételek és kiváló felszolgálás. A romantikus környezetben található étterem igazán "vendégközpontú",maximálisan megfelel a meghitt találkozásoknak.Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a meghitt, romantikus környezetet!
Nagyon hangulatos hely a Tisza közelről élvezhető. A kiszolgálás és az ételek mennyisége,minősége kiváló.Többször jártam már itt, soha nem csalódtam benne. Volt családi rendezvény esküvő, osztálytalálkozó, vagy csak a családommal, eljöttem egy ebédre,beszélgetni kikapcsolódni barátokkal.
Ha egy finom halászlevet szeretnénk enni, csak és kizárólag ide szoktunk jönni, családdal és barátokkal egyaránt. A környezet igen hangulatos, az ételek (nemcsak a halászlé) rendkívül finomak, a kiszolgálás gyors, udvarias, az ételadag bőséges. Többször jártam már itt és minden alkalommal elégedetten távoztam. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a kitűnő csárdát.